Şimdi Ara

USB GİRİŞİ OLMAYAN TV'DE USB'DEN NASIL FİLM İZLERSİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
8.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evde usb'si olmayan bir televizyonum var. Bilinen markalardan birinden usb girişli dvd player ve ayrıca yine usb girişli uydu alıcısı aldım. Bir süre sonra ikisinin de usb girişi tv tarafından görülemez oldu. Şimdi usb'den film izleme şansım kalmadı.
    Usb li yeni bir tv almadan çabuk bozulmayacak usb li bir cihaz seçeneği var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celalsungur -- 16 Mart 2012; 13:01:49 >

• En güzeli media player.Alıyorsun sürekli güncelleme desteğği sorunsuz oynatma.İmkanın varsa wd media player tavsiye ederim.Uygun bir şey almak istersen philips 3000 veya 5000'den birisini tercih edebilirsin fazlasıyla ihtiyacını görür.
  • en kolayı pc notebooksa bağla tv ye olsun bitsin değilse en kolay ve basit yolu media player
  • Önerileriniz için teşekkür ederim.
    Digitürk bağlattım. Kaydetmeye çalıştığım filmlerin çoğu MGM Movies'te oynuyor.
    Şimdilik çok ihtiyaç kalmadı ama önerilerinizi mutlaka araştıracağım.
    Tekrar teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismett01

media player alabilirsin, mesela şöyle birşey;
    http://www.teknobiyotik.com/elektronik/media-player/dark-movix-star-full-hd-1080p-mkv-h-264-dts-dolby-7-1-ses-destekli-medya-oynatici.html

Bu ürünü sipariş verdim. Philips 3000 ile ikisinin arasında tereddütte kaldım ama Dark, flv uzantılı filmleri de oynatıyordu. Philips 3000'de o özelliği göremediğim için Dark siparişi verdim.
    Ürün için sorunlu açıklamaları var. Umarım bir problem çıkmaz. (hepsiburada.com'da en çok satan (%27) medya çalar.)

• quote:

Orijinalden alıntı: celalsungur

quote:

http://www.teknobiyotik.com/elektronik/media-player/dark-movix-star-full-hd-1080p-mkv-h-264-dts-dolby-7-1-ses-destekli-medya-oynatici.html

Bu ürünü sipariş verdim. Philips 3000 ile ikisinin arasında tereddütte kaldım ama Dark, flv uzantılı filmleri de oynatıyordu. Philips 3000'de o özelliği göremediğim için Dark siparişi verdim.
    Ürün için sorunlu açıklamaları var. Umarım bir problem çıkmaz. (hepsiburada.com'da en çok satan (%27) medya çalar.)

ben 6 aydır kullanıyorum bu ürünü, herhangi bir sorunla karşılaşmadım
    sende sorunsuz kullanırsın inşallah, hayırlı olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: celalsungur

quote:

Maalesef HDMI giriş haricinde görüntü elde edemedim.
    HDMI'li televizyonumda da usb girişi zaten mevcut.
    Scartlı televizyonda işe yaramadı. İade bildiriminde bulundum.
    Philips HD Media player HMP 3000 sipariş vereceğim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.