Şimdi Ara

:::ZUXI::: den 1 kaç SS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: koxp

paralı koxplarda ban yiyomu?

farketmio son 1 hafta önce gelen yeni kurala göre GM bey hem 30 gün ban hemde 5 lvl düşürüo koxperlara duyurulur
  • quote:

Orjinalden alıntı: foxer92

quote:

Orjinalden alıntı: :::ZUXI:::

quote:

Orjinalden alıntı: foxer92

itemler süperde kusra bakma ama koxpcu isen hack yemene hiç üzülmedim.

koxperlar şööle koxperlar bööle diosunuz ama koxperların partilerinde sabahlamayıda biliyonuz yapmaın gözünüzü sevim yaa.Kasılırken baba büyüksün işinize gelmeyince koxperlara yer yok dersiniz bırakın bu işleri gözünüzü sevim yaa.Hadi de bana bugüne kadar hiçbir koxpercının partysinde bulunmadım die.Dersen yalan söölersin önce düşün sonra konuş güzel bişey dene tavsiye ederim.Hani bana demişsin ya kusura bakma ama hack yemene üzülmedim die işte bende sana diom kusura bakma ama önce düşün sonra konuş tavsiye ederim güzel sınuçlar çıkıo

o sölyediklerin benimiçin geçerli değil.sen bi koxpu isen geç bile ban yemişsin.bilip bilmeden yorumlar yapmıcaksın sen benşm nickimi bilmeden koxp partylerde sabahlıyo diyemezsin.

1.cisi ben ban yemedim hack yedim 2.cisi sen bizim bilmediğimiz farklı bir serverdamı oyun oynuyosun ne yani sen 0000000 mısın yada F9 Devil falanmısın 3.sü benim bilgim bana yetio hem bilgisi olan konuşsun KO bilgisi olmayanlara siteden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::ZUXI::: -- 25 Mayıs 2006; 0:01:23 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.