Teşekkürler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Zyxel VMG3625-T50B Repeater özelliği (3. sayfa)
-
-
Arayüzde modem açınca wifi başlasın,on/off vb gibi bir ayar varmı acaba?İnşallah çözersiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 14 Ocak 2024; 13:3:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arayüz çok kısıtlı. 2.4 ve 5 ghz wifi ler kapalı görünüyor arayüzde ve açmama izin vermiyor. Yazılım sorunu var muhtemelen, güncelleme ile düzelir belki ilerde.
Açma ve kapatmasını zaman saatiyle yapmak içindi gayretim.
Bu haliyle de işimi görüyor. Manuel açıp kapatacağım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
videoda sorun var sanırım arkadaşlar benim elimdede zyxel VMG8623-T50b modem var bunu repeater olarak kullanabilmem mümkünmü?
-
Arkadaşın mesajındaki linke tıklayınca bende de hata veriyor.Video çalışıyor.Aşağıdaki linke tıklayın açılıyor.
https://www.youtube.com/watch?v=RxhJPaGyEOY
Zyxel Universal Repeater Mod Kurulumu
Zyxel VMG8623-T50b modemİ repeater olarak Videodaki gibi bir deneyin.Çalışırsa paylaşırsanız iyi olur.
-
modemin kendisi, repeater cihazı olarak çalışmaz. modemdeki repeater özelliği, bu modeme bir ap/repeater cihazını eklemek için var. t50b'nin repeater sayfasında, anca kendisine bağlantı kuran, kurmasına izin verilecek olan repeater cihazlar listelenir. yukarıdaki videoda yer alan cihaz ise modem değil, "router/ap/repeater/bridge" özellikli, dsl özelliği olmayan bir cihaz. çalışmayacağı için paylaşamayacaktır. bir ara forumda iki tane t50b'yi birbirine wifi ile bağladığını yazmış bir üye vardı. o zaman da çalışmaz demiştim. bu zaman da çalışmaz diyorum. gelecekte de çalışmayacak. modemin ruhuna aykırı. hele zyxel ise..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X