Şimdi Ara

Niye herkes konu yerine soru çözmeye çalışıyor??????????????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben de hayretle insanlara bakardım hep soru için asıl önemli olan konu çalışmak hem de ayrıntısının ayrıntısına kadar bilmek önemliyken soru çözmek çok da mantıklı gelmiyor
    (matematik ve türkçe için demiyorum orada pratiklik önemli matı 9-10.sınıfta baya halletmiştim fazla soru ondan çözmedim herhalde)

• ösym çıkmış sorulara ya da piyasadaki sorulara benzer soru sorduğu yok hep spesifik ve dersi hayat içinde uygulamalar ile sormaya çalışır

hatta apoteminin fenin ygs soru bankasını almıştım 40 sorudan yaptığım soru sayısı 20-25i geçmezdi hep moralim bozulurdu ama konuyu çok fazla sağlam öğrenirdim
  • teorik -> konu

pratik -> deneme

ikisi birbirinden ayrılamaz konu bilmiyorsan konu çalış biliyorsan deneme çöz
  • İmam Bayıldı kullanıcısına yanıt
    deneme sınavına hayır diyemem hem genel hem de bölüm denemeleri(sosyal hariç) baya iyi
  • Sınava 1 ay kala pratik şart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Valla senle aynı fikirdeyim ösym hiçbir kitapta olmayan soruları soruyor.O soruları yapabilmek için konuya tam hakimiyet gerekli.Sadece konu çalışarak olmaz tabi mutlaka yeterli soru çözülmeli ama en önemlisi konun zımba gibi olması eğer bir konudan biraz şüpheliysen soru çözerek sadece o testteki şeyleri hatırlarsın açıp konusunu çalışırsan her detayı tekrar hatırlarsın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • katılıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.