Şimdi Ara

Zyxel NAS326 vs Synology DS220J (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konuyu hortlatmak gibi olacak da bu cihazları torrent için kullanan var mı? kendi üstündeki torrent clientı ile downloada bırakıyor musunuz? 4k/ Bluray performansları yeterli mi acaba?

bir de bu özelliği cloud aktive etmeden yapmak istiyorum. cloud'a pek güvenmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ynscdrc -- 12 Ağustos 2021; 21:5:42 >
  • Yukarıdaki sorunlarımdan sonra neden nasıl çözüme ulaştığımı yazayım ,bulunsun.Belki yaşayan olur uğraşmak zorunda kalmaz.

2 ay önce yazmışım, değişim oldu servisten geldi tekrar hata görüyorum diye.Sonrasında iş bitmemişti 2 gün sonra yine servise gönderdim diski.Yani disk 2 kere gitti yenisi geldi.Burada sadece uzun bekleyişim oldu.Firma anlayışlı davrandı bu şansım oldu.Yoksa disklerin yolculuk sırasında zarar görme olasılığı yüksek idi.

Neyse.Geçen hafta 3.disk geldi sağlam sıkıntısız.Taktım..Ulen yine hata veriyor   Bu sefer destek hattına tane tane anlattım ki bana kalıplaşmış cümleler ile yazmasınlar cevapları.Önce benden ram ve bellek testi istediler.yaptım ,gönderdim.Sonrasında şifre ıd bilgilerimi istediler,uzaktan erişim ile kontrol ettiler bir şeyler yaptılar herhalde yine hata devam edince bu sefer tek tek çıkartıp takmamı istediler.

Öncesinde 4 TB olanı tek takıp kurulum yapmaya çalıştığımda aldığım hatayı bu sefer almadım.35 hatası çıkmadı yani.Ve tek disk 4tb olan ile devam edip kurulum yaptım.SHR seçeceğini seçtim.Vaktim olduğunda diğer diski takacağım Basic seçeneği ile kurulum yapacağım.

6 aylık garip bir süreç oldu ama en sonunda artık çözdüm umarım  Yeniden disk alacağım masraf olacak diye endişe ediyordum ,olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 11 Eylül 2021; 12:40:33 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.