Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Zyxel VMG1312-T20B 4 Port 300 Mbps VDSL2 Modem Hiç kullanılmadı faturası kutusu var. sıfırı 500 lira Satın Al 9 Ocak 2024 14:06 1 1 Zyxel VMG1312-T20B 4 Port 300 Mbps VDSL2 Modem Hiç kullanılmadı faturası kutusu var. sıfırı 500 lira Ürünü hiç kullanmadım. Millenicomdan internet bağlatacağım için almıştım bağlamadılar başka bir firmadan internet bağlattım modemi yanında getirdiler ihtiyacım kalmadı. Hiç bir sıkıntısı yok bir kez kutusunu açıp baktım o kadar. İnternetten araştırabilirsiniz aynı modem zaten. Ciddi alıcıya resimlerini gönderirim. Herkese iyi forumlar.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Hatay Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Zyxel VMG1312-T20B 4 Port 300 Mbps VDSL2 Modem Hiç kullanılmadı faturası kutusu var. sıfırı 500 lira