Şimdi Ara

ZyXEL P-660HW Serisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ADSL2+ 4-Port Modem/Router evet arkadaslar bende zoomx5 vardi ve router takip kullaniyordum ancak
    kafama yatan gerek ozellikleri gerek yilin urunu odulu almasi vs.. bu modeme gecis karari aldim

cok buyuk bir sorunum var internet bir anda cok yavasladi bi ayarini mi yapmadim diyorum cd yi taktim kurdum 192.... li ipden ayarlarini yaptim resimde nasilsa aradim ttnet i sordum onlarda tamam dedi ve internete girdim wireless kullanarak ancak mukemmeli bir yavaslik soz konusu kardesim ve babamda kullaniyor lar ancak onlarin bilgisayarlari kapali olsa bile inanilmaz yavas bunun nedeni ne olabilir modemden mi kaynaklaniyor ?

• modemden de olabilir tt den sana gelen hatta da bir sorun olabilir. TT'ye hız düşük diye çağrı açıp o tarafı sağlama almanız gerekiyor.
    Daha sonra arada ki kabloyu değiştirip test edilebilir. Ethernet kartınız değiştirip test edilebilirr. Modem değiştirip test edilebilir. Mutlaka bir çözüme ulaşılır.
  • bende ise bağlantı kopup duruyor. wireless'ı kapatsam bile arada bağlantı sıfırlanıyor modem kendini resetliyor, ısınmadan dolayı sanırsam.
  • Modemin iyi seçim olduğu konusuna katılmıyorum, bizde 2 adet g.shdsl bağlantı var ve bunlarda (başka marka Türkiye'de olmadığı için) mecburen Zyxel kullanıyoruz.
    Modemlerin sürekli olarak 2 ay çalıştıklarını bilmem,ya arızalanırlar ya da en iyi ihtimalle bütün ayarları normal görünse de saçmalamaya başlar ve resetleyip yeniden kurmak zorunda kalırım.
    Üstelik sorun ısınma değil, çünkü klimalı sistem odasında duruyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobita -- 23 Aralık 2008; 15:22:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.