Şimdi Ara

Zyxel VMG3312 kurulum programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
2.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aranızda yeniyim umarım doğru yere konu açmısımdır.
    Bi konuda yardımınıza ihtiyacım var.
    Ben ttnet'ten Zyxel VMG3312 modem aldım. Kutunun içinden cd çıkmadı kendi kurulacak dedi. tabiki dedikleri gibi kabloları takı takmaz kuruldu. Ama Program pc ye yüklenmediği için şifreleri ben kendim değil müşteri hizmetleri aracılığı ile belirledim. Şimdi benim asıl sorunum bu modemin kurulum cd si programı var mı nasıl ulasabilirim. Çünkü Modemi benden başka kullanan var mı program olmadığı için bilemiyorum ve bide sorun çıktığında tekrar kurmak istediğimde yada reset attığımda direk müşteri hizmetleri ile konuşmak zorundayım. Programı varsa nasıl ulasabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

• http://www.zyxel.com/tr/tr/products_services/vmg1312_b_series.shtml?t=p burası orijinal sitesi her türlü bilgi var. 192.168.1.1 bu sayıları adres çubuğuna yaz karşına modem arayüzü gelecek oradan k.adı admin şifre admin yaz her şeyi Türkçe çok kolay yaparsın
  • teşekkür ederim sağolun . ama eski modemlerde program vardı ve benden başka kimler kullanıyordu görebiliyordum bunda nasıl görebilirim ?
  • modemin arayüz ekranına girdiğinde bağlantı durumuna tıkla orada modemden ip alıp internete çıkan cihazları görebilirisn.
  • quote:

Orijinalden alıntı: laxi

modemin arayüz ekranına girdiğinde bağlantı durumuna tıkla orada modemden ip alıp internete çıkan cihazları görebilirisn.

teşekkür ederim sağolun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.