Şimdi Ara

Liseden mezuna kaldım yeşil Pasaportumu kullanabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba. İlk defa bir forumda konu açıyorum doğru yere açtım mı tam bilmiyorum kusuruma bakmayın. Ben liseye giderken pasaport aldım geçen sene kazanamadım bu sene tekrar hazırlanıyorum sınava. Öğrenci gözükmüyorum acaba pasaportumu kullanabilir miyim? Geçerlilik süresi 2019 'a kadar ama emin olamadım bir türlü. İllaki öğrenci olmak zorunlu mudur? Bilen varsa bir yardımcı olsun lütfen.

• Hayir kullanamassin , aynisi benimde basima gelmisti 350tl ye mecbur 2 yillik cikartmistim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmmaW

Hayir kullanamassin , aynisi benimde basima gelmisti 350tl ye mecbur 2 yillik cikartmistim

tam anlayamadım 2 yıllık çıkarttım derken :)
  • +up
  • ugurcan34 U kullanıcısına yanıt
    normal pasaport çıkartmıştım yeşil yerine yani gidebilmek için, gittiğim ülkede en az 2 yıllık pasaport süresi istiyordu o yani

• yeşil pasaportun okulla işi yok. 25 yaşa kadar kullanabilirsin.

• NamSalanAdam N kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle var. 25 yaş sınırı var, ama öğrenciysen kullanabiliyorsun. Öğrenci değilsen suçtur. Pasaportu üzerinden aldığın kişi hakkında suç duyurusunda bulunuyor polis. Ben 22 yaşında göreve başladığım zaman 3 senem olduğu halde gittim yeşil pasaportumu teslim ettim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.