Şimdi Ara

Bugün okulda sınava girmedim, rapor almadım. Tekrar sınav olabilir miyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
24.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün sınav vardı okulda, gitmedim. Rapor da alamadım. yasal olarak tekrar sınava alınma şansım varmı. Lisedeyim bu arada

• Yapay Zekanın Yanıtı

Rapor Almadan Sınava Girmek: Bilmeniz Gerekenler

Eğitim hayatınız boyunca okul sınavlarına girmeyebilir veya rapor alamayabilirsiniz. Bu gibi durumlarda ne yapmanız gerektiğini bilmek önemlidir.

Rapor Olmadan Sınava Girilir mi?

Genellikle, raporsuz sınava girmek mümkün değildir. Okullar, öğrencilerin devamsızlıklarını takip etmek ve sınavlarda rapor almaları için gerekli düzenlemeleri yaparlar.

Lisede Sınava Girmezseniz Ne Olur?

Lisede sınava girmezseniz, devamsızlık olarak değerlendirilir ve not ortalamanızı düşürebilir. Ayrıca, bazı okullar telafi sınavlarına yalnızca raporlu öğrencilerin girebileceği şeklinde kurallar koyar.

Rapor Olmadan Telafi Sınavına Girilir mi?

Rapor olmadan telafi sınavına girmek genellikle mümkün değildir. Okullar, telafi sınavlarının adil ve eşit bir şekilde yapılmasını sağlamak için raporlu öğrencilerin önceliklendirilmesine yönelik politikalar uygular.

1 Sınava Girmezseniz Ne Olur?

Bir sınava girmemeniz, not ortalamanızı olumsuz etkileyebilir. Birden fazla sınava girmemeniz, sınıf geçme gibi konularda da sorunlara yol açabilir.

Ne Yapmalısınız?

Sınava giremeyeceğiniz veya rapor alamayacağınız bir durumla karşılaşırsanız, en kısa sürede öğretmeniniz veya okul yönetimiyle iletişime geçmeniz önerilir. Özrünüzü açıklayın ve durumu çözmek için alternatif seçenekler olup olmadığını öğrenin.

Öğretmeninizle işbirliği yaparak telafi sınavına girme veya ek ödevler yoluyla sınav notunuzu tamamlama gibi çözümler bulabilirsiniz. Önemli olan, sorumluluk almak ve durumu zamanında bildirerek mağduriyet yaşamamaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocanın yanına gidip yalvaracaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuspecTR

Hocanın yanına gidip yalvaracaksın

Yapamam ki ben öyle,

arkadaşlar yardım eder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: handsomebody

quote:

Orijinalden alıntı: SuspecTR

Hocanın yanına gidip yalvaracaksın

Yapamam ki ben öyle,

arkadaşlar yardım eder misiniz?

Alıntıları Göster
    Yasal olarak öyle bir şansın yok, hocanın insiyatifinde.
  • Hocaya kalmış. Senin yapabileceğin bir şey yok maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoKeRiZiNaTioN

Hocaya kalmış. Senin yapabileceğin bir şey yok maalesef.
    hala geç değil, sağlık ocağına gidebilirsin.
    önerim;

sağlık ocağına git, doktora de..OKUL FUTBOL TAKIMINDAYIM HOCA GUNDE 5 TUR SAHA TURU ATTIRIYOR UYKUMDA KAS KRAMPLARI OLUYOR YERE ZOR BASIYORUM BUGÜN OKULADA GİDEMEDİM ACABA BİR KAS GEVŞETİCİ GİBİ BİRŞEY YAZABİLİR MİSİNİZ ?? yazmaya başlar ve reçeteyi yazdıktan sonra da bugün için rapor yazarsanız da çok sevinirim bugün okula hiç gidememiştim bacaklarımda ki ağrılardan.. falan filan
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAFAM1MİLYON

önerim;

sağlık ocağına git, doktora de..OKUL FUTBOL TAKIMINDAYIM HOCA GUNDE 5 TUR SAHA TURU ATTIRIYOR UYKUMDA KAS KRAMPLARI OLUYOR YERE ZOR BASIYORUM BUGÜN OKULADA GİDEMEDİM ACABA BİR KAS GEVŞETİCİ GİBİ BİRŞEY YAZABİLİR MİSİNİZ ?? yazmaya başlar ve reçeteyi yazdıktan sonra da bugün için rapor yazarsanız da çok sevinirim bugün okula hiç gidememiştim bacaklarımda ki ağrılardan.. falan filan

Alıntıları Göster
    hocanın insafına bağlı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

önerim;

• quote:

Orijinalden alıntı: We are Oscar Mike

quote:

önerim;

güzelmiş

• quote:

önerim;

Şu saçma aile hekimliğinden dolayı sürekli aynı doktora gidiyorum, geçen dönemde sizin verdiğinize benzer bahanelerle zar zor 2 rapor almıştım. Fakat bir daha vermem gelme diyor. Zaten ailemi de birazcık tanıyor, tadığını için bir güzellik yapmaktansa işimi zorlaştırıyor. Ailem ile gidersem rapor alabilirim onda sorun yok fakat nedense gelmiyorlar, kendi başının çaresine bak diyorlar.

Okulda müdür yardımcımızın sağladığı bir kolaylık var , bana reçete bile getirseniz o güne izinli yazarım sizi diyor. Şimdi sağlık ocağına doğru yola çıkacam herhangi bir ilaç yazdıracağım başım ağrıyor vs. bahanesiyle. Müdür yardımcısıda beni izinli yazacak bugünden için. Peki bu durumda tekrar sınava girebiliyor muyum. Yani rapor olmadan ama idareden izinli olarak.

Bu arada yardımlara çok teşekkürler

• su anda saglik ocagindayim sira var biraz. Ins alabilirim rapor.
  • quote:

su anda saglik ocagindayim sira var biraz. Ins alabilirim rapor.
    Gıcık kadın vermedi gene. Neyse ki reçete aldım. Umarım hoca sınava alır.
  • quote:

Gıcık kadın vermedi gene. Neyse ki reçete aldım. Umarım hoca sınava alır.

Alıntıları Göster
    Umarım Hoca insaflı çıkar da sınava girebilirsin
  • quote:

önerim;

adam asma, kaçma, yırtma, izin ve rapor uzmanı. dağılabiliriz

• Özel bi tip merkezine git 40 tlye gecmise rapor verirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: macpo333

İnş. teşekkürler . :D

quote:

Orijinalden alıntı: imdat çekici

Özel bi tip merkezine git 40 tlye gecmise rapor verirler.

Bu diyaloglar nasıl oluyor anlamıyorum, ordaki doktora ne diyeceğim ? , Geçmişe yönelik rapor lazım desem para ver filanmı dicek :D. Muhabbeti o hale nasıl getirmem lazım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: macpo333

İnş. teşekkürler . :D

quote:

Orijinalden alıntı: imdat çekici

Özel bi tip merkezine git 40 tlye gecmise rapor verirler.

Bu diyaloglar nasıl oluyor anlamıyorum, ordaki doktora ne diyeceğim ? , Geçmişe yönelik rapor lazım desem para ver filanmı dicek :D. Muhabbeti o hale nasıl getirmem lazım.

aynen bekliyoruz..

• Doktora değilde sekreterle gir muhabbete.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hiçbiri

Doktora değilde sekreterle gir muhabbete.
    Hala geç değil. Saat 12 olmadan önce yetiş. Özel tıp merkezlerinde gece doktorları para almıyor. 1-2 öksür. Bronşit olmuşsun der. Bi reçete yazar. Sende iki laf arasında 1 günlük rapor istersin. Sabah gidemedim okula dersin. Problem çıkarmaz.
  • @sampuyon bilo.
    tessekkurler onerin icin.
    ama su an icin o kadar sey yapmama gerek yok. recete isi olucak galiba. ama genede aklimda tutuyorum dedigin seyi acil zamanlar icin. yarin konusurum hocayla durumu, cevabini burdan yazarim..d
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.