Şimdi Ara

ZYXEL P660HN-F1Z AİRTİES 5450V3 ÇEKİM ALANI YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR HANGİ ÜRÜN DAHA İYİ ÇEKİM ALANI VAR ACABA ZYXEL Mİ AİRTİESMİ Bİ YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM AİRTİES RT-205 KULLANIYOM BERBAT ÇEKİM ALANI VAR ARAYA 2 DUVAR VAR ÇEKMİYO LAPTOP

• ZYXEL P-660HW-T1 v3 modem ile açık alanda 150 mt rahat bağlandım çıkarılabilir antenli modem olursa daha iyi olur..
  • P-660HN-F1Z ürün gayet başarılı bir ürün antenleri değiştirilebiliniyor üzerine 2 adet 5 DBI anten bağlarsan canavar gibi çalışır tavsiye ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: scandelos

P-660HN-F1Z ürün gayet başarılı bir ürün antenleri değiştirilebiliniyor üzerine 2 adet 5 DBI anten bağlarsan canavar gibi çalışır tavsiye ederim..

o modemden bende aldım geçen gün dünyanın en dandik modemi pikatel airmax bile daa ii çalışıyo bundan..
    yanına gitmedimi internete bağlanmıyor..
    odada hız 1 mb/sn gösterio sonrada sorun gider çıkıo bişeyi yanlışmı yaptım çözemedim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: murty17

quote:

Orijinalden alıntı: scandelos

P-660HN-F1Z ürün gayet başarılı bir ürün antenleri değiştirilebiliniyor üzerine 2 adet 5 DBI anten bağlarsan canavar gibi çalışır tavsiye ederim..

o modemden bende aldım geçen gün dünyanın en dandik modemi pikatel airmax bile daa ii çalışıyo bundan..
    yanına gitmedimi internete bağlanmıyor..
    odada hız 1 mb/sn gösterio sonrada sorun gider çıkıo bişeyi yanlışmı yaptım çözemedim..

Başında suçu modeme atıyorsun sonra kendininde bişeyleri yanlış yapmış olabileceğini söylüyorsun çelişki içinde kalmışsın, BJI.6 yazılımını modeme kur sonra modemini resetle ve yeniden yapılandır bu arada kablosuz bağlantı sağlayan tek cihaz modem değildir bunun birde bilgisayarına takılı olan wireless adaptörü var onuda bi güncelle wlan şifreleme türünü statik web yapıp kanal ayarını değiştirip tekrar kur bence ben sorunsuz olarak kullanıyorum modemi....

• bu modemi bende bugün aldım. Fakat n teknolojisine sahip laptopumda en fazla 72mps goruyorum. (300 mps olması gerekirken) Modemin dibinde dahii olsam sonuc aynı. Evimiz dublex oldugundan alt kata indiğimde 5 mps'ye kadar dusuyor ve baglantı kopup duruyor alt katta. Sorun modemde mi, ayarlarında mı, laptop wlan adabtoründe mi çözemedim. Laptop adabtorunu guncellememe ragmen sonnuc aynı.

modem ayartlarında ki channel olayını tam olarak bilen varmı?
  • zyxel p660 hn f1 100 metrekare evde gayet iyi çekiyor. Bilgisayarlar arası filim vs.. koca dosyaları kesintisiz aktarıyor. Hatta modem arka odada arada duvarlar var salondaki notebook un 54 mb lik kablosuz ağ adaptoru ile bile çekim iyi. Sorun paylaşım programları ile ilgili idi . Yeni yazılım çıkmış üstte belirtildiği gibi ben henüz denemedim ama avrupa sitelerinde bu yazılımın sorunu çözdüğü yazıyordu. Haftaya denerim sonucu bildiririm . Paylaşım programları sorunuda çözüldüyse hakikaten çok iyi bir modem. Günlerce açık kalıyor netten düşmüyor ve ısınma vs.. sorunları yok, kurulumu kolay win 7 32 bit 64 bit farketmiyor gayet iyi uyum sağlıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya aga herkesin evinde çekiyoda benim evde niye çekmiyo..
    güncel yazılımı da yükledim odanın biraz köşesine gidiyorum sorun gider çıkıyor hamen ne iştir anlamadım..
    daha önce ttnet in verdiği pikatel airmax vardı o hiç sorun çıkarmıyordu..
    şimdi mantıken bu modemin ondan daha fazla çekim alanına sahip olması gerekmez mi..?
  • Kullandığın Wlan kartı G mi yoksa N mi kartın G ise cihazı G moduna alıp bi test et N modda çalışan bir cihaza G modda bağlanan bir adaptör sinyal sorunu oluşturabilir. Test edip bizimle paylaşırmısının.
  • şu anda cihaz b/g/n karışık çünkü diğer laptopta n alıcı var..
    kanalı 11 yaptım diğer kanala oranla biraz daha stabil..
    fakat yine beklediğim gibi deil..
    gereksiz kopmalar olabilior bazen bağlı gösterip internet açılmıyor..
    bira daha uğraşalım bakalım..
  • bu arada ben den bir haber yeni yazılım bu P 660hn f1 modemin yeni çıkan BJI 6 yazılım versiyonu yükledim ve gündüz tüm gün paylaşıma açık bırakıyorum. Döndüğümde bantta hiç bir kopukluk olmadan down up yapmakta. Bu durumu iki gündür denedim her şey yolunda görünüyor. netten de kopma olmuyor, yeniden aç kapa reset vs.. gibi gerekmeden eve gelince nete rahatlıkla girebiliyorum. 802 11g ve n adaptörlü tüm wireless cihazlar 100 metrekare ev içinde sorunsuz bağlanmakta. Bu çekme ve bağlantı sorunları sanırım bazı notebook ve netbook cihazlarının wireless adaptörünün kalitesi ile ilgili benim çok eski notebook da bu sorunu yaşamış ve PCMCI tipi bir n adaptörü dıştan takma almıştım ve sorun çözülmüştü. Kolay gelsin.
  • kanal değiştirmeme rağmen ve 7 dbi lık anten takmama rağmen bu modemdeki wireless kopma problemini gideremedim. Bu yüzden yarın ürünü başka ürünle değiştirip denemeye karar verdim. Alacağım ürün büyük ihtimal Linksys veya Airties olacak. Eğewr bu iki üründdede sorunum çözülmezse tyekrar bu modemi geri alabilirim. Sonucu burada paylaşacağım arkadaşlar.
  • evet arkadaşlar modemi değiştirdim ve 1 günlük test sonucumu acııklıyorum. Aldığım modem şudur : http://www.vatanbilgisayar.com/linksys-wag320n-wag320n-300mbps-dual-bant-kablosuz-n-4-port-adsl2+-modem/productdetails.aspx?I_ID=41793 evimizin heryerinde çekiyor ve kopmalar yok. Zyxel modemim alt kattaki çalışma odamızda hiç çekmiyordu alt kat salonda ise iyi kalite olmasına rağmen kopmalar oluyordu fakat bu modemi alarak bu sorunları aştım. Herkese öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patya -- 6 Ocak 2011; 19:55:58 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.