Şimdi Ara

ANDROID TELEFONA KABLOLU İNTERNET BAĞLAYIP ONU WI-FI OLARAK BAŞKA TELEFONA DAĞITMAK MÜMKÜN MÜ? TÜM TELEFON MARKALARI BAKABİLİR GENEL BİR SORU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurtta kalıyorum arkadaşlar ve odada 2 telefon var arkadaşlar ama 2 TELEFONUNDA MOBİL VERİSİ YANİ İNTERNET PAKETİ YOK. Ancak odada bir tane internet kablosu var Laptopum olsa laptopuma takıp kullanabileceğim ama malesef yok. Ben bu kablolu interneti, bir ucu Micro-USB diğer ucu Ethernet girişi olan bir aparat ile bir telefonu internete bağlayıp, bu telefona gelen kablolu interneti Wi-Fi gibi dağıtıp diğer telefonum ile bağlanmak istiyorum. Böyle birşey mümkün müdür yani bir telefonuma kablolu interneti bağlayıp bu interneti bu telefon ile Wi-Fi gibi dağıtıp 2. telefonum ile bu Wifi'ya bağlanabilir miyim? Umarım anlatabilmişimdir istediğim şeyi teşekkür ederim şimdiden bir çözümü var mıdır bu işin acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyle birşey suanki telefonlarda mümkün degil. Cok gerekli bisey olmadigi icin ilerisi icinde olcagini sanmam.

• FLameS.7 kullanıcısına yanıt
    Bunu mümkün kılan cihazlar var. Aliexpres te görmüştüm. Bir cihazda kuzenim buradan satın aldı. Amacı modemdeki bağlantıyı elektrik prizi üzerinden salona goturmekti. Sonuç olarak elektrik kablosu üzerinden internet salona geldi.Cihazın kablosuz özelliği ile cep telefonları wifi televizyon mediaplayer vs kablolu olarak bağlandı. Cihaz markası airties idi . Biz burada 140 lira civarında almıştık. Aliexpres te 10 dolar civarında gördüm. Bu tabi şu şekilde mümkün. Odada bulunan kablo ile laptop ile baglanildiginda özel bir ip atamak vs işlem gerekmiyorsa. Yoksa o kablo ile gelen ip coklanabilir. Modem bu şekilde gelecek her istemciye ayrı bir ip verip internete çıkartır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • FLameS.7 kullanıcısına yanıt
    Öyle bir aparat bulmaya çalışacağına orta kalite bir kablosuz modem alıp kullanmak daha kolay olur gibi geliyor.

• http://www.dlink.com.tr/tr/products/16/1856.html airties yazdım ama bu cihazla bagladik.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.