Şimdi Ara

Lise diplomamı kaybettim ne yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar okula gittim geçici mezuniyet belgesi verdiler noterden onaylattım ama üni sitesinde noter onaylı belge kabul edilmeyecek yazıyor.Ne yapmalıyım?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Lise Diplomanızı Kaybettiyseniz Ne Yapmalısınız?

Lise diplomanızı kaybetmek stresli bir deneyim olabilir. Ancak, diplomanızı geri almak için atabileceğiniz adımlar vardır.

1. Okulunuzla İletişime Geçin:

İlk adımınız okulunuzla iletişime geçmektir. Okul yetkilileri kayıp diplomanızın yerine yenisini çıkarmanıza yardımcı olabilir. Okula diplomanızı aldığınız tarihi ve varsa öğrenci numaranızı bildirmeniz gerekebilir.

2. Yerel Eğitim Kurumunuzu Ziyaret Edin:

Eğer okulunuz artık faaliyette değilse, yerel eğitim kurumunuzu ziyaret edebilirsiniz. Onlar eski okulunuzun kayıtlarına erişebilir ve diplomanızın yerine yenisini çıkarmanıza yardımcı olabilir.

3. Sınav Sonuçlarınızı İsteyin:

Diplomanızı geri alamazsanız, sınav sonuçlarınızı istemeyi deneyebilirsiniz. Bu sonuçlar, Lise Dengi Diploma (GED) gibi eşdeğer bir diploma almanıza yardımcı olabilir.

4. Emniyet Müdürlüğüne Şikayette Bulunun:

Diplomanızın çalınmasından veya kaybolmasından şüpheleniyorsanız, emniyet müdürlüğüne şikayette bulunmalısınız. Polis, diplomanızı bulmanıza veya değiştirmenize yardımcı olabilir.

5. Ebeveynlerinizle veya Vasiyelerinizle İletişime Geçin:

Ebeveynleriniz veya vasiyleriniz, diplomanızın kaybolması konusunda size yardımcı olabilir. Okulla iletişime geçebilir veya yerel eğitim kurumunu ziyaret edebilirler.

Diplomanızı kaybetmek sinir bozucu olabilir, ancak bu adımları izleyerek yerine yenisini çıkarabilir ve eğitim yolculuğunuza devam edebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • sorun olmaz bence

• aslı gibidir damgası bastırdıysan sıkıntı olmaz

• ben e devletten indirip koydum
  • teşekkürlerrr

• katekurinhd K kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı çıktı mı?
  • merkezvartegetvarcekdik M kullanıcısına yanıt
    şuan yok
  • Ben de kaybettim kayıp belgesi çıkarttım okuldan onu vereceğim yarın

kayıp belgesi dediğin e devletten alınan barkodlu lise mezuniyet belgesı mı oluyor hocam ? pek bılmıyorum.

• herrşengör kullanıcısına yanıt
    Yok hocam kayıp belgesini okul veriyor. E devletten verilen belgeyi nedense çoğu okul kabul etmiyor ben de anlamadım.Ben kayıp belgesini verdim sıkıntı çıkmadı bu arada
  • Hocam bu diploma ne için gerekli tam anlayamadım e devletten kayıt yaptım uninin siteden kaydoldum ösymden güncelletim başka yapmam gereken bir şey var mı?
  • Where_is_ıram_drake W kullanıcısına yanıt
    Bazı okullar e kayıttan sonra okul açılınca belge istiyor
  • Bu belgeyi online olarak mı bir yere yüklüyoruz yoksa fiziksel olarak dersler başlayınca mı veriyoruz?
  • Where_is_ıram_drake W kullanıcısına yanıt
    Fiziksel olarak.Mesela bizim okul 8 ekime kadar getirin demişti ben kayıp belgesi olduğu için gidip verdim sorun çıkarsa hallederim diye
  • Tamamdır hocam sağ olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Where_is_ıram_drake -- 7 Eylül 2021; 11:30:58 >

sımdı benım okula baktım da onlar ya dıploma yada e devletten alınan belgeyı ıstemıs farketmez demısler yanı. nıye dıger unıler onu kabul etmıyor anlamadım sacma.

• herrşengör kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam ben anlamıyorum zaten her şey online yapılıyor ayrıca neden belge isteniyor benim mezun oldugum zaten sistemde gözüküyor

kesınlıkle oyle hocam ben de anlamadım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.