Selam herkese, başlıktaki modemden aldım ve PS3 modeme bağlanmaz oldu. Ayarları yaptıktan sonra bağlantıyı test et dediğim yerde yeşil wireless ışığı söndü. Cihazı kapatıp açtım. İlk açtığımda yeşil ışık yanıyor ancak 5-10 saniye sonra sönüyor. Söndükten sonra network ayarlarına gelip, wireless ağ ara dediğimde hiçbir ağ bulunamadı diyor ve 8001000a sorunu veriyor. Bazen 8001000b ve bazen 8001000c sorunu veriyor. Modem ayarlarından MAC adresine göre izin ver yaptım olmadı. Ne etsem olmuyor. Anlamadım gitti. Var mıdır bir bilginiz, düşünceniz ya da tahmininiz?
Aşağıdaki konuyu bir okuyun belki yardımı dokunur...
Bir ara çözülmüş gibi oldu ama şimdide, ilk açılışta yeşil ışık oluyor ve internete bağlanıyor. Ancak kimi zaman 15 dakika sonra, kimi zaman 1 saat sonra hiç bir hata kodu vermeden yeşil ışık sönüp, internet bağlantısı gidiyor. Nedir ne değildir bilen var mı? Teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: pianomhb
Bir ara çözülmüş gibi oldu ama şimdide, ilk açılışta yeşil ışık oluyor ve internete bağlanıyor. Ancak kimi zaman 15 dakika sonra, kimi zaman 1 saat sonra hiç bir hata kodu vermeden yeşil ışık sönüp, internet bağlantısı gidiyor. Nedir ne değildir bilen var mı? Teşekkürler.
bende de aynı modem var
aldığım güne lanet olsun ya
kafasına göre restart atıyor internette gezinirken
forumlarda denilenleri yapmama rağmen bir değşiklik yok
tp link alıcam kısmetse
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme