Şimdi Ara

8.1'den 10'a geçişten sonra fps sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar iyi akşamlar 8.1den sıkıldığım için hatasıda vardı vaya alıyodum yetti artık ama performansı süperdi 10 geçmek istedim. 21h1 sürümüne geçtim fakat normaldede fps'im düşüktü fakat en azından bu sürümü denemedim. Ssd ram alıp bu sürümü denememiştim fakat bundada fps'im düşük nasıl arttırırım?

Birde Pny cs 900 240 gb ssd ve hdd var

• Cevap?

• Yardımcı olcak yokmu ya .

• Hocam sisteminiz düşük zaten. Win 10, win 8.1 e göre daha komplike bir sistem olduğu için, daha da zorlar sizin bilgisayarı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fettah7ve7 kullanıcısına yanıt

ssd ram biraz boşunamı aldım . ama artık hiçbirşey 8.1 7 desteklemiyo yani kullandığım programlar sıkıldım artık bu sorunlardan 10 çok hızlı gerçekten hızlı ama dediğim gibi performans sorunu var çözülmezmi yani

• TheHubs kullanıcısına yanıt

Tabi ssd almanız sistemi hızlandırmıştır elbette aba sistemin hızlı olmasında 1. Faktör donanım dır

Windows güç ayarlarından, bilgisayarı performans moduna alır, gereksiz program ve hizmetleri kapatır, arka planda çalışan uygulamaları da silerseniz, gözle görülür bir performans artışı görürsünüz

• https://www.intel.com/content/www/us/en/products/sku/59836/intel-pentium-processor-b960-2m-cache-2-20-ghz.html

Elinizdeki 2011de çıkmış, düz 2 çekirdekli Pentium'un mobil bir işlemcisi. Bende Core i5 3210m işlemcili Laptop var, windows 7 kurulu. Tarayıcıda 8-10 sekme açınca (tekinde youtube videosu açıksa) yavaşlığını hissediyorum. 12 senelik Pentiumla çok şey beklemeyin. Harici bir grafik birimi de yok (amd, Nvidia). O yüzden oyun performansı da beklemeyin.

Ssdyi başka yerde değerlendirirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4:3 ve 16:9 Görüntü Ayarı
    15 yıl önce açıldı
    Witcher 1 den 2 ye save aktarma
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • a-f-h A kullanıcısına yanıt

Var ekran kartı Nvidia geforce 610m var. Çokmu kötü işlemci 7 de kullanmam hocam. Hergün kullanıyorum ben bu bilgisayarı hem hantal çok severim ama eskisi gbi değil hantal nedense bide sıkıldım hocam 7 den.

• hocam o işlemci ve ekran kartıyla 30fps alıyorsanız öpüp basınıza koyun

• O kadarda kötü değilya en azından craftrisede yani minecraft sunucusu clientli 300 lerdr alıyodum 8.1 de kötümü çok kötü ayarlardada oynamıyodum

:) minecraft oyun muydu ya neyse öyle oyunları açar tabi sıkıntı yok

• Hocam pardonda ne oyniyim ets2 css roblox cod falan yani.

• mavigurt M kullanıcısına yanıt

İşte sorunda o neden fpsim düştü 8.1 den 10 a geçince o minecraft ta dalan şimdi ets2 denicem onunda düşükse bi çözüm bulunursa bulunur

ets2 en düşükte bile oynatmayabilir sisteminiz. ayrıca win 10 da daha çok arka planda çalışan uygulama var fps düşmesi normal

o ekran kartıyla oyun oynayamazsınız hocam boşa çabalamayın yani oyundan kastınız css minecraftsa oynarsın elbet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavigurt -- 22 Ağustos 2023; 13:20:13 >
  • windows 10 ltsc var ona geç o pcde oyun oynatmaz hatta customlara falan geç eski sürüm

• O zaman tekrar 8e don

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paranın gözü kör olsun, ekonomiyi şu hale getirenlere lanet olsun. 15 yıldır bilgisayar yenileyemeyenler var. Ben 12 yıl sonra güncelleyebildim, son birkac yıl tam bir işkenceydi.

• tundra202006 kullanıcısına yanıt

Ltsc denedim bi daha görmek istemiyorum o hiç güzel değildi stabil değildi ltsb 1607 süper hızı oda çokçok eskidi artık oyun oynatmaz farkındayım zaten ama o kadarda kötülemeyin en azından ekran kartıda var dandikde olsa 2 gb ramle celerona sahip değilim en azından küçükken mini book um varmış kırmasam kullanmaya devam etsem şuan onun için yazıyo olcaktim.

• Tugrul_512bit kullanıcısına yanıt

Evet hocam haklısınız 10 yıllık oldu buda yeni geçen ay yeniledim bende zaten ssd ram eklemdim hdd 5400 rpm 4 gb 800 mhz i son zamanlar işkence oldu artık 7 bile stabik çalışmıyodu formattan 2 3 gün sonra eskiye dönüyodu.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.