- zorla kısırlaştırma
- çocukların kısırlaştırılmaları
- çocukların zorla alınıp danimarkada yaşamaya zorlanmaları ve genç yaşta ölmeleri
- maden ve kaynakların çalınması veya çok ucuza alınıp talan edilmesi
- daha düne kadar köle gibi kullanilmaları, insan haklarının verilmemesi
- ırkçılık
Danimarka nüfusu: 6 milyon
Grönland nüfusu: 0.06 milyon
Medeni ve uygar batının elinde güç varken yaptığı şey iste bu. 100 kat küçük ülkeye işkence. Uygar olmayanını tahmin bile edemiyorum.
Aynısını ermenistan da Azerbaycan tarafına yaptı.
Yunanistan aynısını adalardaki Müslümanlara, Türklere yaptı. Kıbrısta sert kayaya çarptılar, hemen işgalci ilan edildik. Anadoluda 1 milyon sivilimizi öldürdüler yani nüfusun %10u. Buna rağmen yenildiler ve küçük asya felaketi dediler. Oysaki felaket doğal bir şeydir. Demekki yunanistanın doğasında sivil katliam var.
Sırplar da yaptı, rumlar da yaptı, ruslar da. Bunların alayında hep soykırım anıtı bulunur ama kendi ayıplarını örtmek için ve bize suç atma amaçlı. Avrupada 5 milyona yakın insanımızı öldürdüler, sadece 0.5 milyon Anadoluya ulaşabildi. Bu ölüm oranı holokosttan bile fazla.
Grönlandı amerika alsa ne olacakki? Giderler bir eyalete yerleşip kızılderili komşularıyla yaşamaya devam ederler.
Ama Türkiyeye birşey olursa bizim yaşayacak yerimiz kalmaz, her kıtada bize eziyet ederler, taa ki nüfusumuz sıfırlanana kadar. Bu nedenle, ülkemizde ne kadar kötü olaylar olursa olsun hiç vazgeçmeyelim. Atalarımızın yaptığı gibi.
2025 Ekran kartı fiyatları.
Kartlar fiyat olarak 1 seviye atlamış.
Bu gerçekse, tarımda devrim yapmışlar demekki.
Önceden bir kanalda haberini gördüm, hala durum böyle mi? Özel timle çakma dükkan açsak ve gelmelerini bekleyip içlerine sızıp operasyon düzenlesek olmaz mı?
Türk geleneklerinde yeni yıl kutlama eskiden de vardı. İslamdan once bile Ayaz Ata diye bir şey vardı. Türklerin dünyadan kopmasını isteyenler bunu hem yıl başı kutlamalarını sabote ederek Hristiyanlarla aramızı bozarak hem de propagandayla Türkleri İslam düşmanı gibi gösteretek yapıyorlar. İslam ile Hristiyanların arasını en çok bozmak isteyenler siyonistler. Türkleri her iki taraftan da koparmak isteyenler de siyonistler. Çünkü vaadedilmiş topraklarının üzerindeyiz.
Bu vaadedilmiş toprakları 100 yıl önce "büyük ermenistan" propagandasıyla almayı denediler. Geri tepti. Bir ülkemiz oldu.
Bugün de "büyük kürdistan" şeklinde deniyorlar, silah sanayimiz gelişiyor yan etki olarak.
Sanırım 100 yıl sonra da "büyük arap baharı" denerler ve uzaya çıkarız. Hatta Kuranı bile değiştirmeye kalkarlar bunun için.
Türkiyeyi bölmeye çalışanlar, yalnızlaştıranlar, şeytan gibi gösterenler, tamamen siyonistlere hizmet etmektedirler.
İmzam kural dışıdır! || Uymam gereken imza kurallarını okumak için tıkladım ama sonra üşendim ve bu mesajı değiştirdim. |
OpenCL c++/c, java, c# Asp.Net Matematik Fizik Oyun Müzik |
Nerede: Konu listesine bakıyor.
Son Giriş: 4 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14.915
İkinci El Bölümü Mesajları: 45
Konularının görüntülenme sayısı: 175.611 (Bu ay: 4.174)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 28.561 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware