Şimdi Ara

PS3'e Harici HDD Bağlayıp Film İzlemek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese hayırlı haftalar şimdiden.Şu saat oldu hala çözemedim.Kafayı yiyeceğim.Forumda çok konu var , biliyorum ama hiç biriyle beceremedim...

Elimde 1 TB ; SeaGate Harici HDD var... Bu cihazda 400 GB 3D Film vardı.Amcamın tanıdığı bir Blu-Ray'ci içine 25 - 30 film yüklemişti.Amcamdan filmleri izlemek ve yedeklemek için HDD'yi aldım fakat PS3'e bağladığımda ( ntfs desteklemediğinden ) izleyemedim... 60 GB'lik bölünmemiş bir alan vardı . Onu FAT 32 yapmayı denedim ama olmadı bir türlü.Daha doğrusu oldu fakat hala dosya atamadım içine.

En kötüsü de ; Bugün ''FAT32FORMATTER'' diye bir 3.Parti programı denerken , 1 saniyede tüm filmler silindi.Şimdi ne hesap vereceğim onu düşünüyorum Filmleri indirmeye başladım bile ama asıl sorum şu ; BEN BU HDD'Yİ NASIL FAT32 'YLE FORMATLAYIP PS3'TE KULLANACAĞIM ?

LÜTFEN YARDIM EDIN ! FORUMDA VE DİĞER FORUMLARDA ONLARCA KONU OKUMAMA RAĞMEN SONUCA VARAMADIM ... ELDE KOCA BİR 400 GB'LIK YOK OLMUŞ ARŞİV VAR

• Güncel... Arkadaşlar birileri yardım etsin :D
  • Fat 32 ye 4gb dan buyuk dosya atamazsin ;) tek parca halinde yani 4gb dan kucuk olmasi lazim ona dikkat et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamehliyetsiz

Fat 32 ye 4gb dan buyuk dosya atamazsin ;) tek parca halinde yani 4gb dan kucuk olmasi lazim ona dikkat et

Dostum onu ben yazdım zaten konuda ... Bir çeşit programla yapılıyor o tür şeyler.Fakat bir türlü bulamadım...
  • Paragon firmasının hard disk yada partition manager (ismini hatırlayamıyorum) porgramı var. Çok başarılı. 10 sn. sürüyor koca bir hdd yi dilediğin formata getirmek. Hatta biraz uzun sürse de içerideki bilgileri kaybetmeden format değiştirebiliyor, disk bölümleyebiliyor, bölümlenmiş diski birleştirebiliyor. Kullanmadım ama yorumlara göre Acronis de çok başarılı bu hdd konularında. Ben boyutu daha az diye Paragon u tercih etmiştim

Bunun haricinde ps3 ler mkv formatlı videoları oynatamıyor. Yüksek çözünürlük deyince aklıma bu format geldiği için söyledim bunu. Altyazı eklemek için AviAddxSubs çok etkili bir çözüm.
    http://aviaddxsubs.blogspot.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matmma -- 24 Eylül 2012; 16:54:50 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.