Şimdi Ara

0*0000000A ve 0*00000019 sorununa kesin çözüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
2.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle bu durum kesinlikle sabit diskinizden kaynaklanıyor, benimde başıma geldi ve bu sorunun çözümünü yaklaşık 2 hafta gibi bir sürede bulabildim, kesinlikle bunun çözümü nette ilktir, öncelikle benim 2 adet sabit disk vardı, 1'i samsung biri maxtor, maxtor biraz eski yani ide samsung ise sata 2, samsungta sorun yok, ama maxtor sorunluymuş, devamlı olarak bilgisayarda kilitlenmeler ve resetlemeler mavi ekranlar havada uçuşuyordu, bende geç olsada sabit disklerden olduğunu anladım, işletim sistemim win7 32 bit ultimate N serisi, önce sabit diski yani maxtor'u çıkardım yerinden, ve bilgisayarı açtım ama yine reset ve mavi ekran devam etti, zaten maxtor'u söker sökmez bilgisayarı açtığımda samsung diski windows daha yeni tanıyıp sürücüsünü yükledi, ardından baktım aygıt yöneticisini açtım gizli aygıtları göster dedim tanınmayan ne kadar gizli sürücü varsa sildim ve sabit disk gölge kopyalarınıda sildim, ama maxtor'un disk sürücülerinde halen göründüğünü farkettim, en son onuda kaldırdım, ve bilgisayarı yeniden başlattım, sonuç, sorunsuz bir bilgisayar, bu sorunla ben çok uğraştım başkaları uğraşmasın diye bu konuyu açtım, umarım sizlere yardımı dokunur, herkese saygılar sevgiler...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.