Şimdi Ara

Zubaba da satılık 1.000m kinah. + 25 Gold packElyos

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.000.000.000 kinah + 25 goldpack satılıktır. kinah 180 tl goldpack ler 180 tl olarak satılmaktadır. İlgilenenler Pm ile ulaşabilirler. İstanbul Banka havale yada komisyonu size ait olmak üzere gittigidiyor + sahibinden.com aracılığı ile de satılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZubabaTrader -- 3 Mart 2014; 12:21:46 >

• Iyo bir fiyat pm alabilirmiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günceldir. Hepsi toplamda ortalama 180-200 tl arasında verilecektir.
  • stelerde 990 mil 190 tl.bu yüzden fiyatını biraz pahalı. güncellersen alabilirim
  • son güncelleme :) sitelerde 1 milyar kinah (+%5 bonus veriyorlar) 71 dolara indi. yani 150 tl civarında. fiyatı tekrar düşünürsen daha iyi olur.
  • Arkadaşım orada madem daha ucuz oradan al burada yorma kendini derim. sana lazım olmaz başkasına lazım olur alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZubabaTrader

Arkadaşım orada madem daha ucuz oradan al burada yorma kendini derim. sana lazım olmaz başkasına lazım olur alır.

Zaten ihtiyacım olduğu zaman nereden alacağımı biliyorum. benim bunları yazmaktaki amacım en azaından piyasadan haberdar ol bari.bilmeyen varsada öğrensin en azından. tavsiyene teşekkürler:)
  • zubaba ilk açıldığında 50m i 50 tl ye satmıştım wayyy be ama şuan itibari ile 100m in fiyatı 15-17 tl arasında rahat gider. bendede 900m var satacam ama tam satsammı satmasammı aşamasındayım
  • Kardeş ben 50 tl lik alsam kaç m gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.