Şimdi Ara

ZYRA MI VARUS MU!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mid için hangisi daha iyi bir seçim uzun süredir zyra istiyordum ama varus da turnuvalarda gördüm bi tane ok koyuyor yarı can gidiyor!!!Hangisi daha iyidir!!!!

• UPDULLAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Dün oynadım Zyra mid. Karşıdaki Ahri'ye farm yaptırmadım. Oyun sonu o daha çok vurdu gerçi.
    Varus mid metada o yüzden alabilirsin ama sürekli blue almak zorundasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fnatic Janna

Dün oynadım Zyra mid. Karşıdaki Ahri'ye farm yaptırmadım. Oyun sonu o daha çok vurdu gerçi.

O zaman zyra?!?!?!
  • Varus net.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barisbu

quote:

Orijinalden alıntı: Fnatic Janna

Dün oynadım Zyra mid. Karşıdaki Ahri'ye farm yaptırmadım. Oyun sonu o daha çok vurdu gerçi.

O zaman zyra?!?!?!

Şimdi, Zyra ile oyunu taşıman zor. Takım oyunu yapmak zorundasınız yoksa senin çıkardığın hasar yetmez. Late gamede en çok vuran apcarrylerdendir. Ölünce bile iş yapıyor. Ama dakika 40a kadar neler olur bilinmez.
    Varus çok hasar vuruyor. TFta arkada durup hasar çıkarabilirsin. Snowball a bağladıktan sonra kimse seni durduramaz, Zyra da böyle bir artı yok malesef.
    Zyrada farm odaklı (bunu yapamamak mümkün değil zaten) oynayıp late gamede oynayabilirsin ya da Varus ile snowball a bağlayıp ani hasarlar çıkarabilirsin. Karar senin, ben Varus oynamam o yüzden ikisi arasında seçim yapamam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.