Şimdi Ara

Zu Online Rehber (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
7.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: yusufsametkoc

İtemleri nasıl giydircez??? bide 40 a gelmesi zor mu?

- Itemleri giydirme diye kastettigin sanirim pet itemleri. Aldiktan sonra cantani acip aldigin pet iteminin üzerine sag tikladiginda, petin üzerine otomatik olarak giydirmis oluyorsun.
    - Pet'in lvl atlamasi zor degil, cok kolay lvl40 olabilirsin.
  • nerden alınıyor bide lwl sınırı varmı itemlerde?
  • quote:

Orjinalden alıntı: yusufsametkoc

nerden alınıyor bide lwl sınırı varmı itemlerde?

- Bazi sehirlerde (mesela Desert City'de) Pet Master'lar bulunuyor. Onlardan alabilirsin pet itemlerini.
    - Itemleri levellarina göre ayirmislar. Pet gear satilan kisima girdiginde anlarsin zaten.
  • aion çıkana kada takılabilirim oyunu grafik bakımından değerlendirmedim sadece hız ve Oyunun Oynanabilirliği bakımından gerçekten oynamaya değer geliyorum kaç adet serverı var :D

1 den fazlaysa hangi servera geleyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drawmu19 -- 12 Nisan 2008; 6:22:36 >
  • @bornavilivarol
    Holy&Desert isimli tek bir server var.

@Okan41
    Oyunun sistemi biraz farkli. Job olayi yok oyunda. Onun yerine karakterin title'i icin ugrasiyorsun. Title, karakterine belli özellikler veren bir sistem. Mesela bir title %2 attack ve defense'inizi artirir baska bir title pk esnasinda üzerinizdeki itemlerin düsmesini %6 oraninda engeller. Quest, ability ve activity seklinde üc grup title mevcut. Quest title'lari icin Thunder Calamity (lvl60) ve Fire Calamity (lvl120) görevlerini yapiyorsun. Ability title'larini normal görevlerden kazandigin "dishonor" puanlari ile acabiliyorsun. Activity title'larini acabilmek icin ise GM'lerin düzenledigi bir event'ta siralamaya girmen gerekiyor. Zaten oyuna girdiginde cok rahat anlayabilirsin oyundaki herseyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arthun Maurits -- 12 Nisan 2008; 14:18:08 >
  • Benimde bi ara karakter wardı ilerki skilleri açmak için cash istio çok sinir oldum hala war mı o ilerki skiller için cash olayı ????
    Oyun f2p oyunda çoğu şey cashli ne anladım öyle f2p den p2p yapsalar daha mantıklı herşey paralı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okan41 -- 28 Ekim 2008; 15:03:12 >
  • Tekrar baslicam cashte alicam artık yeter yaw
  • Cok süper oyun ellerine sağlık
  • skıller çok fantastik diyorlar doğrumu acaba?
    Mesela yerden birsürü kılıç çıkartabiliomuşsun falan diyorlardı?Doğrumu
  • doğru yerden cikarmio bi sürü kilic atio ama oyle birkac skill free dierleri hep cash istio cash almazsan o oyunda yapak bişi yok
  • Fena bir şeye benzemiyor bir denemek lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: YalnızEnes

Fena bir şeye benzemiyor bir denemek lazım.

çizgi film denemeye değmez
  • ARkadasım Yanlış soylemissin rehber yanlış kaynak swordman en yuksek damage vuruyor 98 lvl swormanim war ve 106 lvl sun warrior yerleri opuyor karsımda

lutfen yanlış bilgi wermeyin.....
  • yeni oyun arıyorum arkadaslar bu oyun hakkında bana kısa bi acıklama yaparmsnız ?
  • selam arkadaşlar ben pet nasıl alındığını bilmiyorum görev mi yapacam şu anda 53 levelim ve çok acemiyim bir sürü taşlar keseler var nasıl kullanacağımı bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim
  • oyuna başlıyorumda.

Kırmızı:(Tao) Savaşa en çok susamış ırktır holy serverındaki en guclu ırktır

Mavi:(Wu) Barışcıl bir ırktır holyde turk guildi vardır

Sarı:Hiçbir clanla bağlantısı olmayan fasulye clandır.Kısaca hiçbirşey yok

Hangisini seçmeli ne yararları var.
  • Oyunla ilgili birkaç fotoğraf koydum xfire profilime
    buradan bakabilirsiniz
  • bende binek olarak pet wardı ama öldü nasıl geri getirebilirim yada tekrar nerden alabilirim ?
  • Bi aralar oynamıştım fakat pek sarmamıştı.

Bu arada rehberin en başlarında ''Oyun bedava 3D anime deil ve f2p'' diye bir yazı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrPesimist

Bi aralar oynamıştım fakat pek sarmamıştı.

Bu arada rehberin en başlarında ''Oyun bedava 3D anime deil ve f2p'' diye bir yazı var.

Belki yıl oldu oyuna girmeyeli. Benim oynadigim dönem hakikaten de neredeyse hersey tam anlamiyla bedavaydi. Su an ücret mi ödemek zorundayiz oyun ici gelisebilmek icin ya da oyuna girebilmek icin? Biraz aciklarsan sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.