Şimdi Ara

Sadece usb den film izlemek için media player

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tv eski olduğundan usb den film oynatma özelliği yok.İstediğim,kaliteli görüntü veren,zengin ses ve görüntü formatına sahip bir mp. 200 tl ye kadar bütçe.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O paraya öyle bir şey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Saint Ralph

O paraya öyle bir şey yok.
    Eminmisiniz? Android box'lar zaten 250 den başlıyor.Ben android,net bağlantısı,tv yi smart yapma gibi özellikler değil,sadece usb yi takıp film izlemek istiyorum.
  • gümüş_süvari kullanıcısına yanıt
    Amlogic S905X2 veya X3 çipsetli herhangi bir TV Box alın, hem usb'den istediğiniz filmi izleyin, hem de diğer tonla özellik elinizin altında hazır olsun.

• gümüş_süvari kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım 250 TL 'ye alınan box iyi değil ki.

• Saint Ralph S kullanıcısına yanıt
    Banggood'da 223 TL fiyatla satılan S905 X3 çipli 4/64GB Tanix TX3 iyi bir cihaz değil mi sizce?

• sadettinz S kullanıcısına yanıt
    Benzeri cihazları ben beğenmiyorum.
    Rem 2gb ddr3
    Bana uymaz.
    Birde mini serisi.
    Benim önereceğim pahalı gelecek.
    Böyle ürünleri evinize iyisini alın.
    Ben almam, alan güle güle kullansın.

• Düşük özellikli ürünler almayın sonra üzülürsünüz.
    İzmirde alıp memnun olmayıp bir daha alan onlarca insan tanıyorum.
    Bugün S905W box test ettik tam bir facia.
    Ddr4 remden. 32gb rom 'dan aşağı ürün almayın. Tek başına işlemcide yeterli değil ki.

• Taim1735 T kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar ,

Cihazların performans değerlendirmesi anlamında yanlış bir tespiti yada algıyı düzeltmek lazım.

Sizin yazdığınız gibi DDR4 ve 32 GB Rom'a sahip olması bir cihazı kaliteli yapmıyor maalesef.Çünkü bir cihazın kaliteli görüntü vermesi ve performanslı olması için sadece bu tarz yüksek donanıma sahip olması yetmiyor.

Satın alınacak cihazı herşeyiyle bir bütün olarak değerlendirmek lazım. İşlemcisi , soğutması ve hepsinden önemlisi yazılımının iyi olması çok önemli.

Mesela Zidoo X9S'i örnek vereyim.Zidoo'nun önceki modellerinden birisi , üstelikte DDR3 ve16 GB Rom'a sahip.Ama böyle olmasına rağmen çok performanslı bir cihazdı çıktıpında ve hala da öyle.

Bir diğer örnek ; 2017 model Nvidia Shield TV. Bu cihazda 3 GB Bellek ve 16 GB Rom ile çıktı ama harikalar yaratıyor hala.Diğer yandan yeni lansmanı yapılan 2019 modelinde de bu kapasite değiştirilmemiş ve aynen devam ediyor.

Yani işin özü ; cihazlardaki bellek ya da rom gibi belli donanım özelliklerinin yüksek kapasiteli olması ile iş bitmiyor bu sektörde.Yüksek olması tabii ki bir avantajdır ama yazılım desteği , kullanılan chipset , mühendislik v.s daha önemlidir.

Selamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papirus -- 18 Kasım 2019; 21:43:43 >

• Tanix'in kendisi bir marka değil mi? Neden farklı ön isimler altında satılıyor?

Benim gördüğüm isimler:

Case 4U
    Wechip
    Acemax

• Tek başına işlemcide yeterli diyerek bir kapı açtım zaten.
    Evimde her üründen var.
    Sony xf55 9005 tv 'den, nvidia shield kadar.
    Arkadaşlar araştırıp alsalar desemde bizim insanımızdan para çıkmaz.😂😂😂
    100 TL olsun en iyisi olsun ayağı hakim yurdumda.

• xiaomi mi s bu iş için yeterli olur mu? yani 4K HDR filmi usb'den akıcı bir şekilde izleyebilir miyiz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.