Şimdi Ara

Zubizu Yayında!.---- PAPA JOHNS %20 indirim (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
4
Favori
6.772
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ulan biz bişey yazsak reklam deyip konuyu silerler burada konu dışına konulmuş...
  • yükleme de foto video görüntüleme yetkisi istiyor neyse dedim yükledim mail adresi ile bağlanmak istedim o zamanda mail adresimi görüntüleyebilme yetkisi için izin istedi direk kaldırdım. nerdeyse herşeyi görüntüleyebilecekler . bu tarz bir uygulamada bu kadar bilgi istenmesi huylandırdı kullanmam ben daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: houdini105

yükleme de foto video görüntüleme yetkisi istiyor neyse dedim yükledim mail adresi ile bağlanmak istedim o zamanda mail adresimi görüntüleyebilme yetkisi için izin istedi direk kaldırdım. nerdeyse herşeyi görüntüleyebilecekler . bu tarz bir uygulamada bu kadar bilgi istenmesi huylandırdı kullanmam ben daha

güvenebilirsiniz... Doğuş Grubuna ait bir uygulama..
  • son indirimler..

hotiç % 10 (15 mayıs)
    Mudo Collection %25 30 Nisan
    Camper %10 12 haziran
    Wolkswagen yedek parça ve servis %16 (4 yaş ve üzeri)
    Mandarina Duck ve Tumi %30
    Deriden %10
    Markapark %10
    Tefal %25
    Garenta %20
  • freezone00 kullanıcısına yanıt
    cevabınız için teşekkürler ancak hangi firma olduğu önemli değil.
  • Mark and spencer için sanırım ındırım yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir an buraya yatırım mı oldu diye düşündüm

Zubizu Yayında!.---- PAPA JOHNS %20  indirim
  • http://forum.donanimhaber.com/m_116488862//tm.htm#116488862

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kblyglr -- 29 Nisan 2016; 22:46:27 >
  • Aklınızda Bulunsun,

Aşağıdaki Markalarda yapacağınız tüm alışverişlerden bağımsız % 10 indiriminiz Zubizu'dan.

- DERIDEN
    -DS DAMAT
    -GAP
    -İPEKYOL
    -MARKAPARK
    -MARK&SPENCER
    -TEFAL
    -TİMBERLAND
    -TEKİN ACAR
    -TWİST
  • 4-19 Haziran tarihleri arasında devam edecek kampanyada, anlaşmalı markalarda tüm indirimlere ek ZUBİZU’ya özel ekstra %10 indirim .

Kampanyaya dahil olan markalar; Abdullah Kiğılı Exclusive Cut, Aeropostale, Banana Republic, Brandy’s, Deriden, D’S Damat, EA7 Emporio Armani, Gap, Hotiç, Marka Park, Marks & Spencer, Mendo’s, Mudo Collection, Mudo Concept, Timberland
  • Bu lanet sitenin reklamları yüzünden ad b locker yükledim yırtık dondan çıkar gibi sürekli karşıma çıkmasından tiksindim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agtr -- 4 Haziran 2016; 17:05:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xantorus

Ben Günaydın da kullandım viaport kurtköy subesinde köfteler etleri gerçekten çok başarılı ve lezzetli idi 2 karışık ızgara ( 340 grx2 ) bir karışık köfte 3 içli köfte 2 patlıcan dolması salata 1 meze 1 yoğurt 2 alkolsüz içecek 150 tl tuttu 127 tl Ye geldi kuzu dana karışık köfte leri yağlı idi Günaydın köfte sadece dana ve daha lezzetli etler tam kararında pişmiş içi pembe renkte ve sulu korumamış idi

Yemekten sonra uygulamayı yüklemeyi garson önerdi ve indirim almamız sağladı 1 uygulamadan zarar gelmez zaten yemek yiyeceğim yerde bana avantaj sağlar

puan kazanma olayı nasıl oluyor. günaydın'da max 2000 puan diyor. 20 liralık yemek yesek kaç puan veriyor. 2000 puan veriyorsa cazip. uygulamada puan oranlarından bahsedilmemesi saçma olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: boombip

quote:

Ben Günaydın da kullandım viaport kurtköy subesinde köfteler etleri gerçekten çok başarılı ve lezzetli idi 2 karışık ızgara ( 340 grx2 ) bir karışık köfte 3 içli köfte 2 patlıcan dolması salata 1 meze 1 yoğurt 2 alkolsüz içecek 150 tl tuttu 127 tl Ye geldi kuzu dana karışık köfte leri yağlı idi Günaydın köfte sadece dana ve daha lezzetli etler tam kararında pişmiş içi pembe renkte ve sulu korumamış idi

Yemekten sonra uygulamayı yüklemeyi garson önerdi ve indirim almamız sağladı 1 uygulamadan zarar gelmez zaten yemek yiyeceğim yerde bana avantaj sağlar

puan kazanma olayı nasıl oluyor. günaydın'da max 2000 puan diyor. 20 liralık yemek yesek kaç puan veriyor. 2000 puan veriyorsa cazip. uygulamada puan oranlarından bahsedilmemesi saçma olmuş.

genel puan verme oranı % 1'dir. bazı kampanyalarda 2 kat, bazen 10 kat kampanyaları da olabilmekte.

• freezone00 kullanıcısına yanıt
    %1 çok cüzi bir oran. cazip gelmedi. %10 indirimler %20'ye çıkarsa yüklerim. bu haliyle yavan geldi. bilgi için teşekkürler.
  • Uygulamanın hitap ettiği kitle kesinlikle çok üst seviyeler. Hopi yolunda ilerlemek istese de başaramayacak bir uygulama gibi görünüyor.
  • ETS tur da 30 Haziran tarihine kadar yapılacak rezervasyonlarda ekstra % 5 indirim. Worldcard'ın %25- %35 indiriminden bağımsız. (rezervasyon dönemi sonu 31 ekim.)

Zubizu Yayında!.---- PAPA JOHNS %20  indirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: boombip

quote:

Puan verme olayını bilmiyorum restoran hesaptan yüzde 15 düşmüş idi şu anda yüzde 10 indirim var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Elit kesim için yapılmış bir sadakat programı olmuş. O insanlar da gidip kampanya kodumuz var falan diyorlar mı acaba? :)
  • Zubizu 100 e 25 tl indirim göndermiş kişiye özel olabilir...

• Turkcell bireysel hat sahibi iseniz ve her ay 59 TL fatura ödüyorsanız Zubizu uygulamasından kampanyaya katılıp 3 ay boyunca 1 GB internet kazanabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.