Şimdi Ara

MİKAİL HOCA İLE ÇALIŞANLAR NE YAPTI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Behzat Hoca ile Mikail Hoca arasında bir kıyas yapmak için cevaplarınıza ihtiyacım var. Behzat Hoca ile çalışan arkadaşlarımızda yorum yapabilirler.

• Ben iki hocayı da denedim ikisinden de ciddi anlamda çok iyi matematik öğrenebilirsin mutlaka farkın olur sana hangisinin uygun olduğunu da deneyerek öğrenebilirsin ücretsiz dersler mevcut bakabilirsin
    Gel gelelim asıl konuya tyt matematikteki başarı maalesef çok farklı bir durum ne kadar çalışırsan çalış ne kadar iyi matematik bilirsen bil tyt de tokat yiyebilirsin her zaman en önemli kısım çok fazla deneme çözerek pratik yapmak tabiki konuları öğrendikten fakat bu sene o da para etmedi çünkü zor bir matematik geldi yapacağın en doğru hamle önce konuları güzelce öğrenip sonra çok fazla deneme çözerek ilerlemektir
    Başarılar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Up.

• oldukça zeki bir arkadaşım o kadar uğraşıp 17 net yaptı. ben matematiğin güler yüzüyle çalıştım 25 30 arası bir şey gelecek. para israfı 

• Mikail hoca veya behzat hoca ile çalışan full yapar diye birşey yok sınav anı başka birşey zaten tyt tam başka birşey birinin youtube dan dinleyip 25 yapması diğerinin ücretli hocadan dinleyip 15 yapması ni tamamiyle hocaya bağlayamayız gelelim behzat veya mikail hocaya şu kesin bu adamlar dersleri çok uzun ve detaylı işliyorlar ve gerçektende hakkını veriyorlar bu hocaları anlattıkları bu uzun derslerden dolayı ücret aldıkları için karalayamayız eğer bu yaptıkları işi youtubede ücretsiz yapsalardı tek kral bunlar olurdu ve diğer içerikler yanına yaklaşamazdı bile ama öğrencilerde para isteme benden buz gibi soğurum senden aklı mevcut. Matematiğin güler yüzü ve diğerlerini hep biliyorum emeklerine saygım sonsuz ama asla yeterli değil onlara bakıp neti çok olan birisi sadece oradan tekrar yapmıştır çünkü gelen sorular ile onların çözdükleri arasında dağlar kadar fark var peki mikail hocanın çözdükleri yada behzat hocanınkiler nasıl haliyle uzun derslerde değinmedik yer kalmıyor bu bazen sıkıcı oluyor evet ama eğer biraz alt yapı varsa sizde çok büyük değişimler yaratıyor peki ikisini kıyaslasak ne deriz. Ben mikail hocanın yeni setleri üstün gelir derim özellikle problemleri ve yeni nesil sorularî çünkü bu sınavla çok yakın yazılmıştı. Ama ikisinden birer ders alıp aynı derse birde youtube dan bakıp karar vermelisin. Mikail hocanın bu yıl ki tüm tespitleri tuttu tüm canlı yayınlarında bu yıl ayt sınavının kralı ödf 3 kitabı olacak sorular ağırlıkla bu konulardan gelcek dedi bence çok başarılıydı ben ikinci ünv.icin hazırlandım yine hazırlanacak olsam o adama sonuna adar güvenirim aldığı ücreti sonuna kadar hak ediyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu adam nasıl öğretmen la
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.