Şimdi Ara

Axen Televizyon Android Ekranından sonra açılıp kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ax32dab13 tv android ekranı geldikten sonra açılmıyor sürekli bunu yineliyor? Çözümü nedir acaba ben sıfırlamak diye düşümdüm ama televizonun arkasında herhangi bir tuş veya reset bölümü yok. yardımcı olur musunuz

• Yapay Zekanın Yanıtı

Axen Televizyon Android Ekranından Sonra Açılıp Kapanıyor Sorunu

Bazı Axen televizyon sahipleri, cihazlarının Android ekranından sonra açılıp kapandığını bildirmiştir. Bu sorun çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir ve çözümü de sorunun kaynağına bağlı olarak değişir.

Olası Nedenler ve Çözümler:

• Güç Sorunları: Televizyonun prize düzgün takılıp takılmadığını kontrol et. Ayrıca, prizin çalıştığından emin ol.
    • Yazılım Sorunları: Televizyonun yazılımı güncel olmayabilir. En son yazılım güncellemesini kontrol et ve varsa yükle.
    • Donanım Sorunları: Televizyonun anakartı veya diğer donanım bileşenleri arızalı olabilir. Bu durumda, yetkili bir servis merkezine başvurman gerekebilir.
    • Aşırı Isınma: Televizyon aşırı ısınıyorsa, açılıp kapanabilir. Televizyonun iyi havalandırıldığından emin ol ve havalandırma deliklerini temizle.
    • Güç Kaynağı Arızası: Televizyonun güç kaynağı arızalı olabilir. Güç kaynağını kontrol et ve gerekirse değiştir.

Ek İpuçları:

• Televizyonu kapat ve fişini çek. Birkaç dakika bekledikten sonra fişi tekrar prize tak ve televizyonu açmayı dene.
    • Televizyonun uzaktan kumandasındaki güç düğmesine 5-10 saniye boyunca basılı tut. Bu, televizyonu sıfırlayabilir.
    • Televizyonun menü ayarlarına eriş ve "Fabrika Ayarları" seçeneğini seç. Bu, televizyonu fabrika ayarlarına sıfırlayacak ve sorunu çözebilir.

Sorunu kendi başına çözemiyorsan, yetkili bir servis merkezine başvurman önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Senin tvde olur mu bilmem ama bendeki axen tv.de bootloop'tayken yani açılıp kapanıyorken resimde Axen Televizyon Android Ekranından sonra açılıp kapanıyor görünen tuşa basılı tuttum ve güvenli modda açıldı. Güvenli modda açıldıktan sonra fabrika ayarlarına sıfırladım. Ben sorunuma çözüm ararken bu konuya denk geldim ama cevapsızdı. değişik tuş kombinasyonları denerken rasgele basarak bu tuşu buldum. Umarım birilerine yardımcı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eeerden -- 8 Haziran 2020; 1:27:29 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.