Şimdi Ara

ZXr Ses kartı alacağım Logitech z906 için (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Zaten artik avr ile ses karti kullanmak pek mumkunde degil..

Hicbir amfide analog multich girisi yok artik.. HDMI cok guclu bir baglanti bicimi digerlerine hicbir gerek birakmiyor.

Optik baglasaniz, bu sefer yeni nesil ses formatlari (dts master dolby treu hd gibi) alamiyorsunuz. Optik baglantinin ozellikle pc ile dezavantajlari cok fazla. Filmlerde pek bir sorun olmasada oyunlarda pc de optik baglanti ile 5.1 ses almak icin ses kartinin dts connect yada dolby digital live desteklemesi lazim, bu baglantilarda kendi baslarina sorunlar aciyor (sesde lag vs)..

SVN evet zaten cok buyuk fark yaratir sesde. Ama sahsen bir adamin konusmasiyla bir bombanin patlamasinin hemen hemen ayni ses siddetinde gelmesi bence iyi degil. Kisisel zevke gore kullanilabilir ama bence gercekciligi bozuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JakX

Zaten artik avr ile ses karti kullanmak pek mumkunde degil..

Hicbir amfide analog multich girisi yok artik.. HDMI cok guclu bir baglanti bicimi digerlerine hicbir gerek birakmiyor.

Optik baglasaniz, bu sefer yeni nesil ses formatlari (dts master dolby treu hd gibi) alamiyorsunuz. Optik baglantinin ozellikle pc ile dezavantajlari cok fazla. Filmlerde pek bir sorun olmasada oyunlarda pc de optik baglanti ile 5.1 ses almak icin ses kartinin dts connect yada dolby digital live desteklemesi lazim, bu baglantilarda kendi baslarina sorunlar aciyor (sesde lag vs)..

SVN evet zaten cok buyuk fark yaratir sesde. Ama sahsen bir adamin konusmasiyla bir bombanin patlamasinin hemen hemen ayni ses siddetinde gelmesi bence iyi degil. Kisisel zevke gore kullanilabilir ama bence gercekciligi bozuyor.

Son olarak ben ses kartı alıp analog bağlıyorum ozaman optik falan hiç karıştırmıyorum doğru değil mi?:) z906'nın decoder'ini kullanmayacağım direk ses kartını kullanacağım. Budurumda ozaman ZXr almama gerek yok ZX alıp geçebilirim.

• ben bu konuyu okumamakla hata ettim anlaşılan denk gelememiştim şimdi 450 tl ye CREATİVE SOUND BLASTER Z aldım ve taktım

( paramız olur alabilriz istediğimiz olmaz ddet / paramız olmaz alamayız yine dert !!!! offf )

konu açtım kimse yardımcı olmamıştı başka bire yere açmıştım

ofiste ps4 var ve optik kablo ile bağlı oyun ve film için gayet memnunum

ses sistemi olarakta Z906 var ve optik kablo ile Creative SB Z ye bağladım ama anladığım kadarıyla optik çıkışlı 200 tl lik bir ses kartı alsam yine aynı sesi alıcakmışım yani yanlış mı yaptım

pc de sadece müzik dinlemek için aldım film - oyun yapmıcam !!!

yada optik yerine analog kablo alıp taksam optikten daha mı iyi ses alırım ses kalitesindeki kodları çözer mi ne bilim dolby dts gibi YANLIŞ MI yaptım iade edebilrim

doğrusu nedir ?

birde z906 da ince ses yani tiz oluyor galiba ve filmlerdeki konuşma seslerini tam anlayamıyorum bunun için extra hoparlör gibi birşey almalı mıyım ? yada konuşma seslerini nasıl inceltebilrim ( bası düşürünce bas azalıyor haliyle )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PES_21_Murat -- 27 Aralık 2015; 0:20:17 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.