Şimdi Ara

Zyxel NBG4615 ap, ara yüze giremiyorum! - ÇÖZÜLDÜ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zyxel NBG4615 kablosuz ap aldım. Evdeki Linksys WAG200G modem ile kullanacağım. Kolay kurulumda bahsedilen şekilde antenleri taktım, modeme ve bilgisayara kablo bağlantılarını yaptım, 192.168.1.1 arayüze girmek için tıkladığımda karşıma Linksys'in arayüzü geldi. Zyxel Teknik servis .2 olarak deneyin dedi, o zaman da hiçbir şey olmadı, internet hata mesajı aldım. CD'den yükleyim dedim. Antivirüs programını devre dışı bırakıp kurulum sihirbazını çalıştırdım ama buradan da internete giriş yapamadım. Bir süre uğraştım ama olmadı. Bu sorunu çözüp ap'nin arayüzüne ulaşacağım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasif@ -- 1 Aralık 2011; 13:47:58 >

• slm.
    sanırım modeminde ap'ninde ip'si 192.168.1.1
    modemi çıkar ap'yi direkt bağla. ip adresini 1.2 yap
    ondan sonra tekrar ayarları yarparsın.
  • Dün Zyxel'den, mühendislik biriminden aradılar. 1 saat telefonda bir sürü işlemin ardından, neyi nasıl yaptıklarını sormayın, anlatamam, cihaz şu an için sorunsuz olarak çalışmaya başladı. Artık 2 bar çeken salonda 4-5 bar çekimim var. Anladığım kadarı ile cihaz çok yeni olduğu için nasıl kurulacağı telefondaki teknik ekibe tam anlatılamamış. Ama sorunum halloldu. Firmaya teşekkür ederim. Tam marka imajı kafamda sıfırlanmışken, beni yeniden kaandılar. Artık modem de alacaksam Zyxel alabilirim.
  • belki lazım olur diye aşağıdaki linkte cihazın kurulum klavuzuna ulaşabilirsiniz.

ftp://ftp.zyxel.com.tr/Teknik_Dokumanlar/Wireless/NBG4615%20Kurulum%20Klavuzu.pdf
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.