Şimdi Ara

PS 5 televizyonda görüntü yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Trendyol dan İthalatçı garantili PS5 SLİM dijital aldım. Ürün geldi televizyona taktim ama asla görüntü yok ara ara kesik kesik açılış sesleri geliyo. Çok nadir ekranda çizgiler beliriyor ama asla görüntü gelmiyor. Ben ürünü açılmıyor diye iade ettim satıcı mağduriyet gidermek içib benimle ilgilendi ve ürüün yerine diskli versiyonunu yolladı sıfır. Yeni geleni de televizyona taktım ama aynı şeyi yaptı. Bende yan komşumun televizyonuna bağladığımda jilet gibi görüntü geldi. Benim televizyonum 2012 yılına ait ilk plazmalardan 1080p görüntü kalitesine sahip 4 adet hdmi girişi olan uydu dısında mi box takılı olan bir tv . bunları sorunsuz açarken ps5 i açmama sebebi ne? internette tüplü tvlere bağlanmış ps5 görüntüleri varken benim televizyonumda neden açılmıyor. ps 5 i zar zor almışken şuan ekstra tv masrafına giremem. Bu arada tv de eski ama görüntü kalitesi ve kullanımı gayet yerinde. ne olur bana fikir verin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Konsol yerine keşke televizyonunuzu güncelleseydiniz önce.

• brnbry kullanıcısına yanıt
    Ne bileyim. Yıllardır oyun konsolu hayalim vardı. Firsat buldum ama niye açılmıyor onu anlamadım.

• Playstation’i çalıştırdıginiz komşu tv de ayarlara girerek çözünürlüğü düşürün büyük ihtimal yüksek çıkış almak istiyor ama başaramadığı için görüntü gelmiyor.Farkli hdmi ile deneyebilirsiniz eski teknoloji olursa daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukruciger -- 5 Haziran 2024; 12:9:10 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sukruciger S kullanıcısına yanıt
    Çok mantıklı. Kurulumu tamamlamak için arkadaşıma gideceğim bu akşam görüntü çözünürlüğünü düşük seviyeye alır evde bir daha denerim. Teşekkür ederim

• Ps5 açılma tuşuna basılı tut pip sesi gelince bırak sonra güvenli mod gelecek orda grafik 1080p sec büyük ihtimalle görüntü gelecektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    Onu da denedim. Hiç ekran yok

• Hdmi girişlerinde problem olabilir

Başka televizyonda çalışıyor. Kendi evimdeki ps 5 in ekranı gelmeyen televizyonda da uydu alıcısı ve MiBox var. Onların yerinden de denedim. Onların hdmi kablosu ile de denedim olmadi

• DOGUKANMİRACC D kullanıcısına yanıt

Ps kapat ps deki acma tuşuna basık denediysen ya o hdmi girişi çalışmıyor hdmi den emin isen sağlam olduğuna o zaman tv de sorun var

Televizyonum uydu alıcısı ve mi box gibi smart tvleri açıyo. PlayStation imda sağlam ama acmiyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.