Şimdi Ara

ev telefonu çektirmek için ne yapmak gerekiyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi arkadaşlar ben evime taşınalı 1-2 yıl geçti ancak eve ev telefonu çektirmedik bu işin usulü nedir ne yapmak gerekir ev telefonu ile kim ilgilenir sonrada internet bağlatıcağım için direk turkcellden alabilir miyim çünkü interneti turkcellden alacağım

admine not: admin kardeşim konuyu superonline forumuna açacaktım ama sonradan konunun super online ile alakalı olmadığını farkettim ben ev telefonu nasıl bağlatılır onu soruyorum forumada baktım ev telefonu için forum bulamadım onun için buraya açtım yanlış yerdeyse özür dilerim

• upn
  • up
  • Bizim memlekette yalın internet diye bir hizmet var onda ev telefonu geremiyor. Ha yine ben telefonda istiyorum diyorsan interneti veren firma telefonu da verebiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • türk telekom git 24 al tahütü bağlasınlar sana 17 lira sabit ücreti var her ay bu da ek not olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tekno moomce

türk telekom git 24 al tahütü bağlasınlar sana 17 lira sabit ücreti var her ay bu da ek not olsun

hocam illaki paket yapmak zorundamıyız yada direk turkcell den alamazmıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: fara25

Yalın internet ile turkcell den alabilirsiniz onlar altyapı varsa bağlarlar arayıp görüşün
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eve hat çek bu kadar basit
  • vodafone net vs. kullanan biri Türk Telekom ev telefonu hattını alabilir mi alabilirse teknik olarak bu iş nasıl olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.