Şimdi Ara

Zuras vs Justice League (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
1.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Gerçek bilgi

hizmet etmek itibarını gösterir süperman galactucus'un önüne gelse gaalctucus çekirdek yerine çitler.

thor avengers'a hizmet ediyor genel olarak bakarsak.

thanos >>> süperman

senin anlamadığım süperman tanınan bir karakter yazarlar bir hikaye yazdığından da süperman yenmesi normal. o yüzden bazen deriz yazar müdahelesi olmıyan bir dövüşte diye buda ona giriyor.
    Hocam çok alakasız yerlere bağlıyosunuz. Thor Odine hizmet ediyor. Ama bu gidip >>> Superman gibi birşey olmuyor.
  • Doctor Fate kullanıcısına yanıt
    thor odinin oğlu ? ayrıca thor'u süperman ile bir tutan kitlede var ? thor yenen kitlede var ? zaten cosmic gücü olmıyan biri sılver surfer'a kafa tutumaz ?
  • quote:

thor odinin oğlu ? ayrıca thor'u süperman ile bir tutan kitlede var ? thor yenen kitlede var ? zaten cosmic gücü olmıyan biri sılver surfer'a kafa tutumaz ?
    Hayır onu demiyorum. Galactus, Thanosu rahatça yenen Odini yeniyordu. O zaman SS hizmetkarı olduğuna göre Thanosu tokatlar demek gibi birşey sizin söylediğiniz
    anlamadığınız nokta nam ? sılver surfer'ın nam'ı var neden galactucusa çalışıyor ama bu onu thanos'u alır anlamına gelmiyor.

süperman'in sılver surfer seviyesi olması için cosmic gücü lazım o da süperman de yok o yüzden sılver surfer gibi birine karşı rahat yenilir
  • Siz hangi dünyada yaşıyorsunuz
  • cthax kullanıcısına yanıt
    marsı sol tarafına bırak düz bas sağına dön bakkal göreceksin onun arkasındaki dünyada yaşıyoruz
  • quote:

marsı sol tarafına bırak düz bas sağına dön bakkal göreceksin onun arkasındaki dünyada yaşıyoruz
    Bakkalın sol arkasındaki camiyi söyleseydin daha rahat bulurdu hocam.
    aynen bak unuttum ben

• Hala mı bu konuyu tartışıyorsunuz beyler. Yapmayın etmeyin, zamanınıza, gençliğinize yazık.
  • Anladım fazla cola ve burger yemekten oluyor sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.