Şimdi Ara

Zyxel VMG3312-B10B marka modemde port açamıyorum yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeze merhaba arkadaşlar benim Zyxel VMG3312-B10B markalı modemim var ve nereye baktıysam bulamadım bazı klavuzlar programlar var onlarıda denedim olmadı çünki benim modemimin markası yoktu bana yardım edebilirmisiniz cs 1.6 oyunu için Zyxel VMG3312-B10B markalı modemde nasıl port açılır resimli yardım ederseniz benim hayır duvamı alırsınız cs 1.6 serverini kurdum full mod yaptım herşey tamam ama bir tek port açamıyorum hadi yardım edin bana

• Merhaba,

Bu ürünlerde WAN Türü çok önemli. Öncelikle cihaz arayüzünde Bağlantı durumundan Cihaz bilgilerine giriş yapın. Aşağıdaki resimde WAN Türün'de ne yazılı olduğuna emin olun. ATM ya da PTM yazacaktır. Hattın ADSL ise ATM, VDSL ise PTM yazar.

Daha sonra Ağ Ayarlarından > Nat menüsüne giriş yapın.

Alttaki resimde Hizmet Adı kısmına bir isim oluşturun, WAN arayüzü türü'nü, Bir önceki resimde baktığın WAN türü "MYISP_xxx" yazılı olanı seçeceksiniz. WAN türünüz ATM ise "MYISP_ATM", WAN türünüz PTM ise "MYISP_PTM" yi seçip, Sonraki bölümlere açmak istediğiniz portları yazıyorsunuz. Sunucu IP adresine de yönlendirme yapmak istediğiniz IP adresini yazarak Uygula butonuna basın. Protokolı tam bilmiyorsanız varsa seçeneklerde UDP-TCP'yi seçin.

Kolay gelsin (=

Zyxel VMG3312-B10B marka modemde port açamıyorum yardım Zyxel VMG3312-B10B marka modemde port açamıyorum yardım

• ImaheLper I kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkür ederimde bana cs 1.6 oyunu için port açmayı göstermen lazım ben bunları bilsem ne olur cs 1.6 için port açamıyorum acil bilgisi olan varsa yazsın cevap için çok saol teşekkür ederim
  • CS 1.6 için gerekli olan port numaralarını bulup çağrı merkezini ara, Uzaktan bağlantı ile bağlanıp kendileri yapsınlar fazla bilgin yoksa.
    cs 1.6 için port numaralarını bulabilsem ben yaparım zaten ne gerek var aramaya
  • Kolay gelsin, Portlar hakkında blgim yok, Webde biraz
    hocam ben bunları yapmıs bulunmaktayım ancak portu açarken şöyle bir hatayla karşılaşıyorum lütfen yardım edin hiçbir yerde çözümü bulamadım
    http://i.hizliresim.com/B2aXPD.png
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.