Şimdi Ara

Telefonumu Çaktırmadan Bozmak İstiyorum Ne Yapabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
7.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazı dh üyelerinin de bildiği üzere yakın zamanda yeni bir telefon almayı düşünüyorum ama ailem telefonun hiçbişeyi yok sapasağlam diyerek önüme taş koyuyolar. Onlar için bir telefonun arama yapması, sağlam olması yeterli. Ne kadar geri kafalı bir ailem var. Neyse ben telefonu bozmak istiyorum ama hiçbir şekilde kasten bozulduğunun anlaşılmaması lazım. Bozulsa bile bir engelim daha var, bu bozulursa bana eski telefonu kaktıracaklar. Bunun için de bir çözüm getirebilirseniz çok sevinirim, şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunun ailesini bulun 10bin lira verin, bu çocuğu da red etsinler

Eski telefonunu da telefoncuya götürün tamir etsinler, olacaksa tamir edilmiş telefon olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah böyle evlat vermesin kimseye

Kusura bakma ama almayınca ne oluyor telefonu ? Çok istiyorsan çalış kendin al belki durumları yoktur belki geçerli sebepleri vardır neden zorluyorsun onları ? temel ihtiyaç olsa tamam anlarım ama lüks birşey için zorluyosun şuanda onları. Biraz ailenizi düşünün onların bizler için yaptığı fedakarlıklara rağmen arkalarından iş çevirmeyelim. Biraz daha anlayışlı olun, belki ilerde alır almasada dediğim gibi çok istiyorsanız çalıştığınızda en iyisini kendiniz alırsınız.

edit: birde geri kafalı onlar değil bence. Sen onlardan daha geri kafalısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcExpertt -- 16 Aralık 2015; 22:00:12 >
  • git at camdan düştü de madem

kapitalizme bak ya 3000 liraya telefon almadan rahat edemiyorlar
  • Max 14 yaş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telelefon alınca süper, almayınca geri kafalı. Yeni nesille uğraşmak zor.
  • Yazdıklarını okuyunca Allah'a şükrettim, insan anne babasına geri kafalı diyecek kadar kendini alçaltıyormuş demek ki bir aptal oyuncağı için

• PcExpertt kullanıcısına yanıt
    Zaten ben alıcam telefonu ama ona bile engel oluyorlar, ben ona kızıyorum. Ayrıca alabilecek durumları da var

• Tahminimce benden 3 4 yas kucuksun. 20 yil sonra genclik nasi olacak cok merak ediyorum.

• Biraz anlayışlı olarak

• Kardeşim 9 senedir aynı bilgisayarı kullanıyorum babama sadece 1 kere alırmısın dedim alıcaz bi ara dedi dahada ısrar etmedim. Biliyorum çünkü adamıb durumu kötü. Ayrıca mobil sürümden giriyosun demekki taş değilmiş

• Sabret kardeşim senin geri kafalı dediğin insanlar senden daha tecrübeli ve aslında ileriyi senden daha çok düşünen insanlar, aldırmıyorlarsa vardır bir bildikleri. Kapitalizmin kölesi olmayın sırf telefon alamadığın için ailene geri kafalı diyorsun bu nasıl bir zihniyettir ya. Yazık gerçekten çok yazık. Allah uzun ömürler versin ailene fakat birgün onları kaybettiğinde ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın, bırak olmasın iyi bir telefonun ne kaybedersin ?

Edit: Yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcExpertt -- 16 Aralık 2015; 22:09:36 >
  • Madem ailen telefon almaman için yoluna taş koyuyor, sen de bu taşı al ve bunu bir koz olarak kullan.

Cihaz android ise internette milyon tane ROM var. Rastgele birini indir kurmaya başla telefonuna. Kurulum işlemi bitmeden hop telefonun kablosunu çek veya bataryasını çıkar direkt. Olmazsa tekrar dene.

Böylelikle telefonun bir "taş"a dönüşecek ve ailen sana telefon almak zorunda kalacak. Kimse bilerek yaptığını da anlamaz. Bir sabah uyandım bu haldeydi dersin kim bilecek.
  • Taro Misaki kullanıcısına yanıt
    Mobil sürüme pc den giriyorum daha hızlı olduğu için, normali biraz sıkıntılı bende. Benim kızdığım nokta kendim alıcam dememe rağmen engel olmaları.

• Şimdiki telefonun ne

• PcExpertt kullanıcısına yanıt
    Tamam geri kafalı biraz ağır oldu bu kadar abartmamam gerekiyordu ama imkanları olduğu halde türlü türlü bahaneler üretmeleri biraz sinirlendirdi beni.

• Milyonlarca üye akıllarda tek bir soru "Telefonun ne?"

• O kadar ısrar ediyosun.Elindeki hangi model sen hangi model istiyosun söyle bakalım?
  • Ayıp valla.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.