Şimdi Ara

2025 Ekran kartı fiyatları.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
1
Favori
2.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 1 Ocak 2025; 17:24:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 8GB kart için 25bin TL istiyorlar.

• ZUUUAHAHAHAHAHAH Vatan hiç şaşırtmadı 5060 35 bin o zaman

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • O 4070 TI Stalker için MSI US $850 yazmış. Zorlayıp %20 masraf yazsan 36000₺ yapar. Vatan $1408 yazmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tmp341 -- 1 Ocak 2025; 17:56:50 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Geçen sene 10 yıldır yenilemediğim sistemi yenilemek istedim ekran kartı fiyatlarını görünce "severler böyle işi" diyip series x ve yanına da 13 ay gamepass çektim. Toplamda 16 bin liraya mal olmuştu.

Cidden merak ediyorum bu fiyatlarla kime satabiliyorlar hala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 1 Ocak 2025; 18:10:48 >
  • Böyle giderse aynı kartlar seneye 2 kat fiyata ulaşır.

• Her ürün için böyle fiyatlar olacak yurtdışı alışverişi 30 euro olduktan sonra. Aralarında anlaşırlar istediği fiyattan satarlar , yurtdışı seçeneği olmadığı içinde mecbur almak zorunda kalırsın. İşte tekelcilik budur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EKRAN KARTI ÖNERİSİ 2024
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2025 model makam arabalarını görünce bunların hepsini unutacaksınız ve gururlanacaksınız.

Vergilerimle alınan mersedesler ile Merkel hanımefendinin 15.000 euro emekli maaşı ödeniyor, ben olmasam almanya aç kalır aç diyeceksiniz.

• Fiyatlar şaka gibi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bursa’da saç saka tıraşı 1000 lira olmuş, ekran kartları fiyatları gayet normal. Yaparsa AKP yapar 😂😂😂😂😂

• intel iyi bir çıkış yaptı, "intel arc b580" ekran kartı "nvidia rtx 4060 ti" muadili denilebilir, 2k yüksek ayarlarda oyun performansı genel olarak 60 fps yi yakalıyor ve fiyatı da 12 bin liranın altında bulunabiliyor. ekonominin boru gibi hepimize geçtiği bu dönemlerde intel markası azda olsa sevindirici işler yapıyor bizim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikita7404 -- 1 Ocak 2025; 21:58:23 >

• Ethereum miningi biteli 2 sene oluyor hani fiyatlar düşecekti?

• vatan bilgisayar ex çalışanı olduğum içim sorarım dolar etkiliyormu diye en son 4 ay once filan sormuştum satış oranları iyi diyor herifler ..

bende anlamıyorum gelir adaletsizliğinden millette para var acımıyor harcıyor.

ben bir ekran kartına 20.000 geçtim 5.000 tl versem bile acırım yaş kemale erdiği için oyunla işim yok zaten allahttan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 4 Ocak 2025; 18:53:29 >
  • agam bu fiyatlar nedir 48 bin falan diyor.. 7 bine gül gibi rx570 li 2.el temiz sistem aldım hem ps4 neslindeki pc oyunlarını, hem ps3 ve öncesi konsol oyunlarını emulatörle çatır çatır oynuyorum varsın rtx 4070 im olmasın. system reqe görede piyasadaki tüm oyunların %95 ini oynayabiliyorum en kötü lowdada olsa.

• Almayin
    Series xe de zam yaptilar
    Almayacagiz ki fiyat düşsün
    Boykot yapmazsanız düşmez yurt disindan gelenlerden istemek lazım da onların da burnu hep havada bilmiyorum ne olacak böyle ekmege de zam gelmiş 12.5 olmus yakinda ekmege salca surup yiyen mutlu olacak ellerini göğe kaldirip hamdedecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tmp341 kullanıcısına yanıt
    Amerika BestBuy'da 850 dolar + tax olan HP Victus RTX 4070 var. 16 GB ve 512 GB. Burada 32 GB ve 1 TB olanı 54 bin (~1525$). Yani kendiniz yükseltme yapsanız bile TR hudutlarında atılan kazık devasa.

https://www.bestbuy.com/site/hp-victus-16-1-gaming-laptop-amd-ryzen-7-8845hs-16gb-ddr5-memory-nvidia-geforce-rtx-4070-512gb-ssd-mica-silver/6578934.p?skuId=6578934

8845 bile olmayan işlemcisiyle:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 2 Ocak 2025; 2:5:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Dünyada en kazık bilgisayar parçası satan ülkeyiz. Neredeyse 2 kat. Eskiden öğretmenler maaşlarıyla ev araba alırdı.

• Tugrul_512bit kullanıcısına yanıt

niye satışar iyi o zaman satmaması lazım vitrinde çürümesi lazım o ürünün bu mantıkla,sattığı için adamlar geçiriyor hem devlet hem satıcı alan razı veren razı.

bazı ön satışa gelen fahiş fiyatlı ürünler bile 10 dk da tükeniyor bu ülkede.

bu gördüm delileriyle ülke iyi kasayı doldurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 2 Ocak 2025; 13:38:28 >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

Ben 2017'den beri doğru dürüst bir şey almadım, hala iPhone 7 ile devam ediyorum. Fiyatlar düşmeyi bırak artıyor.

• Tmp341 kullanıcısına yanıt
    Hocam yurt dışından alışveriş imkanı yoksa bu açgözlü aracilar ve yüksek vergiler ile bir sey almanin mantığı kalmıyor

Koskoca 2024 senesinde tek bir parca alabildim kendime teknolojik ürün olarak o da bozulan psumun yerine baska psu ve 1 senedir arastiriyordum hangisini alayim diye

Ülke seneler evvel bitti halkin nazarında suan okeye dönüyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.