Şimdi Ara

## ZyXEL modem ayarları,sorunları & istekleri genel başlık ## (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
2
Favori
61.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mesbula

Arkadaşlar ben komşumdan ethernet kablosuyla internet alıyorum elimde de p-660n-t1a model modemden var direk ethernet kablosunu bu modeme taksam wirelesla internet paylaştırabilir miyim, ben yapamadım da..........

Kullanmakta olduğun ZyXEL Modemi köprü moduna alman gerekir kardesim. 192.168.1.1 'den modem arayüzüne erişim sağladığında sırasıyla AĞ > GENİŞ ALAN AĞI > MOD : KÖPRÜ olacak şekilde işaretleyip en alttan uygula.
    Diğer adımda ise ; AĞ >KABLOSUZ AĞ 'a giriş yaparak yeni bir kablosuz ağ adı ve yeni bir şifre belirleyip en alttan uygula.
    Bu işlemlerden sonra komşunuzdan gelen ethernet kablosunun ucunu ZyXEL modemin LAN portuna takarak kullanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: radef

zyxel p-660N-t1a modemim var ve lol(League of Legends) da anlık ping yukselmesi yaşıyorum.. arada bi anda ping tavan yapıyor..baskaa modem taktıgımda sorun yok.. modemim guvenlık duvarını kapatıp denedim gene aynı.. bu sorunu nasıl cozebilirim?

Kardesim modemlerde ping ile ilgili yapılması gereken bir ayar bulunmuyor.ftp://ftp.zyxel.com.tr/ZyXEL_URUNLERI/MODEMLER/ADSL_MODEMLER/P-660N-T1A/Firmware/ burdan modeminin yazılımının güncel olup olmadığına bakabilirsin. Güncel değilse yazılım güncellemek faydalı olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: aca91

hocam bugün zyxel p-660n-t1a modem aldım. modemi bağladım gerekli ayarlarını yaptım (kullanıcı adı şifre wireless şifresi vb..) sonra modemin dsl ve internet lambası yandı ama internete bir türlü bağlanamadım. google bağlanmak istediğimde 198,168,1,1(gibi bir ip adresine ama bu değil farklı bi adres)/wrongdomain gibi bi siteye yönlendiriyor. birden çok bilgisarda denedim olmadı. servis sağlayıcımda da bi problem yok çünkü başka modem ile bağlanabiliyorum. ben bilmediğim başka bi ayarı varmı onu soracaktım yada daha önce bu sorunla karşılaşan oldu mu ?

Tarayıcı geçmişini temizleyerek 192.168.1.1 'e erişmeyi denerseniz problem çözülecektir. Modeminizin ip alıp almadığı da önemli. Modeminiz ip aldığı halde o tarz bir siteye yönlendiriyorsa tarayıcı kaynaklı bir sorundur. Farklı tarayıcılarda denemenizi öneririm.

• YENİ MODEM ALDIM AİRTİES MEMNUNUM. LOL Ü BIRAKTIM RAHATLADIM,STRESTEN KURTULDUM:).
  • modem ayarlarına giriş yapamıyorum kullanıcı adı veya şifre yanlış diyor süperonline kullanıyorum modem şifresini değiştirmem gerek ne kanal ayarı yapmam gerekli net cok yawas

şifrenin değişmiş olma ihtimali var

huawei modem kullanıyorum
  • Şu berbat arayüzü değiştirseler iyi olacak.
  • VMG3312-B10B modem kullanıcısıyım kullanmaya başlayalı 2 hafta oldu.Modem üzerinde 4 lan 1 wan bağlantısı var.Wan bağlantısını nasıl yapabilirim kullanma kılavuzunda yeterli bilgi yer almıyor biri yardımcı olursa sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: andires42

VMG3312-B10B modem kullanıcısıyım kullanmaya başlayalı 2 hafta oldu.Modem üzerinde 4 lan 1 wan bağlantısı var.Wan bağlantısını nasıl yapabilirim kullanma kılavuzunda yeterli bilgi yer almıyor biri yardımcı olursa sevinirim

Wan bağlantısını yapabildiniz mi?
  • Hayır birkaç kişiye sordum anlayan çıkmadı uğraşmadım
  • bu modem netten kopma olayı varmıdır.

sürekli netim kopuyor

not: wifi lan değil
    edit p 660 hnu f1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertMeteAlp -- 15 Mart 2016; 2:17:59 >
  • P-1302-T10B modem arayüz şifresine ; koyunca modeme giremiyorsunuz reset tek çare,çözen var mı
  • VMG3312-B10B modeli var ,bilgisayarda port açabiliyorum ama xbox one için port açtığımda kapalı gözüküyo bunun bir çözümü varmıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ambrosia_ -- 16 Mart 2016; 10:30:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertMeteAlp

bu modem netten kopma olayı varmıdır.

sürekli netim kopuyor

edit p 660 hnu f1

önce hat değerlerini kontrol et. snr falan düzgünse yeni modem al. snr düşükse ttnet e başvur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x571

quote:

Orijinalden alıntı: MertMeteAlp

bu modem netten kopma olayı varmıdır.

sürekli netim kopuyor

edit p 660 hnu f1

önce hat değerlerini kontrol et. snr falan düzgünse yeni modem al. snr düşükse ttnet e başvur.

Hat degerleri cok guzelmis 10 gundur ttnet ekibiyle samimiyeti ilerlettik.
    Kutudan modeme kablo cektim.
    Modemi alali 6 ay oldu.zyxeli aradim net varsa modem saglamdir diyor.modemin kutusunuda attim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MertMeteAlp kullanıcısına yanıt
    sen -miş e bakma.modem arayüzünden kendi gözünle gör,takip et. snr değeri ne,hat yazıflaması değeri ne. hat değerlerin iyiyse modemi tamire gönder. kutu önemli değil. aynı durum bende de oldu ondan biliyorum. tp link vardı. durduk yere internet gidiyor ,hat var. hat değerlerine baktım.sorun yok,kopmaması lazım. gittim modem aldım. bir hafta olacak neredeyse sorun yok.
  • Arkadaşlar ZyXEL P-1302-T10D v3 kullanıyorum. İnternet hızım aşırı düştü sebebi ne olabilir? Nasıl düzeltirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zyxel p 1302 T10B kullanmaktayım. Bu modem sürekli kendini restliyordu. Son 2 gündür kablo ,splitter gibi şeyler denememe rağmen sorun düzelmedi. Zyxel sitesinde Türkiye yükleme merkzinde adsl modemlerde bu model için 2 tane driver var. Sonuçta yeni çıkan yazılım daha iyi olması gerekir. Ancak ben eski driverı (29.11.2013) yükledim. Bundan sonra modem kendine geldi. Herhangi birkopma sorunu kalmadı. Yani her zaman son çıkan yazılımın daha iyi olması beklenir. Ama bu modem için eski yazılım iş gördü. Aynı model modem ve aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için faydalı olabilir diye düşünerek bu açıklamaları yapma gereği duydum.
  • Başka bir konuda da gördüm orayada yazdım kopyalıyorum aynı şekide.Bu P1302 serisi ürünler için genel larak bir saldırı olmuş heralde. Zyxel çağrı merkezinden aldığım bilgi şu " cihazınızla ilgili yeni bir güncelleme çıkacak, önümüzdeki hafta çıkması planlanmaktadır bu güncelleme ile sorununuz giderilecektir" alttaki sayfadan bakarsınız olmadı bende yazarım tekrardan zaten.
    ftp://ftp.zyxel.com.tr/ZyXEL_URUNLERI/MODEMLER/ADSL_MODEMLER/
  • arkadaşlar az önce zyxelden aldığım cevap şu bugün yayınlanacak heralde güncellemeler. web sayfasından güncelleme geldiği anda bende paylaşıcam size.

Değerli Müşterimiz;

Dünya genelinde yaşanılan siber saldırı sebebiyle marka bağımsız, RT63365 ve MT7505 çipsetli #7.3.37.6 and #7.3.119.1 v002 yazılımına sahip modemler saldırıya uğramaktadır. Bu sebeple modemlerde yavaşlık , arayüze erişememe, ve internete ulaşamam sorunları görülebilmektedir. Zyxel ’in P-1302T10B – P-1302T10D – P-1302T10D v2 ve P-1302T10D v3 model modemleri etkilenmektedir. Saldırıya karşı yeni yazılım bugün oluşturulacaktır. Bu sebeple hatlarımızda yoğunluklar yaşanmakta ve bekleme süreleri artmaktadır, yeni yazılımwww.zyxel.com.tr ve ftp.zyxel.com.tr adreslerimizde yayınlanacaktır, İlgili modemler için arıyorsanız web sayfamızı takip ederek yayınlanacak yazılımı modeminize yüklemeniz yeterli olacaktır.

• Zyxel p 1302 T10B
    Gene bu modemle ilgili olarak, bu modem ethernet kablosu ile bir bağlantı sorunu var. Ethernete kablo ile bir türlü bağlanmak istemiyor. Ağ ayarlarından müdahale etmek zorunda kalıyorum. Oda keyfine göre devre dışı bırakıp tekrar etkinleştir diyorum. Ama buda şansım varsa ilk seferde ki çoğunlukla 3ve 5 bazen daha çok aynı şeyi yaptıktan sonra ancak ethernet aktif oluyor. Buda reset veya pc yi kapatıp açınca tekrar pasif durumda oluyor. Son yazılımlar kopma sorununu giderse de bu kablo bağlantı sorunu ortadan kalmış değil. Yani adaptör ana karta tümleşik ama bağlantı olduğuna göre (birçok denemeden sonra ) bozuk olmadığını gösterir. Öncelik sırası olsa wifi yi kapatıp deniyorum gene aynı. Yetkililerin soruna dair çözümleri neler olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forgreen -- 2 Aralık 2016; 18:24:54 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.