Şimdi Ara

Gta 5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
14.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyuna yeni başladım ikinci görevi almak için Lester a gittiğimde Get changed into a smart outfit at your wardrobe or a high-end clothes shop to begin mission diyor. Evde ve dükkanlarda giyip denemediğim kıyafet kalmadı fakat hala aynı. Ne yapmam lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

GTA 5: Şık Kıyafetlerle Görevi Başlat

"GTA 5"te "Get Changed into a Smart Outfit at Your Wardrobe or a High End Clothes Shop to Begin the Mission" görevi, göreve başlamak için şık bir kıyafet giymeni gerektirir.

"Smart outfit" (şık kıyafet), resmi veya özel bir etkinlik için uygun olan resmi kıyafetleri ifade eder. "High end clothes" (lüks kıyafetler) ise pahalı ve kaliteli kıyafetleri ifade eder.

Görev sırasında, gardırobuna giderek veya bir lüks kıyafet mağazasına uğrayarak şık bir kıyafet temin edebilirsin. Şık kıyafet giydikten sonra göreve başlayabilirsin.

GTA 5 Şık Kıyafet Görevi İpuçları:

• Lüks kıyafet mağazalarında genellikle daha fazla şık kıyafet seçeneği bulunur.
    • Gardırobun yeterince şık kıyafet içermiyorsa, bir mağazadan kıyafet satın alman gerekebilir.
    • Kıyafet seçerken, görevin gerektirdiği resmiyet düzeyini göz önünde bulundur.
    • Görevi tamamlamak için sadece şık bir kıyafet giymen yeterlidir, ancak ek aksesuarlar eklemek isteyebilirsin.

Bu görevi tamamlayarak GTA 5'teki maceranı ilerletebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Oyunu oynamadım ama youtube üzerinden videoları incele derim bir sürü kişi orda takılmışsa eğer direkt bu görev için bir video yapmışlardır eğer yoksa da görevleri yapan birinin videosunu izle.
  • iş adamı gibi giyin spor giyinme
  • Suitlerin en ucuzu 3200 $ bende 1600 var satın alamadım. Sub urban dan gri bi takım eriyor fakat onuda kabul etmiyor

• micheal ın evinde suit olması lazım
  • Beyler gta 5 alicamda gitti gidiyorda buldum 2. El zeplin kodu kullanilmis ne kadar vereyim sizce bide multi oynanirmi?

• Turunculevyenin videolarından bulabilirsin sorununu ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sweatees2727

Beyler gta 5 alicamda gitti gidiyorda buldum 2. El zeplin kodu kullanilmis ne kadar vereyim sizce bide multi oynanirmi?

pm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cæddy -- 16 Mart 2014; 15:49:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmeTekce

Turunculevyenin videolarından bulabilirsin sorununu ..

Tam o bölümü anlatan video yani 5. Video silinmiş. Takımı giydin gittik kuyumcuya falan sonra Lester bi gitti gidiş o gidiş

• quote:

Orijinalden alıntı: unaltarik

quote:

Orijinalden alıntı: MehmeTekce

Turunculevyenin videolarından bulabilirsin sorununu ..

Tam o bölümü anlatan video yani 5. Video silinmiş. Takımı giydin gittik kuyumcuya falan sonra Lester bi gitti gidiş o gidiş

Bir video buldum Lester ı bıraktıktan sonra yeni görev çıkıyor hemen haritada ama bende olmadı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.