Şimdi Ara

USB ile film izlerken altyazı eklemek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
80.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bugün TV'm için gidip 8 gblik bi usb bellek aldım. buna filmi ve yanında türkçe altyazı .sub dosyasını atsam tvde nasıl altyazıyı aktife alabilirim? yardım ederseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tw1sted -- 16 Mayıs 2011; 21:08:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kohen0

samsung ks9500 kullanıyorum. Alt yazı ismini film adıyla aynı yaptım.filmin adı :"westworld" alt yazı adı:"westworld.srt" alt yazı cıktı.Ancak turkçe karakterler gorunmuyor "ı,ş,ö" gibi " ı " yerıne " y " var.Ayarları kurcaladım ama bulamadım.Yardım edebılecek arkadas var mı?

buldum kendı sorunumu

bidiskop
    Televizyonlardaki Altyazılardaki Türkçe Karakter Sorunu
    http://bidiskop.blogspot.com.tr/2012/07/lcd-televizyonlardaki-alytazlardaki.html

yukardakı linkte nasıl yapılacagı yazıyor arkadaslar.
  • tv markası nedir?
    her marka her filmi oynatmaz,
    ancak kısaca,
    avi dosyası ,
    srt altyazı,
    mp3-ac3 ses genel formattır.
    deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimleon

tv markası nedir?
    her marka her filmi oynatmaz,
    ancak kısaca,
    avi dosyası ,
    srt altyazı,
    mp3-ac3 ses genel formattır.
    deneyin.
    altyazı ve film dosyasının birebir aynı ada sahip olmasına dikkat et yeter büyük ihtimalle otomatik açılacaktır. marka ve model yazarsan daha çok arkadaş yardımcı olur bu forumda herşeyin bir çaresi vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhlis bey

altyazı ve film dosyasının birebir aynı ada sahip olmasına dikkat et yeter büyük ihtimalle otomatik açılacaktır. marka ve model yazarsan daha çok arkadaş yardımcı olur bu forumda herşeyin bir çaresi vardır.

Alıntıları Göster
    Flaş bellekte bi klasör oluştur içine de, filmle altyazı dosyasını eklersin. Filmi izlerken altyazı açılacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bonan61 -- 16 Mayıs 2011; 23:31:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonan61

Flaş bellekte bi klasör oluştur içine de, filmle altyazı dosyasını eklersin. Filmi izlerken altyazı açılacaktır.

Alıntıları Göster
    Aynı klasörün içine koyarsan altyazı ve film dosyasını ve aynı isimleri verirsen uzantı hariç, direk oynatır TV. Ama arkadaşların da belirttiği gibi TV markalarına göre, bazen aynı markanın farklı modellerinin arasında bile farklı formatları desteklemeyen TV ler olabiliyor. TV nizin hangi formatları desteklediğini öğrenip gerekirse dosya uzantılarını buna çevirmeniz gerekebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: techraven

Aynı klasörün içine koyarsan altyazı ve film dosyasını ve aynı isimleri verirsen uzantı hariç, direk oynatır TV. Ama arkadaşların da belirttiği gibi TV markalarına göre, bazen aynı markanın farklı modellerinin arasında bile farklı formatları desteklemeyen TV ler olabiliyor. TV nizin hangi formatları desteklediğini öğrenip gerekirse dosya uzantılarını buna çevirmeniz gerekebilir.

Alıntıları Göster
    Sağolun arkadaşlar dediğinizi yaptım altyazı geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tw1sted

Sağolun arkadaşlar dediğinizi yaptım altyazı geldi.

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar ben Sony KDL-32BX300 model tv için dediklerinizi yaptım fakat filmi oynattığımda yine de altyazı gelmiyor. Zaten Usb içindeki altyazıyı da görmüyor TV. Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş varsa sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: perisperi

Merhaba arkadaşlar ben Sony KDL-32BX300 model tv için dediklerinizi yaptım fakat filmi oynattığımda yine de altyazı gelmiyor. Zaten Usb içindeki altyazıyı da görmüyor TV. Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş varsa sevinirim

Alıntıları Göster
    O zaman TV altyazı formatlarından en az birini desteklemiyordur. Kullanım kılavuzundan ya da internetten bak, .srt, .sub lardan birini mutlaka tanıyordur herhalde.
  • merhaba , benimde böyle bir sorunum var şöyle ki , sharp lc serisi bir tv aldım usb den film izleyeceğim ama filmi uzantı ile aynı klasöre falan attım çalıştırdım altyazı gelmiyor ,yardım cı olursanız sevinirim
  • meting1 M kullanıcısına yanıt
    Öc

Lc 652 modelini aldım bende de aynı sorun var. Servisi aradım altyazıları desteklemediğini söyledi. Sırf bu yüzden altyazıları da oynatabilen bir medya oynatıcısı aldım.
  • LG 42 LA 620 S marka tv de altyazı açamıyorum.Yardım bekliyorum.
  • Slm.LG 42LV 3550 tv den usb flim izlemek istedigimde flim aciliyor ama altyazi cikmiyor. Altyazi ayar kismini buluyorum kumandadan ama silik görünüyor. Bunun sebebi nedir acaba?birde tv nin yazilim surumu 03.01.06 gorunuyor ondan olabilirmi ve tvlerde surum guncelleniyormu?
  • Cok tesekkurler @alperenxx
  • Slm.LG 42LV 3550 tv den usb flim izlemek istedigimde flim aciliyor ama altyazi cikmiyor. Altyazi ayar kismini buluyorum kumandadan ama silik görünüyor. Bunun sebebi nedir acaba?birde tv nin yazilim surumu 03.01.06 gorunuyor ondan olabilirmi ve tvlerde surum guncelleniyormu?
  • tw1sted kullanıcısına yanıt
    samsung ks9500 kullanıyorum. Alt yazı ismini film adıyla aynı yaptım.filmin adı :"westworld" alt yazı adı:"westworld.srt" alt yazı cıktı.Ancak turkçe karakterler gorunmuyor "ı,ş,ö" gibi " ı " yerıne " y " var.Ayarları kurcaladım ama bulamadım.Yardım edebılecek arkadas var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kohen0

buldum kendı sorunumu

bidiskop
    Televizyonlardaki Altyazılardaki Türkçe Karakter Sorunu
    http://bidiskop.blogspot.com.tr/2012/07/lcd-televizyonlardaki-alytazlardaki.html

yukardakı linkte nasıl yapılacagı yazıyor arkadaslar.

• arkadaslara bende bır sorun daha var sımdı yardım edesenız sevınırım.

bılgısayarda torrentten fılm ındırıyorum flasha atıyorum.alt yazıyla fılm adını aynı yapıyorum.Tv ye flashı takıyorum.Fılm acılıyor alt yazı cıkıyor.Fılm ızlıyorumda alt yazıda da bır sorun yok.Ancak fılmın son 15-20 dk sında alt yazı gıdıyor.gorunmuyor.Bilgisayarda boyle bırseyle karsılasmadım,tv de oluyor ve bu bır cok fılmde oldu.Ne yapabılırım?Neden olabılır bu sizce?
  • LG ULTRA HD televizyonda usb'den film izlerken altyazı görünmüyorsa şunu yapın: altyazi dosyasinin uzantısını .txt yapin. genelde .srt oluyor ve tv gormuyor. .txt yapinca duzeldi benimkisi.
  • LG ULTRA HD televizyonda usb'den film izlerken altyazı görünmüyorsa şunu yapın: altyazi dosyasinin uzantısını .txt yapin. genelde .srt oluyor ve tv gormuyor. .txt yapinca duzeldi benimkisi.
  • Sa, beyler benim Tv LG 55Uj630v model bende de aynı sorun var. Filmin ismi ile aynı yapıyorum aynı dosya içerisinde fakat olmuyor.
    Farklı uzantilar deniyorum yine olmuyor. Bilen varsa çok makbule geçer.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.