Şimdi Ara

ZyXEL VMG3312-B10A - USB Portundaki Diski Paylaşmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
3
Favori
23.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Android işletim sistemli es dosya programını indirdim Zeynel modemde usb portuna flash belleği taktım normalde bilğisayardan \\192.168.1.1 ve kullanıcı adı şifreyi girince bağlanabiliyorum
    Es programının kan bölümüne gerekli ayarları girdim fakat bellek içine bir turlu bağlanmıyor bu konuyu yapan arkadaşlar ayrıntılı bilgi verebilirmi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • defender23 D kullanıcısına yanıt
    Cihazın üzerinde USB 2.0 portu var.USB 2.0 portu 480 Mbit/sn hız olanağı sunar.Buda saniyede 60 MByte/sn demektir.
  • MODEME TAKILI FLASHDİSKİ AKILLI TELEFON VE CİHAZLARDAN AÇMAK

BENDE ZYXEL 3312 NİN DAHA ÜZERİNDE BİR MODEM ALDIM MODEME TAKILI FLASH DİKTEKİ VERİLERİ ANDROİD TELEFONDAN ULAŞMAK KONUSUNDA...

---DLNA PLAYER--- ...isimli uygulama ile görebildim ve açabildim.

LG SMART TV DE İSE;

WİFİ YE BAĞLIYKEN ---SMARTSHARE--- BASINCA DİREK OLARAK MODEME TAKILI VERİLER VE KLASÖRLER KARŞIMA ÇIKTI.HATTA BİR VİDEO DOSYASI AÇTIM DENEDİM.1080P VİDEO TAM KALİTE VEREBİLİYOR.MODEMLE TV ARASI MESAFE 5 METRE ARADA 2 ADET DUVAR VAR.

AYNI KABLOSUAZ AĞA SAHİP WİNDOWS ANDROİD V İOS CİHAZLAR ARASI ---DLNA--- KONFORUNU VE DOSYA PAYLAŞIMINI NASIL KOLAYCA YAPARIZ MERAK EDİYOR VE GÜZELCE DERLENMİŞ BİR YAZI BEKLİYORUM.

ZyXEL VMG3312-B10A - USB Portundaki Diski Paylaşmak

• hocam selamlar,

bunca zaman sonra konuyu hortlatıyorum ama dosya paylaşmayı beceremedim,

windows+r tuşuyla çalıştır'ı açıp \\192.168.1.1 yazıp çalıştırıyorum, pencere açılıyor ancak "bu klasör boş" diye bir ibare çıkıyor. nerede hata yaptığımı bilen bir arkadaş varsa çok sevinirim.
  • M3phisto kullanıcısına yanıt
    harbiden konuyu hortlatmışsın. başka pc ile veya başka cihazla dene gördüğün gibi herkes aynı şekilde erişim sağlayabiliyor. Güvenlik duvarına bak antivirües programı varsa ona bak engelliyor olabilir. otomatik ıp aldır vs. Tekrar yazmanı bekliyoruz :)
  • by_mami28 B kullanıcısına yanıt
    şimdi deneme amaçlı ntfs formatlı 4gb lık flashımı taktım, oldu :)

ancak fat32 formatlı 2 tblık 3.5 inç hdd yi bir türlü görmüyor

bildiğiniz gibi kullanma kılavuzunda fat32 olması gerekiyor yazıyor, son güncelleme ile yukarı yazıldığı gibi ntfsyi eklemişler

acaba 3.5 inç olduğundan mı yani prizli çalıştığından mı görmüyor ki ?
  • birde ben hortlatayım:) acaba bu usb üzerinden yazıcıyı kullanabiliyormuyuz?
  • bır de ben hortlatayım oldu olacak :D

evet prınter usb uzerınden paylasmanız mumkun.

fakat sıze tavsıyem bu modemden uzak durun...

ınce ayarlar yapmazsanız ınternet baglantısı kopar ..

wıfı ayarları yapmazsanız wıfı hızınız yerlerde surunur..

ınsanlara "yuksekten modem atılırsa ne olur " sorusuna cevap olsun dıye uretılmıs galıba
  • Kopyalama hız sorununa çözüm bulabilen var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emyn1907 kullanıcısına yanıt
    çözüm bulursan cevap ver bize de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bf5

Merhaba Serkan Bey benzer sıkıntıları yaşamışız. Ben Airties 5650 kullanıcısıyım. Modem arayüzünden kablolu ve kablosuz bağlantılardan oluşan iki farklı vlan ağı kurdum. İsteğim ağların birinin modeme takılı harddiske erişip diğer ağın erişememesiydi. Modem arayüzünde böyle bir ayar bulamadım(modem arayüzünden sadece harddiske erişim şekli değiştirilebiliyor -isteğe göre tam erişim, salt okunur, paylaşılmamış seçenekleri seçilebiliyor-). Airties ile irtibata geçtim. Böyle bir ayarlamayı modemin desteklemediğini söylediler. Bence yazılımla çok kolay biçimde eklenebilir bir özellik ama onlar ekşemeden birşey yapılabileceğini zannetmiyorum. Siz bi ilerleme katedebildiniz mi bir aylık sürede?
    Ben de bir Airties 5650 kullanıcısıyım, yalnız modemin usb portuna bağladığım hiç bir şeyi (ne taşınabilir hard disk ne de flash bellek) telefondan göremiyorum. Bu işlemi nasıl yaptığınızı anlatır mısınız?

• ByATK B kullanıcısına yanıt
    5 yıl olmuş mesajı okuduğumda bunu ben mi yazmışım diye baktım hatta, kusura bakmayın hiç birşey hatırlamıyorum😄

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bf5 B kullanıcısına yanıt
    Bu aralar biraz yoğunum açıkçası, ben de pek ilgilenemedim, telefondan kaynaklı bir engel de olabilir emin değilim ama yalnız FTP için uygun bir modem sanırım.
  • Merhabalar,
    Yukarida arkadas lg tv de modeme bagli usb yi direkt gorebildigini yazmis.

Benim sorum tizen li bir samsung tv de bunu yapabilen var mi?
  • SerkanCicek83 kullanıcısına yanıt

@SerkanCicek83 hocam bu zyxel'in <compressed alg=lzw len=XXX> ile baslayan config dosyalari icin su post'a bakin:

https://forum.donanimhaber.com/cozum-zyxel-modemlerin-yedekleme-dosyalarindan-a-vdsl-kullanici-adi-ve-sifre-alma--148818484

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.