Şimdi Ara

Yunanistan'da Ekran Kartı Fiyatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu hafta sonu bir haftalığına Yunanistan'a gidiyorum oranın ekran kartı fiyatlarına bakabileceğim bir alışveriş sitesi bilen var mı?

• e-shop.gr
    VGA SAPPHIRE NITRO+ RADEON RX480 4G 4GB GDDR5 PCI-E RETAIL
    http://www.e-shop.gr/vga-sapphire-nitro-radeon-rx480-4g-4gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.510942

963 liraya geliyor bence oradan aldigina degmez garantisi olmayacak burada 1057 lira.

http://www.ebrarbilgisayar.com/msi-rx-480-gaming-8g-8gb-256bit-gddr5-pmu353826

• Hocam bu hesapla haklısın da peki bu kartlar ana konusunda yazdığı gibi "Özellikle orta seviyede akıcı bir şekilde Full HD veya 1440p çözünürlükte oyun oynamak isteyenlerin karta akın etmesi bekleniyor zira 199$-229$ fiyat etiketi gerçekten oldukça uygun." fiyata nerede satılıyor?
  • MustafaPoo99 M kullanıcısına yanıt
    Amerikada tabii ki. Avrupada da çoğu şey ucuz değildir. Amerikadan da internet sitelerinden amazondan bakabilirsiniz. Amerikada daha ucuza satan yerler olsa da tr'ye yollamıyor malesef.
  • Ben olsam bende yollamam 3. sınıf (!) bir ülkeye. Eksen de 800 e RX 470 var ona bakayım bari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Amazon yolluyor, forumda amazondan alan da çok ama genelde nvidia için diyebiliriz, rx lerin tr fiyatı şu an gayet iyi. Rx de çok az fark olur, o da garantsizliğe değmez zaten.
  • Bunlar nasıl olur?

Yunanistan'da Ekran Kartı Fiyatları
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Kaliteli bir PSU alın.
  • FSP kalitesiz mi? 80 plus hem de F/P oranı yüksek diye tercih etmiştim.

Hayır değil ama modelden modele ürün kalitesi değişmekte. Örnek vermek gerekirse evga 1 ve s serilerini fsp'ye yaptırmakta ama iki ürün arasında kalite farkı var. Bunun gibi almadan önce incelemesi varsa buna bakın bileşen kalitesini öğrenin. Sorunlu bir seri mi değil vb..
  • Peki telefon fiyatları ne durumda? Yarın gidiyorum, boş da dönmek istemiyorum açıkçası.

Telefonlar ucuzdur her türlü buraya göre. Fakat onu da pasaporta işleteceksin vs. Hesaplaman lazım duruma göre.
  • Pasaport ücreti 140 TL civarı onda problem yokta. Amazon da her türlü fiyat var. Bazı sitelerde ucuz bazıları burdan pahalı net bir şey bulamadım.

• Bizden daha pahalı...
    e-shop.gr
    ΚΙΝΗΤΟ APPLE IPHONE 6 16GB SPACE GREY GR
    http://www.e-shop.gr/kinito-apple-iphone-6-16gb-space-grey-gr-p-TEL.002282

Telefon da ucuz değilse, daha da ucuz bir şey bulamazsın o zaman gibi. Zaten şöyle düşün, ucuz olsa bi sürü yunan kaçak mal olurdu ama hiç duymadık, tam tersi arap tarafları ülkelerin kaçak malları var, oralar ucuz. Ya da amerikada ucuz. Kuzey avrupa ülkeleri mesela buradan bile pahalıdır, gelir yüksek oldugu için. Yunanistan da euro'ya geçince fiyatlar avrupa fiyatları oldu sanırsam, bundan battı biraz da. Bu durumda bi bakmadıgın araba kaldı heralde getireceğin :D
  • Yoldayım, dönüşü arabayla yapayım o zaman. :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.