Şimdi Ara

En kolay 2.0 a geçme yolu...DENENDİ ONAYLANDI. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
6.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: zanbay

Kardeşlerim,

Mega upload ve youtube gibi yasaklı yerlere çok basit bir yöntemle girebili ve istediğinizi indirebilirsiniz...
    dns ayarlarınızı otomatikten manuele alıp boş olan iki yere 4.2.2.1 ve 4.2.2.2 yazın oldu bitti

dediğin dns adreslerinin çoğunu yasakladılar bende kktunelle girebiliyorum siteye ama free butonuna basamıyorum nedense flash yok gibi giriyor

@winple

Edit:buldum cfw yi

yanlız aklıma takılan bir soru daha var benim iphonemin arkasında yazan imei ile telefondan 06kare diyince çıkan imei farklı ama sisteme bu imei yi girince kayıtlı gözüküyo şimdi benimki fakemi kayıtlı gözükürken bişey yapmıiyim telefona yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nu Metal Fan -- 8 Ağustos 2008; 1:51:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nu Metal Fan

quote:

Orjinalden alıntı: zanbay

Kardeşlerim,

Mega upload ve youtube gibi yasaklı yerlere çok basit bir yöntemle girebili ve istediğinizi indirebilirsiniz...
    dns ayarlarınızı otomatikten manuele alıp boş olan iki yere 4.2.2.1 ve 4.2.2.2 yazın oldu bitti

dediğin dns adreslerinin çoğunu yasakladılar bende kktunelle girebiliyorum siteye ama free butonuna basamıyorum nedense flash yok gibi giriyor

@winple

Edit:buldum cfw yi

yanlız aklıma takılan bir soru daha var benim iphonemin arkasında yazan imei ile telefondan 06kare diyince çıkan imei farklı ama sisteme bu imei yi girince kayıtlı gözüküyo şimdi benimki fakemi kayıtlı gözükürken bişey yapmıiyim telefona yani

hocam numara tutmuyo ise senin tel kolnlanmış demektir. ve burdaki yönerge ile orj dönüp tel bi hafta 15 gün içinde büyük olasılık kapanıcaktır . ama bunun yöntemide mevcuttur burada tartışılması sakıncalı oldugu için google da aratın sonuç bulacaksınız kolay gelsin ..

• Custom Firmware'i indirdim.PC'mde iTunes 7.7.1.11 kurulu.Backup aldım.DFU moda geçtim shift+restore yaptım
    veee
     En kolay 2.0 a geçme yolu...DENENDİ ONAYLANDI.

Yardımcı olabilecek birileri var mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: SiyaH BeyaZ

Custom Firmware'i indirdim.PC'mde iTunes 7.7.1.11 kurulu.Backup aldım.DFU moda geçtim shift+restore yaptım
    veee
     En kolay 2.0 a geçme yolu...DENENDİ ONAYLANDI.

Yardımcı olabilecek birileri var mı

Hallettim kendi cevabımı kendim vereyim 1600lü hatalarla karşılaşanlar winpwn'den itunes pwned! işlemini yaptıktan sonra hata kalmıyorYani custom firmware'i indirin.Normal firmware'ide indirin.winpwn'den browse.ipsw deyip orjinal firmware'yi seçtikten hemen sonra iPwner'den custom firmware'ı seçin ve itunes pwned! uyarsını bekleyin .Ondan sonra iTunes'dan DFU moda alarak shift restore ile custom firmware'yi yükleyin

Anlatmayı beceremedim pek anlatım bozukluklarınında kusuruna bakmayın bu saatte bu kadar oluyor işte

• ilginç mac te ben pwn indirmeden direk attım çalıştı belki xp sorunu yada pwn itunes xp için yama olabilir . sonuçta yazılım osx için hazırlanıyor . neyse güle güle kullan ..
  • arkadaslar yaw :S ra p i d share atabilen varmi sunu mega cok yawas...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kskobii -- 8 Ağustos 2008; 12:30:09 >
  • buyrun size bu pwn programını hazırlayan kişilerin yazısı

kaynak. http://www.hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=36686

Mac Guide below! ---------> mac için rehber...

This is a very simple process. --------> bu çok basit bir işlemdir..

At the most basic level all you have to do to make this work is:

1. Make custom firmware.
    2. Pwn your phone and Restore using custom firmware in iTunes.

kısaca türkçesi

1. costum firmware hazırla ---->( hazır varsa yanında bulunsun bendeki 16 haneye dokunmayan costum )
    2.TELEFONUNU pwn le ve costum firmware kullanarak itunes tan onar . ( itunes u pwn le yazmıyor . ben ziphone2.6b kullandım 16 hane sorunu için pwn kullanmadım )

sonuç mükemmel çalışıyo ne 1600 hatası ne takılma sorunu ..
    yani her kafadan bir ses çıkıp ; neuter yap ; bl3.9 yap vs vs bunların hepsi şart ama costum hazırlarken . bu arada win işletim sistemlerine 1600 hataların alınabilecegi ama bunların basit çözümleri oldugu da yazıyor saygılar .

• Bende denedim ama olmadı. iPhone could not be restore diyor. Siyah Beyaz arkadaşın da dediklerini yaptım buna rağmen olmadı. Telefonu DFU modundan da çıkaramadım. Yardımcı olabilen var mıdır ?
  • yaw bende 1602 vardi itunesu pwn ile onardim simdide 1601 hatası verio :S
  • DFU modundan nasıl çıkaracağım iPhone 'u. Çünkü ibricker ile çıkaramıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nokiaaa

Bende denedim ama olmadı. iPhone could not be restore diyor. Siyah Beyaz arkadaşın da dediklerini yaptım buna rağmen olmadı. Telefonu DFU modundan da çıkaramadım. Yardımcı olabilen var mıdır ?

Aynı hata bende de var hem download ettiğim customu kullandım hemde kendi yaptığımı sonuç aynı hep aynı hatayı veriyor yok mu bunun bi çaresi arkadaşlar yardım edebilecek biri var mı?En azından DFU moddan çıkarmanın ibrickrden başka yolu varsa onu söyleyin.
  • sağol
  • Sorun çözüldü şimdilik ama hala 2.0 a geçmiş değilim niye ya çok heveslendim bugün bende 2.0a geçeceğim için
  • ben butun gun ugrastim hatta pc ye os x yukledim hala su 1600 lu hatayı alıyorum kil oldum valla su olayi adim adim anlatacak bir yigit yokmu
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.