Mert hoca, 2021 TYT-AYT sınavını hazırlayanlara hak ettikleri sert eleştirilerde bulunmuş, duygulara tercüman olmuş. Mert hoca'dan hoşnut olmayanlarınız da vardır aramızda, ama bu eleştiri videosunun hakkını vermek gerekir bence. İzlemenizi tavsiye ederim. TYT-AYT sistemi sürdürülebilirliğini ve geçerliliğini tamamen yitirmiştir. Edit: Eyüp B hoca da sağolsun, videonun altında içini dökmüş. Sağlam yorum yazmış. İkinci yorumunda ise, organize şekilde CİMER'e başvuru yapılması gerektiğinden bahsetmiş [DHTUBE= < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stefann_Kuntz -- 5 Temmuz 2021; 10:39:38 > |
MERT HOCA'NIN, YKS sorularını hazırlayan kişilere sert eleştirisi
-
-
Hepsi dalgaya alıyordu selim hoca adam gibi eleştirdi sonra hepsi video atmaya başladı mert hocayı çok dinledim sene boyu ama.samimi bulmuyorum -
aq bokunu çıkarmasalar olmuyor tamam sınav zordu da ne milletin kafasını sikiyorsunuz dakika başı amk yok üzgünüm emekleriniz için yok çok üzgünüm tamam amk anladınız üzgünsünüz niye sürekli dile getirip duyar falan kasıyorsunuz amk
-
Ula ne olmasını bekliyordunuz ki tr de doğuyoruz yani sistem? Eğitim? Beyleeer kabul edelim artık burada boşa geçirilecek bir ömrümüz var sallayın sınavı falan zaten çok az bir çoğunluk tr genelinde iyi diyebileceğimiz ama avrupanın köyünde ki üniversitenin seviyesinde bir eğitime ulaşacak hocalar çıkıp konuşur yok şöyle yok böyle derler bir şey değişmez değişmeyecek sosyal grubunuza bakın kim var düzgün konuşan mantıklı olan ve dinleniyor mu? Hocaların mevzusuna hakim değilim eğitim bakanı falan hepsi hikaye babaannem otursa daha düzgün bir sistemimiz olurdu -
sistemin bittiği falan yok bence adamlar kötü sınav hazırladılar 2 yıldır
-
soru sayısının arttırılması gerekiyor bu b'ktan sistemde 3 yılımı boşu boşuna harcadım ygs-lys sistemi günümüze uyarlanarak acilen geri getirilmeli bu ucube sistemle insanlar mağdur olmaya devam edecek.Sistem devam edecekse de 2018-2019 gibi olması lazım yoksa kantarın topuzu kaçıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiijii -- 5 Temmuz 2021; 11:43:21 > -
ne ağlayarak poz veriyon anasını satayım youtuber mısın sen yürü git hocalığını yap. özür diliyormuş da aşırı reklam kokuyor -
geçen sene bu kadar abartılmamıştı neden? İnsanlar normalden yüksek netler yapınca susmuştu çalışan bazı kesim üzülmüştü sadece. ne kadar zor olursa olsun geçen seneki gibi kolay olmasından iyidir. şimdi öğrencilerden ağlayan çok, hocalar da bundan yararlanıyor .d -
Mert hocanın bıyık boşluğu da destek vermiş tam gaz geliyoruz değiştireceğiz bu sistemi -
youtube hocaları iyi prim kastı sınav zorluğundan bizim yks'cilerin çoğu çuvaldızı hiç kendilerine batırmadığından ve sorumluluktan olabildiğince kaçtığından iyi rating topladılar.
tamam sınav zordu hep beraber de sıc*p sıvadık da beyler hiç mi hatamız olmadı, çok mu mükemmel çalıştık ak? Şahsen sonuç 3 ağustosta sonuç *** gibi gelecek bunun suçlusu da benim.
Hiç dershane yanlış yönlendirdi 2 sorum yandı, pandemide psikolojim bozuldu, sınavı zor sordular, 2 milyon 600 bin kişi girdi sıralamalar karıştı diye sıradan bahaneler üretmeye gerek yok.
Adamlar 3d,orijinal, aydın çözerken böyle gelmez awk 345, bs aban diyordum. Kolay orta seviye sınav gelir diye saldık resmen. Bu yılın çok farklı olacağı belliydi, neredeyse kimse de önlemini almadı. Çok iyiler gidecek bir yerlere. Bu sene de en önemli mezuna kalma kırılmalarından biri olur daha fazlası da olmaz.
Hocaların aynı şeyleri diyip durmaları da bıkıtıyor insanlar bi sınavdan çıktı iyi-kötü birşeyler yaptı saçma sapan videolarla kafa bulandırıyorlar, bu tür şeylerle ilgili kanalları da engelledim zaten.
Moralinizi düzeltiyorsa izlemekte sıkıntı yok ama çoğu kişinin kafasını bulandırdıklarını düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jean-Paul Sartre -- 5 Temmuz 2021; 12:1:5 >
-
Dostum niye kızıyorsun ki adamın kitlesi belli zaten onlara oynuyor bizi alakadar eden bir durum yok -
Nokta. -
Sevgilisinden ayrildigini aciklayan influencer pozuna oldum -
Ahahjsjsjsjsjwlksksksm
-
Mert hocayı kaybettik maalesef. Geçen sene güzel işler çıkarmıştı gene ama artık iyice temel seviyeye hitap eder hale geldi. -
hocaya mı kızdım genel tepki gösterdim ben ne zaman youtube'a girsem sağda solda üzgünüz şöyle oldu böyle oldu ösym napıyorsun bunları engellemekten bıktım aga
-
şunun koydugu thumbnaile yazdıgı özür dilerim yazısına bak :d bi de aglasaydın aq bıyıklı matematik (selim hoca) nın videosunun cok izlenip cok begeni aldıgını gorunce bütün feno ruhlu hocalar duygusal sınav zordu videosu cekmeye basladı sadece mert hoca degil. edit: yorumu yazarken kanalına baktım "bu video da velilerinize" diye video cekmis ahfıshdsdfd bıyıklı mat ve eyüp b harici yalan aq bu ikiliye sarılın once bıyık üstüne eyup + 2 sb
-
Bunlar ayrı bir de yaptığı sıralamadan sonra rehberlikçi kesilen ...lar ayrı almışlar twitterdaki fosforcu kitlesini sırtlarına umutlarını emiyor kansızlar -
Arkadaşlar merhaba. Ben fikirlerimi belirttim. Daha kimse video çekmemişken sizin duygularınızı da sömürmemek ve gerçekçi olmak adına soruları çözer çözmez 2 saatlik uzun bir video yayınladım. Belki uzun ama soruları tek tek inceledim. Sadece ösymyentopu atıp kendmizi aklamak çok kolay ancak sonrasında da bazı tespit ve tavsiyelerim oldu. Belki hoşunuza gitmez belki biraz ağor gelir ama ben sadece üzülmenin işe yaramadıpını düşünüyorum. Bu arada organize bir biçimde gidin cimere başvurun demedim. Sözler bazen yanlış anlaşlıyor. Her bireyin hesap verme sorumluluğu olan kurumlara uygun bir dille hakaret etmeden mantıklı gerejçeleriyle sorulsrını sorma hakkı var. Sadece youtubeda yorum atıp twitterda twit atmak gazınızı alır ama resmi bir kuruma sınavın zorluk düzeyi,yaşadığınız skntıları anlatmak bir vatandaş olarak hakkınız. Ben cimere sınavı iptal edin yazöadım çünkü gerçekçi değil. Mevzu sınavın iptali de değil. Ösym sınav hazırlayan bir kurum ve bence 2 yıldır görevini yapıyor ama düzgün yapmıyor.evet ortada bir sınav var ama her yönden elde kalıyor. Ancak eğer ülkede kalacksanız,bu ülkede üniversite okuyacaksanız mecburen çalışacaksınız. Bizim orada burada tanıdığımız yok. Hem olmasın da zaten. Bir insanın doğruluğu eline fırsat geçmesine rağmen kötülükte bulunmamasıyla ölçülür. Zaten elinize fırsat da geçmez. O zaman mecburen çalışcaksınız. Ülkede maalesef çoğu insan bir fırsatım olsa da ben de çakallık yapsam diyor. O zaman bedelini hepimiz ödüyoruz.herkes kurallara uyar ve kutallara uymayı talep ederse inşallah bir gün düzelir. Düzelmezse de biz insanlığımızı kaybetmemiş oluruz. İster inançlı olun ister olmayın. Bir hayatımız var ve önemli olan nasıl yaşadığımız. Madem insan olarak geldik,tertemiz geldik tertemiz gitmeye çalışalım. Evet youtube ösym videolarının cılkı çıktı. Ben yine işime dönüp ders ve rehberlik videolarına devam edeceğim. Bu yıl da yine kendi tarzımda gideceğim şüpheniz olmasın. Sınav nasık olursa olsun benim bir öğretme ve öğrenme tarzım var. Nolursa olsun bu sınav sisteminde başarıya eriştrdiğini görğyorum. Her şeye rağmen 32 33leri gören öğeencikerim oldu 35i aşan oldu. Mail yoluyla da 32 33 35leri paylaşablar oldu.resmi olarwk açıklanınca da paylaşırım. Biz çalışalım gerisine napalım allah kerim
-
quote:
Orijinalden alıntı: CENGaver.
Mert hocayı kaybettik maalesef. Geçen sene güzel işler çıkarmıştı gene ama artık iyice temel seviyeye hitap eder hale geldi.Hocam Limit-Türev-İntegral kampı güzeldi, üst seviyeye hitap eden sorular da vardı.
aq bokunu çıkarmasalar olmuyor tamam sınav zordu da ne milletin kafasını sikiyorsunuz dakika başı amk yok üzgünüm emekleriniz için yok çok üzgünüm tamam amk anladınız üzgünsünüz niye sürekli dile getirip duyar falan kasıyorsunuz amk |
Arkadaşlar merhaba. Ben fikirlerimi belirttim. Daha kimse video çekmemişken sizin duygularınızı da sömürmemek ve gerçekçi olmak adına soruları çözer çözmez 2 saatlik uzun bir video yayınladım. Belki uzun ama soruları tek tek inceledim. Sadece ösymyentopu atıp kendmizi aklamak çok kolay ancak sonrasında da bazı tespit ve tavsiyelerim oldu. Belki hoşunuza gitmez belki biraz ağor gelir ama ben sadece üzülmenin işe yaramadıpını düşünüyorum. Bu arada organize bir biçimde gidin cimere başvurun demedim. Sözler bazen yanlış anlaşlıyor. Her bireyin hesap verme sorumluluğu olan kurumlara uygun bir dille hakaret etmeden mantıklı gerejçeleriyle sorulsrını sorma hakkı var. Sadece youtubeda yorum atıp twitterda twit atmak gazınızı alır ama resmi bir kuruma sınavın zorluk düzeyi,yaşadığınız skntıları anlatmak bir vatandaş olarak hakkınız. Ben cimere sınavı iptal edin yazöadım çünkü gerçekçi değil. Mevzu sınavın iptali de değil. Ösym sınav hazırlayan bir kurum ve bence 2 yıldır görevini yapıyor ama düzgün yapmıyor.evet ortada bir sınav var ama her yönden elde kalıyor. Ancak eğer ülkede kalacksanız,bu ülkede üniversite okuyacaksanız mecburen çalışacaksınız. Bizim orada burada tanıdığımız yok. Hem olmasın da zaten. Bir insanın doğruluğu eline fırsat geçmesine rağmen kötülükte bulunmamasıyla ölçülür. Zaten elinize fırsat da geçmez. O zaman mecburen çalışcaksınız. Ülkede maalesef çoğu insan bir fırsatım olsa da ben de çakallık yapsam diyor. O zaman bedelini hepimiz ödüyoruz.herkes kurallara uyar ve kutallara uymayı talep ederse inşallah bir gün düzelir. Düzelmezse de biz insanlığımızı kaybetmemiş oluruz. İster inançlı olun ister olmayın. Bir hayatımız var ve önemli olan nasıl yaşadığımız. Madem insan olarak geldik,tertemiz geldik tertemiz gitmeye çalışalım. Evet youtube ösym videolarının cılkı çıktı. Ben yine işime dönüp ders ve rehberlik videolarına devam edeceğim. Bu yıl da yine kendi tarzımda gideceğim şüpheniz olmasın. Sınav nasık olursa olsun benim bir öğretme ve öğrenme tarzım var. Nolursa olsun bu sınav sisteminde başarıya eriştrdiğini görğyorum. Her şeye rağmen 32 33leri gören öğeencikerim oldu 35i aşan oldu. Mail yoluyla da 32 33 35leri paylaşablar oldu.resmi olarwk açıklanınca da paylaşırım. Biz çalışalım gerisine napalım allah kerim
|
ne ağlayarak poz veriyon anasını satayım youtuber mısın sen yürü git hocalığını yap. özür diliyormuş da aşırı reklam kokuyor
|
Hepsi dalgaya alıyordu selim hoca adam gibi eleştirdi sonra hepsi video atmaya başladı mert hocayı çok dinledim sene boyu ama.samimi bulmuyorum
|
Sevgilisinden ayrildigini aciklayan influencer pozuna oldum
|
youtube hocaları iyi prim kastı sınav zorluğundan bizim yks'cilerin çoğu çuvaldızı hiç kendilerine batırmadığından ve sorumluluktan olabildiğince kaçtığından iyi rating topladılar.
tamam sınav zordu hep beraber de sıc*p sıvadık da beyler hiç mi hatamız olmadı, çok mu mükemmel çalıştık ak? Şahsen sonuç 3 ağustosta sonuç *** gibi gelecek bunun suçlusu da benim. Hiç dershane yanlış yönlendirdi 2 sorum yandı, pandemide psikolojim bozuldu, sınavı zor sordular, 2 milyon 600 bin kişi girdi sıralamalar karıştı diye sıradan bahaneler üretmeye gerek yok. Adamlar 3d,orijinal, aydın çözerken böyle gelmez awk 345, bs aban diyordum. Kolay orta seviye sınav gelir diye saldık resmen. Bu yılın çok farklı olacağı belliydi, neredeyse kimse de önlemini almadı. Çok iyiler gidecek bir yerlere. Bu sene de en önemli mezuna kalma kırılmalarından biri olur daha fazlası da olmaz. Hocaların aynı şeyleri diyip durmaları da bıkıtıyor insanlar bi sınavdan çıktı iyi-kötü birşeyler yaptı saçma sapan videolarla kafa bulandırıyorlar, bu tür şeylerle ilgili kanalları da engelledim zaten. Moralinizi düzeltiyorsa izlemekte sıkıntı yok ama çoğu kişinin kafasını bulandırdıklarını düşünüyorum. |
soru sayısının arttırılması gerekiyor bu b'ktan sistemde 3 yılımı boşu boşuna harcadım ygs-lys sistemi günümüze uyarlanarak acilen geri getirilmeli bu ucube sistemle insanlar mağdur olmaya devam edecek.Sistem devam edecekse de 2018-2019 gibi olması lazım yoksa kantarın topuzu kaçıyor. |
şunun koydugu thumbnaile yazdıgı özür dilerim yazısına bak :d bi de aglasaydın aq bıyıklı matematik (selim hoca) nın videosunun cok izlenip cok begeni aldıgını gorunce bütün feno ruhlu hocalar duygusal sınav zordu videosu cekmeye basladı sadece mert hoca degil. edit: yorumu yazarken kanalına baktım "bu video da velilerinize" diye video cekmis ahfıshdsdfd bıyıklı mat ve eyüp b harici yalan aq bu ikiliye sarılın once bıyık üstüne eyup + 2 sb |
Mert hocayı kaybettik maalesef. Geçen sene güzel işler çıkarmıştı gene ama artık iyice temel seviyeye hitap eder hale geldi.
|
Benzer içerikler
- adana deneme sınavı yapan yerler
- bilgi sarmal mı 345 mi
- savunma sanayi mühendisliği
- deniz astsubay rahat mı
- bursa uludağ üniversitesi yorumları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X