Şimdi Ara

Şarj %25'den Bir Anda %1'e düşüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
65.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3-4 gün bu şekilde olmaya başladı, şarj yüzde 25'lerdeyken bir telefon gelince yada mesaj gelince bir anda yüzde 1'e düşüyor. Şarja takınca da yüzde 25'den itibaren dolmaya başlıyor. Restore ettim düzelmedi? Bu sorun nedir? Bir fikriniz var mı?

cihaz 4s, ios 6,1,2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi system_32 -- 8 Mart 2013; 15:46:25 >

• Batarya bozulmus olabilir, buna benzer bir durum benim Macbookta olmustu, %80 den %1 e dusup sonra kapaniyordu, batarya degistirildi duzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YunTi

Batarya bozulmus olabilir, buna benzer bir durum benim Macbookta olmustu, %80 den %1 e dusup sonra kapaniyordu, batarya degistirildi duzeldi.
    Sanırım bataryan ölmek üzere,benimde böle birşey başıma gelmişti ve batarya bozulmuştu
  • quote:

Orijinalden alıntı: -)KraL(-

Sanırım bataryan ölmek üzere,benimde böle birşey başıma gelmişti ve batarya bozulmuştu

bu durumdan sonra ne olabilir, mesela şimdi yüzde 25 den yüzde 1'e düşüyor, ilerleyen zamanlarda Yüzde 30 yada yüzde 35'den mi düşecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: system_32

quote:

Orijinalden alıntı: -)KraL(-

bu durumdan sonra ne olabilir, mesela şimdi yüzde 25 den yüzde 1'e düşüyor, ilerleyen zamanlarda Yüzde 30 yada yüzde 35'den mi düşecek?

Alıntıları Göster
    Benim telefonda konuşurken bir anda bitiyordu yani öyle yüzdelik söz konusu değildi,telefon nokia dı

• Bataryayı tam doldurup tam boşaltıp kalibre olursa bir ihtimal düzelebilir sorun bataryada
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

Bataryayı tam doldurup tam boşaltıp kalibre olursa bir ihtimal düzelebilir sorun bataryada
    Eski telefonlarda batarya şoklatma vardı, Apple bataryalarında oluyor mu bilmiyorum. Yaptırdığın taktirde düzelecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    25.000'e kadar 2. el veya 0 araç
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Restore et
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciddi kedi

Restore et

quote:

Şarja takınca da yüzde 25'den itibaren dolmaya başlıyor. Restore ettim düzelmedi? Bu sorun nedir? Bir fikriniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bisesbimby

quote:

Orijinalden alıntı: ciddi kedi

Restore et

quote:

Şarja takınca da yüzde 25'den itibaren dolmaya başlıyor. Restore ettim düzelmedi? Bu sorun nedir? Bir fikriniz var mı?

Pardon
  • Üstteki arkadaşlara katılıyorum,
    bu sorunun tek çözümü,batarya değişimi
  • Restore
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Restore

quote:

Orijinalden alıntı:

quote:

Orijinalden alıntı:

Restore et

quote:

Ne desem bilemedim

• Restore et bence.

saka saka. Kalibre et bataryayi. Yani full doldur kapanana kadar takma. Muhtemelen yapmissindir zaten duzelmemistir. Bataryayi degistir sen. Bende de aynisi yuzde 7 civarinda oluyor bazen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellman406

Restore et bence.

saka saka. Kalibre et bataryayi. Yani full doldur kapanana kadar takma. Muhtemelen yapmissindir zaten duzelmemistir. Bataryayi degistir sen. Bende de aynisi yuzde 7 civarinda oluyor bazen.
    Bana %4'te oluyordu yeni alınmış 4S'te ama düzeldi şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokooo

Bana %4'te oluyordu yeni alınmış 4S'te ama düzeldi şimdi

Alıntıları Göster
    Bataryayı kalibre edin düzelmez ise pil ölmüştür
  • Batarya tam bitmeden takilan sarj bataryayi olduruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: tumusha

Batarya tam bitmeden takilan sarj bataryayi olduruyor
    benim telde de boyle oluyor nedense
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0DECB8E5A

benim telde de boyle oluyor nedense

Alıntıları Göster
    bende 3gs vardı onda çok oluyodu bu sorun
  • Kalibre 3-4 kez. Ufak bir iyileşme olacaktır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.