Şimdi Ara

Mac de altyazılı film izlemek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni mac aldım. Fakat indirdiğim altyazılar çalışmıyor.

Windows kullanırken örneğin film "fight club.mkv" altyazıyı da "fight club.srt" yapıp sadece mkv yı açtığımda altyazı gözüküyordu.
    Mac de bu olayı çözemedim gom player, vlc player denedim ama olmadı. Bir püf noktası vardır mutlaka yardımcı olursanız sevinirim.

• Altyaziyi tutup filmin uzerine birak vlc playerda hic skinti olmaz. En azindan ben oyle yapiyorum oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratonder89 -- 16 Şubat 2014; 15:21:15 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Film ve altyazı uzantılarıyla uğraşmayın, kendisi otomatik geliyor zaten. Altyazı ile filmin isimleri aynı olsun, aynı dosyada olsunlar yeterli. VLC player ile bu şekilde rahatlıkla oynatabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmetSelçuk -- 16 Şubat 2014; 17:37:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetSelçuk

Film ve altyazı uzantılarıyla uğraşmayın, kendisi otomatik geliyor zaten. Altyazı ile filmin isimleri aynı olsun, aynı dosyada olsunlar yeterli. VLC player ile bu şekilde rahatlıkla oynatabiliyorum.

Aynen dediğiniz gibi yapıyorum, zaten yıllardır Windows da da aynısını yapıyorum farklı bir şey yapmadım ama olmuyor. Ayarları da bayağı kurcaladım, sildim tekrar yükledim. Gom Player ile de denedim ama olmuyor.

Şimdilik başka bir oynatıcı ile sürükleyerek yapıyorum.
  • W.Amadeus kullanıcısına yanıt
    Bir yerde bir yanlışlık var bence, normalde olması lazım çünkü.
  • quote:

Film ve altyazı uzantılarıyla uğraşmayın, kendisi otomatik geliyor zaten. Altyazı ile filmin isimleri aynı olsun, aynı dosyada olsunlar yeterli. VLC player ile bu şekilde rahatlıkla oynatabiliyorum.

Dediklerine(aynı isim aynı dosya) hatta hiç gerek yok. VLC ile filmi açıp altyazıyı tutup sürüklediğimizde altyazı sorunsuz bir şekilde geliyor. Ama arkadaş hala olmuyor diyor çok garip bir durum tabi orası ayrı
  • Vatov kullanıcısına yanıt
    Ben filmleri diğer ortamlarda da seyrettiğim için mecburen klasörlüyorum ve film ile altyazıyı aynı klasörde tutuyorum. Benim için böylesi daha pratik.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox'ta Film İzlemek
    12 yıl önce açıldı
    dizi izler gibi film izlemek
    geçen ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ben filmleri diğer ortamlarda da seyrettiğim için mecburen klasörlüyorum ve film ile altyazıyı aynı klasörde tutuyorum. Benim için böylesi daha pratik.

Windows'tayken tutuyordum hatta hariciye yedekliyordum şimdi izleyip siliyorum. Tabi arşivlemek için sizin dediğiniz daha pratik. Ama arkadaşta nasıl bir sorun var anlamadım ben, altyazılar bir türlü gözükmüyor.
  • Ben de anlamadım ama en sonunda "Movist" ile çözdüm problemi. Gerçi gene sürüklemek zorunda kalıyorum ama olsun.
    Gom ve Vlc de sürüklesem de olmuyordu ben de sildim gitti. Movist bayağı güzel bir programa benziyor. Şimdilik sorun yok.

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
  • Online neden izlemiyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad -- 19 Şubat 2014; 2:14:39 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Seyrettiğiniz video mkv formatındaysa ve o mkv'de gömülü altyazı varsa onlarla karışıyor olabilir..
  • VLC bana Mac için gayet yetiyordu.Fakat artık çift altyazılı açmak izlemek istiyorum.
    Movist bu işi yapıyorsa eğer satın alacağım.Var mı bilen kullanan ?
  • vlcde menude subtitle kısmında aktif edebilirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

vlcde menude subtitle kısmında aktif edebilirsin...

Teşekkürler.Fakat bulamamıştım şimdi yazdığınızda yine baktım yine göremedim.Subtitle yerinde çift altyazılı imkan verebilecek bir seçenek bulamadım
  • Mac için bsplayer gibi altyazıyı otomatik indiren bir uygulama biliyor musunuz?
  • Mac'lerde dosya isimleri büyük küçük harf duyarlıdır, bu durumu kontrol ettiniz mi?
  • bu sekildeki gibi cikmadi mi? burada track 1 -2-3 diye getirebiliyorsun....
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

bu sekildeki gibi cikmadi mi? burada track 1 -2-3 diye getirebiliyorsun....

Bu sekmey biliyorum.Ama hangisini seçersem o geliyor.Tek seçim oluyor.Türkçe ise Türkçe İngilizce ise İngilizce..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.