Dostum teşekkür ederim. Root, Supervisor ve admin şifresini buldum. Telnet ile modem arayüzüne bağlanıp şunları yazın; zycli fwidcheck off zycli modelcheck off Ardından VMG3625-T50B modemi için altta ki Firmware dosyasını yükleyin. Bundan sonra modeminize ADSL/VDSL artık ne kullanıyorsanız modem şifrenizi girip kurulum yapın çünkü internete bağlı olmazsanız arkadaşın dediğini yapamazsınız... Tüm ayarlardan sonra en güncel firmware sürümünü yükleyip default ayarlara döndür seçeneğini seçmeyi unutmayın < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bittimoruk -- 4 Temmuz 2024; 19:53:35 > |
Zyxel VMG Serisi root ve supervisor password (4. sayfa)
-
-
Artık bunların hiçbirisi ile uğraşmanıza gerek yok. gdb online debuggerGDB online Debugger | Code, Compile, Run, Debug online C, C++https://www.onlinegdb.com/fork/XR_spa_we
Buraya tıklayın ve Üstteki Yeşil Run komutunu tıklayın ve aşağıdaki cmd penceresine modem seri numaranızı girin root(supervisor) şifreniz elinizde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aklınyolubir -- 25 Eylül 2024; 3:15:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Evet buna benzer programlar githubda görmüştüm
sadece bu model için mi geçerli ? diğer marka modellerde de oluyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
EX3301-T0 için verdiği root şifresi, geçerli olmadı bu yöntemde. openssl yöntemi ile root şifresi yine bulunuyor.
-
root şifresi ile filezilla veya winscp ile giriş yaptığımızda sadece mnt klasörü kök dizin olarak görülüyor. fw klasörü kök dizinde yok. mnt klasörü var sadece ve bunun içi de bomboş. klasör oluşturulamıyor. yüklemek istenilen dosya oluşturulmak istenen klasörde vs. prohibited file name uyarısı çıkıyor. ayrıca şu da var. başarısız yükleme sonucunda root girişi de iptal oluyor. tekrar admin ile girip, sayfa incelemeden yeni root kullanıcı adı için şifre değişikliği yapmak gerekiyor. tt modemin aklını almış sanki. ne yapılabilir sence..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X