Ekrem İmamoğlu, Muharrem İnce ve Meral Akşener bildiğim kadarıyla ingilizce bilmiyor. Rte zaten bilmiyor. Ben ingilizce bilmeyen ve 4 yıllık bir fakülte mezunu olmayan kimseye oy vermem. Akşenerin de hiç ingilizce konuştuğu videosu yok. İnce ve İmamoğlunun ingilizcesinin olmadığını biliyorum ama Akşenerden tam emin değilim. Gerçekten Türkiye bu kadar mı yaaa. Eski liderlere bakıyorum çatır çatır konuşuyorlar. Şimdikilerde hiçbir şey yok. Çünkü ülke gitgide geriye gitmiş durumda. En basit bir şirkete bile eleman alırken ingilizce istiyorlar. Ben koskoca Türkiyeyi yönetecek biri ingilizce bilmiyorsa neden oy vereyim ki? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ekrem İmamoğlu ve Muharrem İnce'nin Yabancı Dil Becerileri
Muharrem İnce kaç yabancı dil biliyor? Yunanca ve İngilizce bilmektedir. Ekrem İmamoğlu kaç yabancı dil biliyor? Sadece İngilizce bilmektedir.
Muharrem İnce'nin hangi yabancı dili daha iyi konuştuğu konusunda net bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak kendisinin İngilizce konuştuğu videolar yer almaktadır. Ekrem İmamoğlu'nun İngilizce konuşup konuşmadığı ise bilinmemektedir.
Muharrem İnce yabancı dil biliyor mu? Evet, Yunanca ve İngilizce biliyor. Ekrem İmamoğlu yabancı dil biliyor mu? Evet, İngilizce biliyor.
İnce ve İmamoğlu'nun İngilizce seviyeleri hakkında net bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak İnce'nin İngilizce konuştuğu videolar bulunmaktadır. İmamoğlu'nun ise İngilizce konuşup konuşmadığına dair herhangi bir bilgi yer almamaktadır.