Şimdi Ara

PS5 Slim Cfi 2016 Fan Sesi ve Fan onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, elimde ps 5 slim abd cfi 2016 mevcut, fakat aşırı fan sesi geliyor, birçok yerde araştırdım, birden fazla fan kullanılmış ps5 için, muhtemelen benim ps5 e de sesli olan denk geldi. Oyunu açtığım an aşırı fan açıyor, menüye geçiyorum fan kapanıyor. Arkadaşımda çfi 2015 mevcut, aynı oyunda sıfır fan sesi, kulağını dayadiginda zor duyarsın. Onu da belirtmek istiyorum

benim istediğim şey; bu durumu yaşayıp , fan satın alan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa, çok sevinirim

iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEAGLEZ -- 20 Temmuz 2024; 19:51:54 >

• @ZEAGLEZ slm,aynı durum bendede var,ilk aldıgım zmnlar yoktu ya yazılım güncelledikçe fan coştu yada kirlendi diyeceigm ama gayet temiz ortamda kullanıyorum sanmam kirli oldugunu.Netde arastırıyorum foxcon,delta,mbr..vs fanlar varmış Youtube ve aliexpres e bakıyorum couzm bulursam iletecegim.Sizde durumlar nedir geçen sürede düzeldi mi fan sesi? CFI-2016 AVRUPA modeli benimde fakat AstroBot da bile(cihazı / ekran kartını )zorlamadan ısınıyor fan sesi yapıo makine, daha performans isteyen oyunlarda dahda fazla oldu ses can sıkıcı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tilgaz -- 25 Eylül 2024; 12:2:52 >
  • Ps5 slim cfi-2016 sürümündeki bu elektriki süpürgesi tarzı fan sesine bir çözüm bulundu mu acaba ?
  • CFI2016B modellerinde fan sesi sorunu var mı?

• PS5 Slim Digital cihazımda foxconn fan var ve hiç fan sesi duymuyorum desem yeridir. Sadece oyundan çıkınca fanın yavaşlama sesini duyuyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.