Şimdi Ara

En kolay 2.0 a geçme yolu...DENENDİ ONAYLANDI. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
6.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkese selamlar emeği geçen herkese teşekkür ederim hocam şu yüklediğiniz sağlam, çalışan costumfirmware i bende indirebilirmiyim ? bende 2.0 a geçicem fakat konular o kadar karıştı ki nasıl geçeceği mi şaşırdım. şöle açık,sadece bir şekilde anlatımla 2.0 a geçiş yönergesini anlatabilecek birisi var mı formu baya takip ettim kafam baya karıştı .. şimdiden saolun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: srknyvzr

herkese selamlar emeği geçen herkese teşekkür ederim hocam şu yüklediğiniz sağlam, çalışan costumfirmware i bende indirebilirmiyim ? bende 2.0 a geçicem fakat konular o kadar karıştı ki nasıl geçeceği mi şaşırdım. şöle açık,sadece bir şekilde anlatımla 2.0 a geçiş yönergesini anlatabilecek birisi var mı formu baya takip ettim kafam baya karıştı .. şimdiden saolun...

aynen
  • arkadaslar bende 2.0 geçtim ama bende app store ücretli free olanlarda var ama ben bir şey indiremiyorum neden acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpridvan

arkadaslar bende 2.0 geçtim ama bende app store ücretli free olanlarda var ama ben bir şey indiremiyorum neden acaba

iTunes hesabı açmanız gerekiyor.
  • şimdi arkadaşlar benim 2.0 a geçmek için tek yapmam gereken hazır cfw yi indirip iphoneden restore edip yüklemek mi olucak başka programlarla veya unlcok işlemiyle uğraşmıyacağım değilmi
  • DİKKAT DİKKAT

10 dakika önce benim ortağın iPhone unu 2.0 a geçirdim...

pawnla falan uğraşmayın...

1.Custom firmware i indirin masaüstüne,
    2.iphone daki bilgilerinizi backup yapın ve itunes ün son sürüm olduğuna emin olun
    3.iphone u DFU moda alın itunes 7.7 açıkken (DFU mod aynı restore ederkenki gibi)
    4.itunes den shift restore deyip customu gösterin OK...

arkanıza yaslanıp 10 dakka bekleyin...

Bitti 2.0 dasınız hayırlı olsun...Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler...

NOT: Ben daha önce ipawn lamıştım itunes ü...o yüzden tekrar eden uygulamalarda ipawn ı kullanmama gerek kalmadı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --Z-- -- 7 Ağustos 2008; 16:18:34 >
  • muhteşemsin zanbay çok açık oldu da şu cfw yi indiremiyorum megaupload da malum ülkeniz yasaklamış bende kktunel den bekliyorum onada 2 gündür bişey oldu flash scritpi ti çalıştırmıyo ne youtubeden video seyredebiliyoprum ne de dosya indirebiliyorum başka bir kaynağa upload eden varmı rapid gibi

not:sen birde benim itunes pawn lanmıştı kullanmadım demişsin benim itunes pawn lanmadı şimdi benim ayrı bişey mi kullanmam gerek
  • quote:

Orjinalden alıntı: sylargray

quote:

Orjinalden alıntı: alpridvan

arkadaslar bende 2.0 geçtim ama bende app store ücretli free olanlarda var ama ben bir şey indiremiyorum neden acaba

iTunes hesabı açmanız gerekiyor.

Teşekkürler arkadaşım hemen açıyorum
  • Telefondan program indirmek içindemi itunes hesabı istiyorlar
  • "zanbay" saol yardımların için ama me ga up load dan indiremiyoruz hiçbirimiz. Rapide yükleyebilirmisin lütfen??
  • itunes hesabını nasıl açıyoruz dostlar...??
  • Link ölümü yoksa ben mi açamıyorum ? :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: zanbay

"""Sizlere bir kolaylık sağladım ve kendi CUSTOM FIRMWARE imi upload ettim. 2.0 yüklemek isteyenler bu linkten indirip sadece itunestan restore yaparak 2.0 a geçebilirler:

http://www.****upload.com/tr/?d=3UONO9VI (**** yerine 'mega' yazın)

Güle güle kullanın""""

.........................................................................................................

Bu yukardaki custom firmware i kardeşim Apple_store yüklemiş ve der ki: iTunes den direk restore edin.Ben bunu hazırladım cillop gibi kullanın...

Demin indirdim ve restore yapıcam ben de 2.0 a paw la maw la uğraşmadan...
    Yalnız aklıma takıldı. Benim itunes versiyon 7... şimdi 7.7.1 var ... yenisini update etmem gerekir mi bilen var mı?

Hocam siteyi açınca böyle birşey diyor "Bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir" doğru mu yoksa benden kaynaklanan bi problem mi var??

• Zanbay hocam vermiş olduğun link açılmıyor.
  • evet lutfen hayrina allah rizasina rapide yuklesin bi hayirsever
  • evet rapid isterizjavascript:void(opener.AddText('[sm\=band.gif]'));self.focus();

ayrica hicbisey yapmadim ben pawn yapmaya winpwn indirmeye yada custom firmware olusturmaya hicbiseye gerek yok mu?
    yani firmwarei indircez sadece ve restore diip onu seccez o kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: srknyvzr

itunes hesabını nasıl açıyoruz dostlar...??

http://forum.donanimhaber.com/m_25413736/tm.htm#25439105
  • Kardeşlerim,

Mega upload ve youtube gibi yasaklı yerlere çok basit bir yöntemle girebili ve istediğinizi indirebilirsiniz...
    dns ayarlarınızı otomatikten manuele alıp boş olan iki yere 4.2.2.1 ve 4.2.2.2 yazın oldu bitti
  • sevgili @zanbay
    (NOT: Ben daha önce ipawn lamıştım itunes ü...o yüzden tekrar eden uygulamalarda ipawn ı kullanmama gerek kalmadı...) bu lafınızı biraz açarmısınız . benim bildigim pwn itunesa bir etkisi yok ! var yazsalar bile yok(bildiğim kadarıyla) . çünkü ben zaten pwn olmadan yükledim sorunsuz ama mac ten ..
    Ben daha önce ipawn lamıştım itunes ü... bu cümle windows içinmi geçerlidir ?? çünkü macte o prg kullanmadan yükledim hiç hata vermedi hala kullanıyorum sıfır hata ve hiç kitlenme olmadan 114 te en son saatte bir kitleniyordu .. herkez bir yol anlatıyor ama genelde kimse kesin yolu bilmiyor .

kısaca size katılıyorum costum 2,0 indirin itunesla atın . temiz bir (restore yapılmış) iphone'a ve kullanın . bence bu kadar basit . costum dogru hazırlanmışsa hiç sorun yaşamazsınız . ben dgkn diye bir arkadaşınkini yükledim sorunsuz google aratın çıkar. saygılar..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.