Şimdi Ara

En kolay 2.0 a geçme yolu...DENENDİ ONAYLANDI.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
6.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    UPDATE EDİLDİ _7 Ağustos 2008

Kardeşlerim, me g a up load gibi sitelere girmek için....

Mega upload ve youtube gibi yasaklı yerlere çok basit bir yöntemle girebili ve istediğinizi indirebilirsiniz...
    dns ayarlarınızı otomatikten manuele alıp boş olan iki yere 4.2.2.1 ve 4.2.2.2 yazın oldu bitti

pawnla falan uğraşmayın...

1.Custom firmware i indirin masaüstüne,
    2.iphone daki bilgilerinizi backup yapın ve itunes ün son sürüm olduğuna emin olun
    3.iphone u DFU moda alın itunes 7.7 açıkken (DFU mod aynı restore ederkenki gibi)
    4.itunes den shift restore deyip customu gösterin OK...

arkanıza yaslanıp 10 dakka bekleyin...

Bitti 2.0 dasınız hayırlı olsun...Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler...

NOT: Ben daha önce ipawn lamıştım itunes ü...o yüzden tekrar eden uygulamalarda ipawn ı kullanmama gerek kalmadı...

Evet kardeşlerim,

Bu sabah saat 4 itibariyle 2.0 a geçtim...Hem de sorunsuz ve çok kolay biçimde. Burada yardımcı olan kardeşlerimize de çok teşekkür ederim. İyiki de geçmişim.

1. Wifi sorunsuz ve gayet iyi çekiyor.
    2. Appstore harika bişi inanılmaz güzel ve faydalı programlar var ve bedava...
    3. Program kurmak ve silmek çok basit. Mesela programı kaldırmak için ikonun üstüne basılı tutuyorsunuz titremeye başlıyor ve x işareti beliriyor. sil diyorsun siliniyor.
    4. Appsupport patch gibi arayanın ismini gösteren eklere ihtiyaç yok.
    5. Ses sanki bi gıdım netleşti ve yükseldi gibime geldi ama emin değilim.
    6. cydia sorunsuz ve hızlı çalışıyor bende herhangi bir kasma ya da yavaşlama olmadı.
    7. Hiçbir kitlenme, yavaşlama, donma v.s. sorun yaşamadım...

Daha aklıma gelmeyen çok güzel şeyler var...

Tavsiye ederim...

Şu yönergeyi izledim ve 20-25 dakika civarında işim bitti...

1.Apple_store kardeşimizin yüklediği custom firmware i indirdim.
    2.winpwn ı kurdum.
    3.iphonedo dan ( Barbee sağolsun) 2.0 orjinal firmware i indirdim.
    4.iTunes dan backup aldım (ÖNEMLİ)
    5.winpwn dan orginal 2.0 ı gösterdim.
    6.browse custom ipsw es geçtim
    7.iTunes u apple_store un custom firmware i ile pawnladım
    8.iTunes dan DFU mod ile restore ettim...

bittiiii....

"""Sizlere bir kolaylık sağladım ve kendi CUSTOM FIRMWARE imi upload ettim. 2.0 yüklemek isteyenler bu linkten indirip sadece itunestan restore yaparak 2.0 a geçebilirler:

http://www.****upload.com/tr/?d=3UONO9VI (**** yerine 'mega' yazın)

Güle güle kullanın""""

.........................................................................................................

Bu yukardaki custom firmware i kardeşim Apple_store yüklemiş ve der ki: iTunes den direk restore edin.Ben bunu hazırladım cillop gibi kullanın...

Demin indirdim ve restore yapıcam ben de 2.0 a paw la maw la uğraşmadan...
    Yalnız aklıma takıldı. Benim itunes versiyon 7... şimdi 7.7.1 var ... yenisini update etmem gerekir mi bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --Z-- -- 8 Ağustos 2008; 0:39:48 >

• Kırmaya gerek yok mu.kendisi kırık mı yani??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Enıac

Kırmaya gerek yok mu.kendisi kırık mı yani??

Şimdi bu pwnla sen kendi custom firmware ini yapıyorsun ya...Bi sürü uğraşıyorsun hata veriyor falan...
    Apple_store kardeşim uğraşmış 200 küsür mgb lık bir dosya oluşturmuş. Bi de tutmuş yüklemiş herkes yararlansın diye...
    Yani bunu sanki 1.1.3 den 1.1.4 e geçer gibi restore ediyorsun birdaha kırmayla falan ( iPlus-ziphone) uğraşmıyorsun...
  • Bunun yüklenmesi için Telefon pawn edilmesi gerekiyor. Yoksa 1600 lü hataları alıp durursunuz, telefonda recovery modda kalır, eyvah napicam dersiniz aman benim 1 günümü aldı çözene kadar arkadaşımın macten oldu. Yönergeleri teker teker uygulayın iş custom ipsw yaratmakla bitmiyor malesef :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: hekimbaba

Bunun yüklenmesi için Telefon pawn edilmesi gerekiyor. Yoksa 1600 lü hataları alıp durursunuz, telefonda recovery modda kalır, eyvah napicam dersiniz aman benim 1 günümü aldı çözene kadar arkadaşımın macten oldu. Yönergeleri teker teker uygulayın iş custom ipsw yaratmakla bitmiyor malesef :)

hmmmm kötü oldu bu heveslenmiştim.... Sağol paşam cevabın için....
  • Laaaaa kafayı yiyecem yaaa.biz nasıl sorunsuz gececez 1.1.4 e geçtiğimiz gibi oooffff
  • Yanlışınız var pwn olan telefon değil itunes ilk önce browse ipsw seçeneğine basınca orjinal 2.0 dosyasını göstereceksiniz built ipsw seçeneğini es geçeceksiniz çünkü hazır custom dosyası var elinizde sonra ipwner'a basınca elinizde olan custom dosyasını göstereceksiniz itunes pwned diyince dfu moda alıp itunes'ta shift+restore yapacaksınız ve custom dosyasını seçeceksiniz.(winpwn'da yazan şeylere dikkat edin bazen itunes pwned diyor ama altta failed yazıyor) .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akid -- 3 Ağustos 2008; 1:19:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: akid

Yanlışınız var pwn olan telefon değil itunes ilk önce browse ipsw seçeneğine basınca orjinal 2.0 dosyasını göstereceksiniz built ipsw seçeneğini es geçeceksiniz çünkü hazır custom dosyası var elinizde sonra ipwner'a basınca elinizde olan custom dosyasını göstereceksiniz itunes pwned diyince dfu moda alıp itunes'ta shift+restore yapacaksınız ve custom dosyasını seçeceksiniz.(winpwn'da yazan şeylere dikkat edin bazen itunes pwned diyor ama altta failed yazıyor) .

Peki doğru mu anladım?

1.Pwn ı indir ve kur.
    2.iTunes i 7.7.1 yap
    3.pwn dan browse 2.0 orginali göster
    4.ipwner da apple-store un hazırladığı custom firmware i göster.
    5. itunes pwned diyince dfu moda alıp itunes'ta shift+restore yapacaksınız ve custom dosyasını seç

bitti???

• Evet bunun yolu bu...
  • Eh peki yapıyorum o zaman...hadi hayırlısı...
  • Ama dedeğim gibi altta yazan yazılara dikkat et çünkü üstte itunes succesfully pwned yazıyor ama altta tarafta yani ilk açtığın winpwn'da failed to pwned yazıyor.Altta'da succesfully pwned yazması lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: akid

Ama dedeğim gibi altta yazan yazılara dikkat et çünkü üstte itunes succesfully pwned yazıyor ama altta tarafta yani ilk açtığın winpwn'da failed to pwned yazıyor.Altta'da succesfully pwned yazması lazım.

• He unutmadan istiyorsan xpwn 0.3 kullanarak hiç sıkıntısız bir şekilde kendinde custom dosyası oluşturabilirsin.Gerçi winpwn'ın son versiyonuda sorun çıkarmıyor artık ama tek fark sen kurarsan açılış logosunu filan seçebilirsin..Yoksa eğer arkadaş seçenekleri doğru seçtiyse hepsi standart zaten.
  • Bu olayı hazırlayan arkadaşın emeğine sağlık ama ben olsam kendi bildiğim gibi yapardım.Yönergeleri takip edin çok kolay bir şekilde oluyor.Bende vista var ve hiç bir hata almadan yönergeyi takip ederek hiç sorunsuz 2.0 a geçtim.Yalnız işyerimde xp vardı ilk önce onunla denedim ve hep hata aldım tekrar 1.1.4 döndüm eve geldim bir hırsla vista da yaptım ve yarım saatte oldu.
    2.0 tavsiye ederim arkadaşlar çok güzel olmuş ama mutlaka itunes hesabı alın çünkü free programları hesap olmadan indiremiyorsunuz.Visa kartım vardı 1 dakikada hesap aldım.Bir yerde okumuştum adresinizi amerika yazın diyor bazı programları indiremiyormuşsunuz ama öyle bişey yok bir dünya program ve oyun indirdim hiç problem çıkartmadı.Ayrıca texsas holdem mutlaka satın alın poker seviyorsanız bana göre iphonenin en iyi oyunu.Ayrıca 1.1.4 de olan tavlada var gerçi paralı ama tavlasız olamaz.İyi geceler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: b.tutkan
    Bir yerde okumuştum adresinizi amerika yazın diyor bazı programları indiremiyormuşsunuz ama öyle bişey yok bir dünya program ve oyun indirdim hiç problem çıkartmadı.

Öyle bişey var dostum, mesela Shazam, mesela Last.fm.... Ki bunlar da güzel uygulamalar, üstelik ücretsizler...
  • Dostum yanlısım yok acık net, bir kere pawn işlemi olması için iphone baglı olması gerekiyor. İtunes ile iphone arasındaki bir baglantı, İtunes successfully pawned dedi herşey normalken custom firmware i yükleyince 1600 lü hata veriyor. Bunun anlamı telefonu düzgün pawn etmemişsin anlamındadır. Fakat pawn edildikten sonra (Telefon ve itunes pawn edildikten sonra ) custom firmware i DFU modunda yüklüyorsunuz. Program yüklendiginde otomatik olarak bootneuter u çalıştırıyor. Bu işlemi bir kere yaptıktan sonra istediginiz kadar custom firmware i hatasız yüklersiniz. (DFU moduna almadan ) Aksi takdirde itunes sürekli 1600 hatasını verir. Telefonda recovery modda kalır. Benim başıma geldi hatta bunu yaşayan birçok arkadaşımız var hatta sayısız itunes i kaldırıp yükleyende biraz araştırırsanız bulursunuz. iyi geceler
  • Bu forumdan custom dosyasını yükleyemeyen bir kardeşimize msn'den yardım ettim hatta ona kendi custom dosyamı yolladım ve yaptı bende telefonu bilgisayara bile bağlamadan custom dosyası hazırladım ve onu hiç sorunsuz yükledim.İstersen dene telefon bağlı bile değilken custom dosyası yapabilirsin..
  • Beni yanlış anladınız. Ben custom ipsw den bahsetmiyorum. Sonuç olarak kendiniz oluşturmasanızda orjinalini seçip daha sonra sizin gönderdiğiniz custom dosyasını seçtirip pawn ettirmeniz gerek, bagzen pawned diyor fakat olmuyor. Custom firmware i yüklerken itunes 1600 hatası veriyor. Ben bundan bahsediyorum. Kısacası o pawned işlemi 1 kere düzgün yapılması gerekiyor.
  • Tamam işte ben arkadaşı uyardım iyi okumasını çünkü winpwn custom dosyasına göre kırıyor itunes'u eğer onda başarılı olamazsa dediğin hatalar olabiliyor.Yoksa telefonu pwn etmiyor ilk versiyon winpwn 1.0'lar ediyordu ama bunlarda yok.
  • Evet kardeşlerim,

Bu sabah saat 4 itibariyle 2.0 a geçtim...Hem de sorunsuz ve çok kolay biçimde. Burada yardımcı olan kardeşlerimize de çok teşekkür ederim. İyiki de geçmişim.

1. Wifi sorunsuz ve gayet iyi çekiyor.
    2. Appstore harika bişi inanılmaz güzel ve faydalı programlar var ve bedava...
    3. Program kurmak ve silmek çok basit. Mesela programı kaldırmak için ikonun üstüne basılı tutuyorsunuz titremeye başlıyor ve x işareti beliriyor. sil diyorsun siliniyor.
    4. Appsupport patch gibi arayanın ismini gösteren eklere ihtiyaç yok.
    5. Ses sanki bi gıdım netleşti ve yükseldi gibime geldi ama emin değilim.
    6. cydia sorunsuz ve hızlı çalışıyor bende herhangi bir kasma ya da yavaşlama olmadı.
    7. Hiçbir kitlenme, yavaşlama, donma v.s. sorun yaşamadım...

Daha aklıma gelmeyen çok güzel şeyler var...

Tavsiye ederim...

Şu yönergeyi izledim ve 20-25 dakika civarında işim bitti...

1.Apple_store kardeşimizin yüklediği custom firmware i indirdim.
    2.winpwn ı kurdum.
    3.iphonedo dan ( Barbee sağolsun) 2.0 orjinal firmware i indirdim.
    4.iTunes dan backup aldım (ÖNEMLİ)
    5.winpwn dan orginal 2.0 ı gösterdim.
    6.browse custom ipsw es geçtim
    7.iTunes u apple_store un custom firmware i ile pawnladım
    8.iTunes dan DFU mod ile restore ettim...

bittiiii....

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.