Şimdi Ara

Telefon ile PS3'ü Kablosuz Olarak Bağlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
36.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Android işletim sistemli telefonumu PS3'e server olarak tanıtıp telefondaki müzikleri PS3 üzerinden dinlemek istiyorum, telefona neredeyse 10 kadar program kurdum ama hiçbirini PS3 tanımadı. Bunun için hangi Server programını kurmalıyım yada Port filan mı açmalıyım. İşin içinden çıkamadım bir el atın arkadaşlar.

edit:Bağlantıyı şöyle yapmaya çalışıyorum bemin odada fiber modem (tilgin) var. Salonda bulunan PS3'e interneti Usb stick ile veriyorum. Acaba Telefon ile PS3 'ün bağlanamamasının nedeni ağ bağlantısının bu şekilde olması mı?.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadow006 -- 17 Mayıs 2012; 20:44:52 >

• baglanmaz hiç bir şekilde telefonla ps3.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gs33

baglanmaz hiç bir şekilde telefonla ps3.

Telefonunuzda DLNA desteği varsa bal gibi olur. Örneğin benim android telefonum sony ericsson xperia arc, DLNA desteği barındırıyor. Ve hiç bir program kurmama gerek kalmadan, direk olarak tüm videoları müzikleri fotoğrafları ps3 ile kablosuz bi şekilde paylasabiliyorum. Sadece ps3 değil eğer TV'nizde de DLNA desteği varsa TV nizle ve PCnizle de paylasabilirsiniz.
  • sadece sony xperia s baglaniyor. xperia s de playstation lisansi da mevcut ayriyatten telefondaki oyunlari kablosus olarak dualshock3 veya sixaxis ile oynamak mumkun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelto3

sadece sony xperia s baglaniyor. xperia s de playstation lisansi da mevcut ayriyatten telefondaki oyunlari kablosus olarak dualshock3 veya sixaxis ile oynamak mumkun

Xperıa Neo baglanabılıyomu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Mafia|

quote:

sadece sony xperia s baglaniyor. xperia s de playstation lisansi da mevcut ayriyatten telefondaki oyunlari kablosus olarak dualshock3 veya sixaxis ile oynamak mumkun

Xperıa Neo baglanabılıyomu

youtube da videolarini da izlemistim ufak. bi arastirma yap dostum. olabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemenpamukcu
    quote:

baglanmaz hiç bir şekilde telefonla ps3.

Telefonunuzda DLNA desteği varsa bal gibi olur. Örneğin benim android telefonum sony ericsson xperia arc, DLNA desteği barındırıyor. Ve hiç bir program kurmama gerek kalmadan, direk olarak tüm videoları müzikleri fotoğrafları ps3 ile kablosuz bi şekilde paylasabiliyorum. Sadece ps3 değil eğer TV'nizde de DLNA desteği varsa TV nizle ve PCnizle de paylasabilirsiniz.

Bendeki telefon Neo V dlna desteği var ama PS3 otomatik görmüyor.

quote:

Yanılıyor olmayasanız yukarıdaki arkadaşın bağlandığı gibi başkalarıda arc ile bağlanmış.http://www.youtube.com/watch?v=gP7oANcfw1c&

Aynı program benim neo dada var. Adı BAĞLI CİHAZLAR içerik paylaşma izni verince tel ile ps3 videoda tak iletişim kuruyor ama benim neo da bir türlü olmadı. Acaba şu lisans mı sorun?.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadow006 -- 17 Mayıs 2012; 20:45:41 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Xperia'ların hepsinde baglanılabiliyor olması lazım. PS sertifikası falan olması gerekmiyor DLNA özelliği olması yeterli. Telefonun kendi içinde Connected Devices gibi bi şey olması lazım.
  • Baglana bilirsiniz dns ayarlarin dan Tabi tlf da varsa dns ayariniz arkadaşlar

• ben müzikleri filan yollayamıyorum bluetoothla
  • quote:

ben müzikleri filan yollayamıyorum bluetoothla

Bende denedim olmadı. Forumda bir yerde yazıyordu, doğru yanlış bilemem, bir cihazdan birbaşka cihaza Bluetooth üzerinden müzik aktarımı olmuyormuş.

quote:

Orijinalden alıntı: egemenpamukcu
    Xperia'ların hepsinde baglanılabiliyor olması lazım. PS sertifikası falan olması gerekmiyor DLNA özelliği olması yeterli. Telefonun kendi içinde Connected Devices gibi bi şey olması lazım.

Yukarıda da dediğim gibi o programı açtığımda PS3'ü görmüyor.

Modemin UPNP'si kapalı acaba sorun o olabilir mi diyorum ama Serviio ile PC deki videoları sorunsuz oynatıyor sorun olsa pc'dekileride göremezdim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadow006 -- 19 Mayıs 2012; 18:26:44 >

• dostum ps3 menüsünden cihaz ekleme bölümü var oradan telefonunundan wifi ile aratıp verdiği şifre ile bağlan bu birinci yol (ben xperia z ile şifre doğrulama hatası alıyorum.)

ikincisi ise telefonundaki medya sunucusu özelliği ile galeriden mp3playerinden seçeneklerinden medya sunucusunu işaretle ayarlarını aç ve playstation3 izin ver bağlanacaksındır.

ekstradan ps3 menüsünden resim müzik video menülerinde ortam sunucusu ara seçeneğine tıkla telefonundan bluetooth ve wireless özelliklerini aç bekle ordanda bağlanırsın bu son iki anlattığım işlem ile telefonundaki tüm resim müzik videoları ps3 ile açabiliyorsun bunları ben yaptım telefonumla ama şu uzaktan bağlantı özelliğini kullanamıyorum bunun için bana yardım edecek varmı wifi ile telefondan eşleştirmek üzere şifre giriorum doğrulama hatası alıyorum bunu bazı wifilerdede alıorum acaba wpa felanla ilgilimi ?

• Bende Xperia X10i var ve telefonda Dlna desteği yok fakat ben ps3 e bir program aracılığı ile baglanarak müzik ve resimlere ps3 üzerinden erişebiliyorum.

Programın adı : semcdlna

not : eleştirme hatası alabilirsiniz , cok denedim anca yapabilmistim , şimdi ise telefona format attigimdan dolayı geri denemedim

Bu arada internetinizi ev ağı yaparsanız wifi ile her hangi şekilde bağlanırken ya da bağlantı yapmaya çalışırken sıkıntı yaşayabilirsiniz o yüzden ortak ağ yapmanızı öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 30 Mayıs 2013; 3:41:50 >
  • arkadaş pc dende denedim telefondada cihazı kaydedemiyorum hep hata veriyor şifrede gıcık oldum

• http://www.imediashare.tv/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 7 Haziran 2013; 20:09:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.