Şimdi Ara

Zyra Up diyenlere gelsin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zyra daha yenı bır hero insanların alısması süre alıcak. yeni çıkan 1 heroya hemen up yada op demek cok yanlıs bisüre geçmesi gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Damızlık

Ezreale phantom dancer alan kişinin samimiyetine güvenmem.

alınır ki
  • Düşmanın alayı AP ve sen gitmişsin Zhonya almışsın, ezbere build.
  • abi adam o kadar pro ki, o kadar iyi ki magic resist kasma ihtiyacı duymamış bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inleyennağmeeeeler

abi adam o kadar pro ki, o kadar iyi ki magic resist kasma ihtiyacı duymamış bile.

9 kez ölmüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

Düşmanın alayı AP ve sen gitmişsin Zhonya almışsın, ezbere build.

Zhonya armor için alınmaz 2 saniye damage ve focus almamak nedir bilir misin?
  • quote:

quote:

abi adam o kadar pro ki, o kadar iyi ki magic resist kasma ihtiyacı duymamış bile.

9 kez ölmüş.

3 aylık bir oyuncuya göre fazla iddialısın sen bence :

http://forum.donanimhaber.com/m_59816513/mpage_1/f_/key_//tm.htm#59816513

• quote:

Focustan kurtulmayı öğrendiğin zaman sen de ihtiyaç duymazsın
  • Zhonya'yı passive'i için aldığını biliyorum ama hem daha fazla vurmak hemde magic resist için Abyssal alsaydın çok daha yararlı olabilirdi. Bir TF'de kurtulursun fakat 2.'de CD'de olur yine ölürsün. Daha az damage aldığını görünce millet sana focuslanmayı bırakacaktır zaten giderler squishyleri temizlemeye çalışırlar. O kadar AP varken bence Zhonya gerekli değil ama alınmaz da değil. Passive'i OP.

Emma: 3 aylıksam ne olmuş bu benim oyunu bilmediğimi mi gösterir? İddialı olduğumu da söylemedim. O kadar AP varken Zhonya'nın gerekli olmadığını belirttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fasmodey -- 26 Temmuz 2012; 4:00:08 >
  • quote:

Zhonya'yı passive'i için aldığını biliyorum ama hem daha fazla vurmak hemde magic resist için Abyssal alsaydın çok daha yararlı olabilirdi. Bir TF'de kurtulursun fakat 2.'de CD'de olur yine ölürsün. Daha az damage aldığını görünce millet sana focuslanmayı bırakacaktır zaten giderler squishyleri temizlemeye çalışırlar. O kadar AP varken bence Zhonya gerekli değil ama alınmaz da değil. Passive'i OP.

Emma: 3 aylıksam ne olmuş bu benim oyunu bilmediğimi mi gösterir? İddialı olduğumu da söylemedim. O kadar AP varken Zhonya'nın gerekli olmadığını belirttim.

Birincisi o passive değil uniqe active..
    İkincisi zhonya'dan sonra 1 komboyla adam kesebilecek kadar ap var. yaklaşık 700 ap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chiman

quote:

Zhonya'yı passive'i için aldığını biliyorum ama hem daha fazla vurmak hemde magic resist için Abyssal alsaydın çok daha yararlı olabilirdi. Bir TF'de kurtulursun fakat 2.'de CD'de olur yine ölürsün. Daha az damage aldığını görünce millet sana focuslanmayı bırakacaktır zaten giderler squishyleri temizlemeye çalışırlar. O kadar AP varken bence Zhonya gerekli değil ama alınmaz da değil. Passive'i OP.

Birincisi o passive değil uniqe active..
    İkincisi zhonya'dan sonra 1 komboyla adam kesebilecek kadar ap var. yaklaşık 700 ap.

İlk cümleye tek cevap: OK. Başka da bir şey demiyorum. Denecek laf yok çünkü.

• quote:

uslubun hic oyle gostermiyor ama. attigin mesajlarin yazilis sekline bakilirsa cok prosun(!). bir de milletle kendince dalga geciyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up falan değil lan. Konusunu açtılar hatta böyle champ olmaz silin oyundan falan diye ama her gelen champ için aynı şeyi söylüyolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -EmmaWatson-

quote:

uslubun hic oyle gostermiyor ama. attigin mesajlarin yazilis sekline bakilirsa cok prosun(!). bir de milletle kendince dalga geciyor

Hadi benim mesajımlarım da egoist havası var da seninkiler beni de geçmiştir demektir bu. Yorumların SK'dan davet almış gibi. Sanki ben en iyisiyim her oyun penta atıyorum dedim de kendimi pro sandığımı iddia ediyorsun. Ne saçmalıyorsun? Sus artık konuştukça batıyorsun cidden. Daha ilk defa muhattabım olmuş adam bana neler diyor. Güldürdün.

Edit: O değil de sen Mundo Solo Baron konusunu açan arkadaştın değil mi? Off harbi yorum atmayacağım adam bana egoist diyor açtığı konudan bihaber. Şaka gibi cidden ban yemek istemiyorum burada sonlandıracağım tartışmayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fasmodey -- 26 Temmuz 2012; 4:17:07 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -EmmaWatson-

quote:

Hadi benim mesajımlarım da egoist havası var da seninkiler beni de geçmiştir demektir bu. Yorumların SK'dan davet almış gibi. Sanki ben en iyisiyim her oyun penta atıyorum dedim de kendimi pro sandığımı iddia ediyorsun. Ne saçmalıyorsun? Sus artık konuştukça batıyorsun cidden. Daha ilk defa muhattabım olmuş adam bana neler diyor. Güldürdün.

Edit: O değil de sen Mundo Solo Baron konusunu açan arkadaştın değil mi? Off harbi yorum atmayacağım adam bana egoist diyor açtığı konudan bihaber. Şaka gibi cidden ban yemek istemiyorum burada sonlandıracağım tartışmayı.

cok konusuyosun birader. ben pro falan degilim oyunu cok da oynamam ama sizin gibi yeni baslayanlar 1200 mac atmis adamla dalga gecince biraz sacma oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Karşıma ne zaman zyra gelse lane ortada geçti, bundaki en büyük etki skillerini bilmemem. Her türlü 1v1 de aldım fakat o passive skilli yok mu her seferinde unutuyorum Up yada Op bir hero değil, fakat farmı fazla rahat yapıyor. O konuda bir düzeltme yapılabilir. CS kaçırmıyordu resmen. Onun dışında 10 üzerinden 5 veriyorum. 10/6 Morgana zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kake

adam teemoya malady almış :S

Arkadaşım asıl temoya malady değil maladye temo alınır. Main itemidir. Sen ne saçmalıyosun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeelMyScream

Zyra Up diyenlere gelsin

• her zaman bu skoru yakalayamazsın zaten ama güzel oynamışsın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: chiman

quote:

Düşmanın alayı AP ve sen gitmişsin Zhonya almışsın, ezbere build.

Zhonya armor için alınmaz 2 saniye damage ve focus almamak nedir bilir misin?

HEADSHOT
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.