Şimdi Ara

ZyXEL P-660HN-T1H modem sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    başlıktaki modemden aldım ve PS3 modeme bağlanmaz oldu.
    Ayarları yaptıktan sonra bağlantıyı test et dediğim yerde yeşil wireless ışığı söndü. Cihazı kapatıp açtım. İlk açtığımda yeşil ışık yanıyor ancak 5-10 saniye sonra sönüyor. Söndükten sonra network ayarlarına gelip, wireless ağ ara dediğimde hiçbir ağ bulunamadı diyor ve 8001000a sorunu veriyor. Bazen 8001000b ve bazen 8001000c sorunu veriyor.
    Modem ayarlarından MAC adresine göre izin ver yaptım olmadı. Ne etsem olmuyor. Anlamadım gitti. Var mıdır bir bilginiz, düşünceniz ya da tahmininiz?

• Aşağıdaki konuyu bir okuyun belki yardımı dokunur...

http://forum.donanimhaber.com/m_61171349/mpage_1/f_/key_8001000a//tm.htm#65569492
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersinkilci

Aşağıdaki konuyu bir okuyun belki yardımı dokunur...

http://forum.donanimhaber.com/m_61171349/mpage_1/f_/key_8001000a//tm.htm#65569492

Arkadaş büyüksün ya Çok sağol

• Bir ara çözülmüş gibi oldu ama şimdide, ilk açılışta yeşil ışık oluyor ve internete bağlanıyor. Ancak kimi zaman 15 dakika sonra, kimi zaman 1 saat sonra hiç bir hata kodu vermeden yeşil ışık sönüp, internet bağlantısı gidiyor. Nedir ne değildir bilen var mı? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pianomhb

Bir ara çözülmüş gibi oldu ama şimdide, ilk açılışta yeşil ışık oluyor ve internete bağlanıyor. Ancak kimi zaman 15 dakika sonra, kimi zaman 1 saat sonra hiç bir hata kodu vermeden yeşil ışık sönüp, internet bağlantısı gidiyor. Nedir ne değildir bilen var mı? Teşekkürler.

bende de aynı modem var

aldığım güne lanet olsun ya

kafasına göre restart atıyor internette gezinirken

forumlarda denilenleri yapmama rağmen bir değşiklik yok

tp link alıcam kısmetse
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.