Şimdi Ara

Cepten uzaktaki wifi ye bağlanmak için ne yapmam gerekiyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
6.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kablosuz modem alıcam önerileriniz benim için çok önemli ,
    evde sınırsız internetim var hangi modemi tavsiye edersiniz ? amacım ulaşabilinen en uzak mesafeden iphone 3gs telefon ile wifi ye bağlanabilmek ,
    aldacağım modeme anten fln taksam gekirse antenini çatıya koysak , en uzak nekadar mesafeden bağlanabilirm internete ?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim , çok acemiyim bu konuda yanlışım olursa affedin :)

• yokmu cevap vercek kimse azçok bilgisi olan :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit_81

kablosuz modem alıcam önerileriniz benim için çok önemli ,
    evde sınırsız internetim var hangi modemi tavsiye edersiniz ? amacım ulaşabilinen en uzak mesafeden iphone 3gs telefon ile wifi ye bağlanabilmek ,
    aldacağım modeme anten fln taksam gekirse antenini çatıya koysak , en uzak nekadar mesafeden bağlanabilirm internete ?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim , çok acemiyim bu konuda yanlışım olursa affedin :)

Zyxel P-660HN-F1Z öneririm kolaylıkla outdoor anten takabilirsin, çekim gücü çevre yoğunluğuna göre değişir ama komşumun modemi outdoor antenli 1000mt ye kadar sorunsuz çekiyor, yoğun yapılaşmaya rağmen. güzel bi 12dBi - 15dBi lik bi antenle rahat 1000mt ve ya üstü bi çekim kuvvetine sahip olabilirsin.

• Zyxel al kesinlikle modemi
  • arkadaşlar hp pavilion g6 kullanıyorum
    evdeki kablosuz modeme baglan fiyorum
    windows aga baglanamadı diyo
    modemi ayarları ile yeniden başlayınca 5 dk içinde girdin girdin yoksa yine aynı sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: gksl35

quote:

Orijinalden alıntı: yigit_81

kablosuz modem alıcam önerileriniz benim için çok önemli ,

Zyxel P-660HN-F1Z öneririm kolaylıkla outdoor anten takabilirsin, çekim gücü çevre yoğunluğuna göre değişir ama komşumun modemi outdoor antenli 1000mt ye kadar sorunsuz çekiyor, yoğun yapılaşmaya rağmen. güzel bi 12dBi - 15dBi lik bi antenle rahat 1000mt ve ya üstü bi çekim kuvvetine sahip olabilirsin.

teşekkür ederim 1km güzel bi mesafe, aşırı bi yapılaşma olmasada aza sayılmaz köyde kullanıcam , size güveniyorum modemi sipariş edicem bugün yarın , enaz 15dbi anten hatta varsa hada üstü bi anten alıcam,

bi sorum daha olcak bu modemin 2 anteninide mi 15dbi ile değiştirmem gerekiyor?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.